A Bitcoin eléri az 50 ezer dollárt? A spot Bitcoin ETF jóváhagyása a Bitcoin Minterixet is erősíti

-


Vendégbejegyzés


A kriptoipar hetek óta vár a SEC döntésére a spot Bitcoin ETF-ek elfogadásával kapcsolatban.

Mostanra kiderült, hogy az Egyesült Államokban az első spot Bitcoin tőzsdén kereskedett alapot (ETF) jóváhagyták.

Január 10-én járt le az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) határideje, hogy döntsön a Bitcoin ETF kérelmek jóváhagyásáról.

Az egész piac feszülten várta a döntést, amely végül zöld utat adott a Bitcoin ETF-nek. Előző nap, január 9-én a SEC X-fiókját feltörték, és hamis híreket tettek közzé rajta.

Az álhírek szerint a Bitcoin ETF-eket már előzőleg jóváhagyták. Gary Gensler, a SEC elnöke viszont megerősítette, hogy „egy illetéktelen tweetet tettek közzé” az oldalon, és tisztázta, hogy az ügynökség akkor még nem hagyott jóvá egyetlen beadványt sem.

A SEC X-fiókját feltörték, mert nem volt bekapcsolva a kétfaktoros hitelesítés. Így az elkövetők könnyen közzé tehették az ETF jóváhagyásáról szóló, hamis tweetet.

Tekintettel a hackelés egyszerűségére és a tökéletes időzítésre közvetlenül az ETF-döntés határideje előtt, egyesek azt feltételezik, hogy maga a SEC állhat a mutatvány mögött, hogy megfigyelje a piaci reakciókat.

A SEC azonban határozottan tagadja a részvételt. Egyébként pedig a biztonsági protokoll kínos hibájára hivatkozik, amely miatt a fiókok sebezhetővé váltak.

A hamis tweetet követő áringadozás miatt közel 90 millió dollár értékű bitcoin (BTC) long és short pozíciót kellett felszámolni.

Bemutatva ezzel a kriptoiparral kapcsolatos, piaci manipulációs kockázatokat.

Ennek az átmeneti zűrzavarnak a hatására a Bitcoin árfolyama közel 5 százalékkal, egészen 47.900 dollárig ugrott meg, majd az álhír cáfolatát követően visszaesett.

Bitcoin árfolyam-előrejelzés – A BTC eléri az 50 000 dollárt?

A Bitcoin a cikk írásakor 46.626 dollár körül kereskedik, miután kiderült, hogy engedélyt kapott az első spot Bitcoin ETF.

Várható egy bikás kitörés az 50.000 dolláros szint irányába, és még az is megtörténhet, hogy a hír hatására sikerül bevenni ezt az ellenállást (akár már ma?).

A befektetőkön csökkent az eladási nyomás, így pozícióban maradtak, és ezzel feljebb tolhatják az árat.

bitcoin

A technikai oldalon a Bitcoin napi Relatív Erősség Indexe (RSI) tegnap 74-et mutatott.

A 70 feletti RSI általában túlvett állapotokat jelez, amelyben valószínűsíthető egy korrekciós visszahúzódás.

Erős emelkedő trendekben azonban az árak hosszabb ideig túlvett állapotban maradhatnak, miközben feljebb emelkednek.

Ami a támaszt és az ellenállást illeti, a Bitcoin megbízható támaszt talált 45 000 dollár körül. Ha az ETF körüli izgalom alábbhagy, ez a terület lefelé irányuló célpontként kerülhet a játékba.

Felfelé a kezdeti ellenállás 48.500 dollár körül várható (1,618 Fib kiterjesztés), a következő nagyobb akadály pedig csak 52.735 dollárnál mutatkozik (2,618 Fib kiterjesztés). Ez viszont egybeesik a Bitcoin 2021-es, történelmi csúcsával.

Emellett a Bitcoin MACD-je (mozgóátlag konvergencia divergencia) bullish momentumot mutat, a MACD vonal a jelzővonal fölött halad. Ez arra utal, hogy a felfelé irányuló lendület felgyorsul.

A Bitcoin Minetrix már 8,2 millió dollárt gyűjtött, érdemes beszállni a vásárlásba

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) rendületlenül erősíti a pozícióját, miután átlépte a 8,2 millió dollárt a folyamatban lévő előértékesítésen.

A Bitcoin Minetrix egy tokenizált felhőbányászati platform, amely figyelemre méltó hatékonyságáról és a felhasználóbarát felületéről híresült el.

A hagyományos Bitcoin-bányászat kihívást jelent az alkalmi felhasználóknak.

A BTCMTX viszont mindenkinek kinyitja a játékteret. Lehetővé teszi ugyanis, hogy bárki részt vegyen a világ legnagyobb kriptopénzének bányászatában, és a BTCMTX token lekötésével nyereségre tegyen szert.

Ez a megoldás növeli a bányászathoz való hozzáférést, miközben olyan általános problémákat is kezel, mint a megbízhatóság és a csalás.

A Bitcoin Minetrix projekt hírnevet szerzett a biztonságos és átlátható rendszere miatt.

Az Ethereum-kompatibilis pénztárcákon keresztül, mint például a MetaMask, a felhasználók könnyen megszerezhetik és feltölthetik a BTCMTX tokeneket az ökoszisztémán belül.

Az egyszerű belépési folyamat aztán lehetővé teszi a tokenek megvásárlását, a „buy-and-stake” kiválasztását, és a jutalmak Bitcoinban történő begyűjtését.

A Bitcoin Minetrix ütemterve a hosszú távú fejlődés átgondolt tervezését mutatja. Így az előértékesítés utáni célok között szerepelnek a tőzsdei jegyzések, a marketingkampányok és az asztali és mobil alkalmazások kiépítése.

Miközben a csapat is bővül. A felhőbányászattal foglalkozó vállalatokkal beütemezett tárgyalások szintén ígéretes növekedési potenciált mutatnak. Eközben a csapat az alapvető lekötési és bányászati funkciók bevezetésére összpontosít.

A Bitcoin Minetrix növekvő népszerűsége rávilágít a felhasználóbarát és produktív kriptobányászati lehetőségek iránti keresletre.

Megnézem a BTCMTX előértékesítési oldalát

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!