A Bitrue és az OKEx immár DeFi- és CeFi-lehetőségeket is kínálnak

-

A tőzsdék változatosabbá teszik kínálatukat, hogy megfeleljenek különböző igényeknek.

A két tőzsde decentralizált és centralizált pénzügyi lehetőségeket is kínálni fog.

A Bitrue és az OKEx bejelentették, hogy olyan hibrid szolgáltatást szeretnének biztosítani, amely ellátja a DeFi piacot, de a gyakrabban alkalmazott centralizált pénzügyi termékeket is.

Jay Hao, az OKEx vezérizgatója augusztus 30-án azt tweetelte, hogy a tőzsde elindította hibrid kölcsönző-aggregátorát. A DeFi és a CeFi aggregátor a Compoundot (COMP) is integrálja. Hao azt mondta, az OKEx „célja az, hogy újrafogalmazza a kriptokölcsönzés élményét”.
Az OKEx DeFi Lending Marketplace összegyűjti a DeFi legjelentősebb kölcsöntermékeit és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék és összehasonlítsák az összes DeFi- és CeFi-kamatlábat.
A tőzsde továbbá létrehozza a One-Stop DeFi Trading Shopot is, amellyel egyablakos DeFi-élményt ígér, valamint megszünteti a tárcák közötti utalások szükségességét.
A Bitrue másrészt 2021 első negyedévében tervezi saját hibrid szolgáltatásának elindítását – állította a tőzsde egy közleményben. A DeFi-kínálatát egy új tokennel fogja támogatni, melynek neve Bitrue Finance Token vagy BFT.
A Bitrue elmondta, azzal kezdi majd, hogy lehetővé teszi a kölcsönzők számára, hogy érméket adjanak hozzá az ún. „liquidity poolhoz”, kamatokért cserébe.

A BFT-t szeptember közepén listázzák.

„A CeFi- és a DeFi-termékek egyidejű biztosításával képesek leszünk kielégíteni felhasználóink különféle igényeit. Függetlenül az előnyben részesített időtől, a kívánt hozamtól, attól, mennyi ideig szeretnéd megtartani érméidet, vagy mennyit szeretnél befektetni, mindenképpen lesz lehetőséged olyan befektetési módot választani, amelyet a legmegfelelőbbnek találsz.”

A Bitrue hozzátette, hogy „korszerűsíti meglévő hitelszolgáltatását, kezdve azzal, hogy nyilvánosan láthatóvá teszik a fedezett alapokat tartalmazó tárcákat”.
A DeFi iránti érdeklődés továbbra is jelentős, főleg mivel a DeFi nemrég egy olyan mérföldkőhöz érkezett, mely során 9 milliárd dollárt ért el zárolt értéke.
Az OKEx szintén nyolc új DeFi-tokent listázott, és elmondta, biztató volt számára látni a közeljövőben várható kiváló DeFi-projekteket.

Olvastad már? Létrejött a Kriptoworld saját Discord-csatornája

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!