Az egyetlen út (többnyire) felfelé vezet a bitcoin számára – állítja az elemző, aki 2021-es csúcsot 450.000 dollárra teszi.

A bitcoin 450.000 dollárt is elérhet 2021 végéig, de a legrosszabb esetben” is eléri a 135.000 dollárt – állítja PlanB bitcoinelemző, aki június 20-án tette közzé legfrissebb előrejelzéseit.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A bitcoin rekordot fog dönteni októberben

A Stock to Flow modellekről ismert PlanB az elmúlt hónapokban többször is rávilágított a piaci hangulatra.

Annak ellenére, hogy a BTC több hónapos mélypontokat tesztelget újra és újra, az elemző – illetve modelljei – továbbra is szilárdan kiállnak a bitcoin fényes középtávú sikere mellett.

A legrosszabb forgatókönyv szerint is 47.000 dollárt érne el a bitcoin augusztusban. Egy enyhe visszaesés után a szeptemberi minimum ár 43.000 dollár körül mozogna, amit októberben 63.000 dollár követne – az eddigi rekordár közelében.

Ezt követően beindulnak az események: novemberben 98.000 dollár valószínű, az év végére pedig 135.000 dollár.

Tehát a bitcoint még négy hónap választja el attól, hogy újra elérje korábbi rekordárát – egy előrejelzés, ami ellentmond a tréderek között jelenleg igencsak népszerű medvepiaci modelleknek.

Josh Rager például a héten azt állította, hogy a 64.500 dollár volt ennek a ciklusnak a csúcsa, amit egyébként PlanB többször is megcáfolt.

„Várjon, amíg meglátja az alap és a legjobb eseteket! Rendben, egy tipp: legjobb esetben 450.000 dollár decemberben”tette hozzá.

Kiyosaki 24.000 dolláros beszállót vár

A hétvégén elég problémásra sikerült a bitcoin számára. A vasárnapi mélypont 33.337 dollár volt, így 5%-os mínuszban zárta a napot, eltörölve az előző heti nyereség nagy részét.

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

Robert Kiyosaki, a „Rich Dad Poor Dad” című könyv szerzője a legújabb nagy név, aki shortolná a bitcoint.

„A világtörténelem legnagyobb buborékja egyre csak nő”figyelmeztetett az általános makropiaci helyzetre szombaton.

„A világtörténelem legnagyobb összeomlása következik. Jelenleg aranyat és ezüstöt vásárolok. Várok, amíg a bitcoin 24.000 dollárra csökken. A zuhanás a legjobb alkalom a meggazdagodásra. Legyetek óvatosak!”

Egy ilyen esemény 2020 márciusára hasonlítana, a kommentátorok pedig a központi bankok figyelmeztetéseitől függetlenül is csak az állandó magas részvénypiaci árakról beszélnének.

Olvastad már? 3 ok, amiért az ethereum rövid távon alulteljesítheti a bitcoint

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.