Fontos mérföldkőhöz ért a közösségünk. Egy ideje már foglalkoztat bennünket a kérdés: hogyan tudnánk szorosabb kapcsolatba kerülni olvasóinkkal?

Ennek különféle, ma is létező módjai (Facebook-csoport, hozzászólás, fórum) nem tűntek elég hatékonynak, éppen ezért úgy döntöttünk, más platformon is megpróbálunk elérni Titeket.

A funkciókat és egyéb tényezőket mérlegre helyezve a Discord mellett tettük le voksunkat.

Mostantól a csevegőplatformon keresztül is értesítést kaphattok legújabb híreinkről, kommentálhatjátok cikkeinket, megoszthatjátok velünk – és persze társaitokkal – kriptovilágbeli tapasztalataitokat.

A Discord-szerveren belül különféle csatornákat hoztunk létre a hírfolyam számára. A csevegésre szolgáló csatornákat a Ti igényeitek szerint bővítjük majd.

Mi tehát megtettük a kezdő lépést, most Te jössz! Ha nem rendelkezel még Discord-csatornával, ide kattintva regisztrálhatsz. A szervert pedig ide kattintva érheted el.

Gyere és segíts, hogy egy hatékony, aktív és összetartó kriptoközösség jöhessen létre Magyarországon!

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂