A Bitcoin összeomlásának profitra váltása: A legjobb altcoin tippek

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piacára jelenleg nyomás nehezedik a Bitcoin árfolyamának meredek zuhanása miatt.

A remény azonban még mindig él. Többen várják a következő bikafutást, amely várhatóan ismét felemeli a piacot.

A Bitcoin küszködése ellenére az altcoinok továbbra is alacsony árfolyamokon állnak, és bármelyik pillanatban megugorhatnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A jelenlegi piaci dömping egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy még az esetleges robbanás előtt belépjünk az altcoin piacra.

Érdekel, hogy mely érmék vannak felkészülve a növekedésre? Ez a cikk feltárja a legjobb altcoin-válogatásokat, amelyek készen állnak arra, hogy ezt a válságot profitra fordítsák.

Ugorj be, hogy felfedezd azokat a stratégiai lehetőségeket, amelyek dacolhatnak a jelenlegi trenddel és jelentős nyereséget hozhatnak.

A BlastUP utolsó lehetőséget kínál a $BLASTUP megszerzésére a TGE előtt

A BlastUP alig több mint 3 hónappal az indulása óta máris megerősítette kulcsfontosságú szerepét a Blast ökoszisztémában, és úttörő startupok számára szolgál a kripto startupok számára.

Az előértékesítés során fenomenális 8 millió dollárt gyűjtött össze, és közel 20 000 $BLASTUP-tulajdonosból álló virágzó közösséget alakított ki.

A BlastUP a növekedés felgyorsítására irányuló céljának megfelelően már 4 sikeres Initial DEX Offerings (IDO) indított, segítve az új projekteket abban, hogy erős alapot teremtsenek a csillagszerű induláshoz.

A BlastUP jelenleg a 2024 júliusára tervezett tokengenerálási eseményre készül. A BlastUP tokenek (BLASTUP), amelyeket az előértékesítés során fillérekért adtak el, a tőzsdei bevezetéskor 0,1 dolláron lesznek árazva.

Az utolsó esély a BLASTUP tokenek legjobb áron történő megvásárlására!

A BLASTUP tokent az előértékesítési áron most csak úgy szerezheted meg, ha megvásárolod a Blastbox V2-t.

Ez egy olyan loot box, amely bizonyos mennyiségű $BLASTUP-ot és Booster Pontokat tartalmaz, speciális tokeneket, amelyeket a legaktívabb közösségi tagok jutalmazására használnak.

Aki megveszi a Blastbox V2-t, az egy kincsesládát kap, amely számos kiváltsághoz ad hozzáférést.

A Blastbox V2 tulajdonosai:

  • Hozzáférhetnek a launchpad IDO-khoz és exkluzív jutalmakhoz juthatnak.
  • Részt vehetnek az airdrop és ingyen tokeneket és NFT-ket kaphatnak.
  • Magasabb kamatot kapnak a $BLASTUP stakingért.

Fontos, hogy a Blastbox V2 készlet 9999 darabra van korlátozva. A szűkös elérhetőség gyorsan felpörgetheti a keresletet, ezért bölcs dolog sietni és megvenni ezeket a ritka loot boxokat, amíg lehet.

Vásárolj Blastbox V2-t, amíg lehet

OP Coin: Egy rejtett drágakő, amely készen áll a következő altcoin-szezonban való ragyogásra.

Az OP Coin még a közelmúltbeli piaci esések ellenére is ígéretes. A gyors tranzakciókkal és alacsony díjakkal az Optimism hajtja.

Ez a technológia fellendíti az alkalmazásokat, így az OP ideális a blokkláncprojektekhez. A 2021-es mintákat látva a következő bikafutásban szárnyalhat.

A jelenlegi piaci merülések vételi lehetőséget kínálhatnak. Az altcoinok iránti érdeklődés növekedésével az OP Coin kiemelkedik.

Egyesíti az erős technológiát és a valós felhasználást, ami most vonzó tétet jelent. Tartsa szemmel az OP-t a következő altcoin szezon kibontakozásakor.

Jupiter (JUP): Egy feltörekvő csillag az altcoin szezonban a piaci merülés ellenére

A Jupiter (JUP) egy feltörekvő kriptopénz, amely a blokklánc technológiát használja fel a biztonságos és privát adatmegoldások biztosítására.

A közelmúltbeli piaci visszaesés ellenére sokan látnak potenciált a JUP-ban az egyedi technológiája és a 2021-es pozitív mintákat tükröző múltbeli teljesítménye miatt.

A Jupiter kiemelkedik a magánélet és az adatbiztonság középpontba helyezésével, és az erős közösségi támogatás táplálja az optimizmust.

Az altcoinszezon közeledtével a JUP vonzónak tűnik azok számára, akik innovatív és megbízható befektetéseket keresnek.

A jelenlegi piaci ciklus lehet, hogy éppen a JUP-nak van szüksége a felemelkedéshez szükséges indulási alapra.

A Mantra DAO (OM) növekedésre készül a közelgő altcoin szezonban

Az OM a MANTRA DAO projektre épül, amely a decentralizált pénzügyekre (DeFi) összpontosít. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságos és átlátható módon tétet tegyenek le, kölcsönözzenek és kölcsönözzenek eszközöket.

Az erős közösségével és innovatív technológiájával az OM ragyogni fog, ahogy a piac felkészül a következő bikafutásra.

Az érme rugalmassága és ígéretes potenciálja vonzóvá teszi a jelenlegi piaci ciklusban lehetőségeket kereső befektetők számára.

A közelmúltbeli piaci visszaesések ellenére az OM jelentős növekedést láthat, mivel a trendek a 2021-es bullish mintákat visszhangozzák.

Készülj fel az RNDR emelkedésére

Az RNDR a Render Networköt, a digitális tartalmak gyorsabb és olcsóbb renderelését lehetővé tevő platformot működtető token.

Az OTOY által létrehozott RNDR a blokkláncon keresztül segíti a művészeket és alkotókat a felesleges GPU-teljesítmény felhasználásában.

A technológia ezen okos felhasználása megváltoztathatja a digitális művészetet és a 3D-s tartalomgyártást.

Az RNDR még a közelmúltbeli piaci esések ellenére is izgalmas mintákat mutat, hasonlóan a 2021-es bikafutáshoz. A következő altcoin-szezon erős esélyesének tűnik, nagy növekedési és innovációs potenciált kínálva.

Következtetés

Az OP, JUP, OM és RNDR rövid távon korlátozott potenciállal rendelkezhet. A BLASTUP ezzel szemben jelentős növekedés előtt áll.

Ez innovatív koncepciójának és a Blast ökoszisztémába való erős integrációjának köszönhető.

Ez teszi a BLASTUP-ot kiemelkedő választássá azok számára, akik profitálni szeretnének a piaci volatilitásból.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a kriptoszabályozások jönnek az EU-ban 2025-ben

Az Európai Unióban egy egyre komolyabb kriptoszabályozás van kialakulóban, a változásnak pedig a MiCAR az egyik sarokköve. A MiCAR valódi hatása azonban – más kritikus fontosságú...

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!