A Bitcoin-tulajdonosok mémekkel küzdenek a zuhanás ellen – elhoztuk a legjobbakat

-

Amikor a mágikus internetes pénz ára csökken, próbálj meg mágikus internetes művészetet kreálni.
Vannak, akik a trauma feldolgozására terápiát keresnek. Mások meditációval próbálják értelmezni a tapasztalataikat. A bitcoinosok a mémekhez fordulnak.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A legtöbb kriptovaluta jelenleg medvés hangulatban van, de a piacvezető Bitcoin jól viseli magát. A BTC tőzsdei árfolyama éppen 32.500 dollár körül mozog, ami 1%-os veszteséget jelent az év eleje óta.
Az április óta eltelt idő – amikor az árfolyam 63.498 dolláros történelmi csúcsot ért el – most már örökkévalóságnak tűnik.
De a bitcoinosok vigasztalódhatnak azzal, hogy mémjeik csúcsminőségűek.


És igazi kapitalista módra a legnagyobb figyelmet kapó mémek finoman szólva is leértékelik a szolgáltatási szektorban dolgozók munkáját, akik közül sokan heti 40 órát dolgoznak minimálbérért, kevés juttatással:


Az egyik mémben a MicroStrategy vezérigazgatója, Michael Saylor, aki a felhőalapú szoftvercégével egy év alatt 2,7 milliárd dollár értékben vásárolt bitcoint, McDonald’s sapkában és ingben látható. Mintha a gyorsétteremláncnál kellene dolgoznia, ha az árfolyam lecsökken.


Egy másik azt sugallja, hogy maga a McDonald’s is részt vett a McRibbingben, és megosztotta az álláspályázatokat a kriptótulajdonosokkal:


Nem minden mém a fiatgazdasághoz hozzájáruló emberek kifigurázásáról szólt. A bitcoinosok saját magukat is kifigurázhatják. Itt ezt teszik, miközben Hayden Christensenhez hasonlítják magukat, mint Anakin Skywalker. Mindkettőnek jó futása volt.
–Bitcoinba fektettem.
– Akkor rengeteget kaszáltál, ugye?
– (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
– Akkor kaszáltál, ugye?


Itt egy másik Kevin Hart humorista 170 centis magasságát használja arra, hogy rámutasson, hogy a bitcoin árfolyama ebben a hónapban, ööö…, alulmaradt:


De a legjobb mémek a „mélypontról” szólnak. Ahogy bármelyik hosszú távú kriptobefektető megmondja, „meg kell venni a mélypontot”.
A probléma csak az, ahogy a következő mémek is mutatják, hogy nehéz megmondani, mikor érte el az árfolyam a mélypontot. (Befektetés! Ki gondolta volna, hogy nehéz?)


Szóval ne aggódjatok, bitcoinosok. Ha a kriptoholding nem válik be, bármikor jelentkezhettek a Gitcoin mémművész pozíciójára. Mármint ha meg akarod kerülni a McDonald’s jelenlegi, 400 dolláros felvételi bónuszát – készpénzben.

Olvastad már? Hogyan alakítsd ki kriptovaluta portfóliódat kezdőként 2021-ben? – A BitPadre tippjei

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!