A Bitcoin (BTC) így tudott felfelé fordulni

-

Egy sokak által követett kripto-stratéga úgy véli, hogy a Bitcoin (BTC) a hullámzó piaci viszonyok ellenére egy felfelé irányuló kirobbanás szemtanúja lehetne.

Egy új stratégiai beszélgetésben Jason Pizzino elemző azt mondja a YouTube-on 290.000 feliratkozójának, hogy a BTC medvék valószínűleg teljes erővel megjelennek, ha a Bitcoin újra teszteli a 23.500 dollár közeli támaszt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


„Az X-en az ember abszolút el fogja veszíteni az eszét ebben a résben, úgyhogy készüljetek fel rá. Ez körülbelül egy 9%-os rést jelent, amit ki kell tölteni 26.000 dollárról lefelé körülbelül 23.500 dollárra.”

És ennek oka az, hogy nos, a piac nem mozog, és nincs nagy volatilitás.

Tehát amint néhány százalékkal magasabb lesz, mint amihez az emberek hozzászoktak, akkor a dolgok megbolondulnak.

Onnantól kezdve mindenféle baromságokat fogunk hallani, 15.000 dollár, 14.000 dollár, 12.000 dollár, 10.000 dollár.

„Tudjátok, amikor ilyen árakat, ilyen felhívásokat kapunk, hogy közeledünk a végéhez, és esetleg egy makrogazdasági mélypont alakul ki. Szóval én nagyon határozottan a 23.600 dollárt tartom szem előtt.”

Pizzino egy olyan forgatókönyvet lát, amelyben a Bitcoin egy meredek likvidációs eseménynek lesz tanúja, amely éppen eléggé lenyomja az árat ahhoz, hogy csapdába ejtse a medvéket, mielőtt egy bikás higher-low setup kialakulna.

„Talán kapunk egy gyors flush out az 50%-os szintre 23.600 dollárnál, mert tudjuk, hogy az 50%-os szint nagyon, nagyon jól működik mindenféle időkeretben a BTC számára 2023-ban és persze a történelemben is.”

A bullish higher-low setup jellemzően egy korrekció alját és a felfelé irányuló trend potenciális újraindulását jelzi.

A cikk írásakor a BTC 25.930 dollár körül kereskednek vele.


Olvastad már? Az FTX SOL tokeneket vissza kellene osztani korábbi ügyfeleinek

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!