A BitPay cégek számára nyújt csoportos kriptóutalási szolgáltatást

-

A BitPay Send néven debütált új kezdeményezésük lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy tömeges kriptó-utalásokat hajthassanak végre anélkül, hogy nekik maguknak tartani kellene az adott kriptopénzt.
A platform természetesen maga is blokkláncot használ, és a küldéshez a cégeknek nem kell kriptóval rendelkezniük, és kapcsolatba sem kerülnnek azzal.

A platformon keresztül viszont végrehajtható akár csoportos fizetés-utalás is, ahogy szerződések teljesítése, pénzvisszafizetési akciók lebonyolítása, vagy jutalomprogramok szervezése.
A projekt 225 országban elérhető, a címzetteknek pedig rendelkezniük kell kriptotárcával, és KYC-azonosítással. A BitPay elmondása alapján a küldési folyamat pedig nem napok, hanem valójában percek alatt lezajlik.
A szolgáltatást már használja az AdGate Media, amely az ajánlói, affiliate rendszerébe integrálta ezt be.
A cég vezetője, Dan Sapozhnikov elmondta, számos partnerük nem az USA vagy az EU területén él, és számukra sokszor problémás a bankszámla nyitása.
Sokan pedig amúgy is inkább bitcoinban kérik a jutalékukat. A cég viszont nem akar kriptopénzekkel foglalkozni, így a BitPay szolgáltatása kapóra jön nekik.

„Az, hogy a BitPay Send szolgáltatását választottuk, annak köszönhető, hogy ők intézik a kriptopénzes részét a folyamatnak. Ráadásul így az utalás, a pénzküldés percek alatt lezajlik, nem kell napokat várnunk.”

A BitPay ügyvezetője, Stephen Pair szintén ezt emelte ki, hogy a cégek számára lényegesen leegyszerűsödik a nemzetközi utalások lebonyolítása, ha ehhez kriptót használnak.

„A hagyományos fizetési megoldások lassúak, drágák, és nem is használhatók bárki számára. A BitPay Send használatával viszont a cégek tömeges utalásokat végezhetnek, anélkül, hogy bármilyen módon kapcsolatba kellene kerülniük a kriptopénzekkel, a címzettek pedig percek alatt megkapják ezt, nem kell napokat várniuk.”


A BitPay az USA-ban működik 2011 óta, és 2020-ra már havonta nagyjából 100 ezer tranzakciót végeznek a felületén, ennek többsége pedig BTC-utalás.
A cég közel 70 millió dollárnyi befektető pénzt tudott szerezni, olyan nevek részvételével, mint a Founders Fund, Virgin Group, Index Ventures, és az Aquiline Technology Growth.

Olvastad már? Elérhetővé tette kriptoszolgáltatásait a PayPal amerikai felhasználói számára

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!