A Bitcoin veszélyes árszinthez közeledik

-

A Bitcoin árfolyamteljesítménye csalódást okoz, mivel a Bitcoin teljes mértékben befejezi a bikák számára kedvezőtlen augusztust.

A Bitcoin egy hosszú távú támasz újratesztelése felé tart, az adatok azt sugallják, miután a BTC ármozgás esett az augusztusi havi záráskor.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A BTC árfolyama: Az utak a 23.000 dollár felé mutatnak

A múlt héten látott nyereséget visszafordítva a BTC/USD szeptember 1-jén ismét 26 000 dollár alá került, derül ki a Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adataiból.

A piaci résztvevők okot láttak a zárásig tartó emelkedésre, mivel a Bitcoin tartotta a kulcsfontosságú hosszú távú trendvonalat és megőrizte a 27 000 dollárt.

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletének (SEC) döntése, hogy késlelteti a Bitcoin spot árfolyam tőzsdén kereskedett alap (ETF) kérelmek tömkelegét, újragondolásra kényszerítette, és a Bitcoin mindössze két órás gyertya során 1000 dollárt veszített.

Most a megfigyelők attól tartanak, hogy még a jelenlegi szintek sem tudják sokáig fenntartani a piacot.

„Az on-chain adatok arra utalnak, hogy a BTC-nek nincs erős támasza a 25 400 dolláros szint alatt” – mondta Ali, a népszerű kereskedő az X (korábban Twitter) előfizetőinek.

„Ha a BTC e küszöb alá törik, akkor gyorsan korrigálhat lefelé 23.340 dollárig”.

Ali feltöltötte a Glassnode on-chain elemző cégtől származó UTXO realizált áreloszlási (URPD) mérőszám grafikonját.

Ez azt az árat követi nyomon, amelyen az aktuális tranzakciós kimenetek készlete létrejött, és a valószínűsíthető ártámogatási és ellenállási szintek útiterveként funkcionál.

A 23.000 dollárig történő lebontás nem lenne meglepő néhány ember számára, mivel ez a cél már szerepel a radaron számos kereskedő és elemző számára.

A Bitcoin a kulcsfontosságú támaszpontok felé tart

Folytatva, a nyomon követés on-chain erőforrás Material Indicators hasonlóan zord képet mutatott a BTC/USD számára napi (D), heti (W) és még havi (M) időkereteken is.

A Material Indicators az egyik saját fejlesztésű kereskedési eszközének, a Trend Precognition-nek a jelzései alapján azt javasolta, hogy a bikáknak 24 750 dolláron kell maradniuk ahhoz, hogy esélyük legyen a visszapattanásra.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ha az ár 25.350 dollár alá mozog és ott tart, a W jelzés érvényét veszti, azonban ha a támogatás a LL felett 24.750 dollárnál tart, akkor jó alap lesz a rallyhoz és az ellenállás újrateszteléséhez”magyarázta az X megjegyzés egy része.

„A havi gyertya nyitására fogunk figyelni, hogy a Trend Precognition algók jelzést adjanak, hogy betekintést nyerjünk abba, hogy számíthatunk-e a csökkenő trend meghosszabbodására vagy egy havi lendületváltásra felfelé”.

A CoinGlass adatai eközben azt mutatták, hogy augusztus 31. a legnagyobb mennyiségű BTC long likvidációt váltotta ki a hónap eleji 10%-os Bitcoin zuhanás óta.

Ezek 41 millió dollárra rúgtak, a kriptókon átívelő összesítés pedig 108 millió dollárra – ami még mindig messze elmarad a két héttel ezelőtti napi mennyiségtől.

Forrás: CoinGlass

Olvastad már? Megszűnteti a Binance a BUSD stablecoint

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!