A BitPay cégek számára nyújt csoportos kriptóutalási szolgáltatást

-

A BitPay Send néven debütált új kezdeményezésük lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy tömeges kriptó-utalásokat hajthassanak végre anélkül, hogy nekik maguknak tartani kellene az adott kriptopénzt.
A platform természetesen maga is blokkláncot használ, és a küldéshez a cégeknek nem kell kriptóval rendelkezniük, és kapcsolatba sem kerülnnek azzal.

A platformon keresztül viszont végrehajtható akár csoportos fizetés-utalás is, ahogy szerződések teljesítése, pénzvisszafizetési akciók lebonyolítása, vagy jutalomprogramok szervezése.
A projekt 225 országban elérhető, a címzetteknek pedig rendelkezniük kell kriptotárcával, és KYC-azonosítással. A BitPay elmondása alapján a küldési folyamat pedig nem napok, hanem valójában percek alatt lezajlik.
A szolgáltatást már használja az AdGate Media, amely az ajánlói, affiliate rendszerébe integrálta ezt be.
A cég vezetője, Dan Sapozhnikov elmondta, számos partnerük nem az USA vagy az EU területén él, és számukra sokszor problémás a bankszámla nyitása.
Sokan pedig amúgy is inkább bitcoinban kérik a jutalékukat. A cég viszont nem akar kriptopénzekkel foglalkozni, így a BitPay szolgáltatása kapóra jön nekik.

„Az, hogy a BitPay Send szolgáltatását választottuk, annak köszönhető, hogy ők intézik a kriptopénzes részét a folyamatnak. Ráadásul így az utalás, a pénzküldés percek alatt lezajlik, nem kell napokat várnunk.”

A BitPay ügyvezetője, Stephen Pair szintén ezt emelte ki, hogy a cégek számára lényegesen leegyszerűsödik a nemzetközi utalások lebonyolítása, ha ehhez kriptót használnak.

„A hagyományos fizetési megoldások lassúak, drágák, és nem is használhatók bárki számára. A BitPay Send használatával viszont a cégek tömeges utalásokat végezhetnek, anélkül, hogy bármilyen módon kapcsolatba kellene kerülniük a kriptopénzekkel, a címzettek pedig percek alatt megkapják ezt, nem kell napokat várniuk.”


A BitPay az USA-ban működik 2011 óta, és 2020-ra már havonta nagyjából 100 ezer tranzakciót végeznek a felületén, ennek többsége pedig BTC-utalás.
A cég közel 70 millió dollárnyi befektető pénzt tudott szerezni, olyan nevek részvételével, mint a Founders Fund, Virgin Group, Index Ventures, és az Aquiline Technology Growth.

Olvastad már? Elérhetővé tette kriptoszolgáltatásait a PayPal amerikai felhasználói számára

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!