PlanB: a bitcoin elérheti a 450 ezer dollárt is 2021-ben

-

Az egyetlen út (többnyire) felfelé vezet a bitcoin számára – állítja az elemző, aki 2021-es csúcsot 450.000 dollárra teszi.

A bitcoin 450.000 dollárt is elérhet 2021 végéig, de a legrosszabb esetben” is eléri a 135.000 dollárt – állítja PlanB bitcoinelemző, aki június 20-án tette közzé legfrissebb előrejelzéseit.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A bitcoin rekordot fog dönteni októberben

A Stock to Flow modellekről ismert PlanB az elmúlt hónapokban többször is rávilágított a piaci hangulatra.

Annak ellenére, hogy a BTC több hónapos mélypontokat tesztelget újra és újra, az elemző – illetve modelljei – továbbra is szilárdan kiállnak a bitcoin fényes középtávú sikere mellett.

A legrosszabb forgatókönyv szerint is 47.000 dollárt érne el a bitcoin augusztusban. Egy enyhe visszaesés után a szeptemberi minimum ár 43.000 dollár körül mozogna, amit októberben 63.000 dollár követne – az eddigi rekordár közelében.

Ezt követően beindulnak az események: novemberben 98.000 dollár valószínű, az év végére pedig 135.000 dollár.

Tehát a bitcoint még négy hónap választja el attól, hogy újra elérje korábbi rekordárát – egy előrejelzés, ami ellentmond a tréderek között jelenleg igencsak népszerű medvepiaci modelleknek.

bitcoin

Josh Rager például a héten azt állította, hogy a 64.500 dollár volt ennek a ciklusnak a csúcsa, amit egyébként PlanB többször is megcáfolt.

„Várjon, amíg meglátja az alap és a legjobb eseteket! Rendben, egy tipp: legjobb esetben 450.000 dollár decemberben”tette hozzá.

Kiyosaki 24.000 dolláros beszállót vár

A hétvégén elég problémásra sikerült a bitcoin számára.

A vasárnapi mélypont 33.337 dollár volt, így 5%-os mínuszban zárta a napot, eltörölve az előző heti nyereség nagy részét.

Robert Kiyosaki, a „Rich Dad Poor Dad” című könyv szerzője a legújabb nagy név, aki shortolná a bitcoint.

„A világtörténelem legnagyobb buborékja egyre csak nő”figyelmeztetett az általános makropiaci helyzetre szombaton.

„A világtörténelem legnagyobb összeomlása következik. Jelenleg aranyat és ezüstöt vásárolok. Várok, amíg a bitcoin 24.000 dollárra csökken. A zuhanás a legjobb alkalom a meggazdagodásra. Legyetek óvatosak!”

Egy ilyen esemény 2020 márciusára hasonlítana, a kommentátorok pedig a központi bankok figyelmeztetéseitől függetlenül is csak az állandó magas részvénypiaci árakról beszélnének.

Olvastad már? 3 ok, amiért az ethereum rövid távon alulteljesítheti a bitcoint

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!