A tőzsdék változatosabbá teszik kínálatukat, hogy megfeleljenek különböző igényeknek.

A két tőzsde decentralizált és centralizált pénzügyi lehetőségeket is kínálni fog.

A Bitrue és az OKEx bejelentették, hogy olyan hibrid szolgáltatást szeretnének biztosítani, amely ellátja a DeFi piacot, de a gyakrabban alkalmazott centralizált pénzügyi termékeket is.

Jay Hao, az OKEx vezérizgatója augusztus 30-án azt tweetelte, hogy a tőzsde elindította hibrid kölcsönző-aggregátorát. A DeFi és a CeFi aggregátor a Compoundot (COMP) is integrálja. Hao azt mondta, az OKEx „célja az, hogy újrafogalmazza a kriptokölcsönzés élményét”.

Az OKEx DeFi Lending Marketplace összegyűjti a DeFi legjelentősebb kölcsöntermékeit és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék és összehasonlítsák az összes DeFi- és CeFi-kamatlábat.

A tőzsde továbbá létrehozza a One-Stop DeFi Trading Shopot is, amellyel egyablakos DeFi-élményt ígér, valamint megszünteti a tárcák közötti utalások szükségességét.

A Bitrue másrészt 2021 első negyedévében tervezi saját hibrid szolgáltatásának elindítását – állította a tőzsde egy közleményben. A DeFi-kínálatát egy új tokennel fogja támogatni, melynek neve Bitrue Finance Token vagy BFT.

A Bitrue elmondta, azzal kezdi majd, hogy lehetővé teszi a kölcsönzők számára, hogy érméket adjanak hozzá az ún. „liquidity poolhoz”, kamatokért cserébe.

A BFT-t szeptember közepén listázzák.

„A CeFi- és a DeFi-termékek egyidejű biztosításával képesek leszünk kielégíteni felhasználóink különféle igényeit. Függetlenül az előnyben részesített időtől, a kívánt hozamtól, attól, mennyi ideig szeretnéd megtartani érméidet, vagy mennyit szeretnél befektetni, mindenképpen lesz lehetőséged olyan befektetési módot választani, amelyet a legmegfelelőbbnek találsz.”

A Bitrue hozzátette, hogy „korszerűsíti meglévő hitelszolgáltatását, kezdve azzal, hogy nyilvánosan láthatóvá teszik a fedezett alapokat tartalmazó tárcákat”.

A DeFi iránti érdeklődés továbbra is jelentős, főleg mivel a DeFi nemrég egy olyan mérföldkőhöz érkezett, mely során 9 milliárd dollárt ért el zárolt értéke.

Az OKEx szintén nyolc új DeFi-tokent listázott, és elmondta, biztató volt számára látni a közeljövőben várható kiváló DeFi-projekteket.

Olvastad már? Létrejött a Kriptoworld saját Discord-csatornája

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂