Újabb Binance vezető mondott fel

-

A Binance termékvezetője, Mayur Kamat azt mondja, hogy átadja a stafétabotot a „következő generációs vezetőknek”, hogy több évnyi munka után egy kis szabadságot vegyenek ki.

A Binance kriptopénz tőzsde továbbra is veszíti el kulcsfontosságú vezetői közül néhányat, miközben a szabályozó hatóságok világszerte egyre jobban vizsgálják a platformot.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Binance termékvezetője, Mayur Kamat megerősítette, hogy közel két év után távozik a kriptotőzsdéről.

„Itt az ideje, hogy lemondjak és átadjam a termékvezetést a Binance következő generációs vezetőinek. Szorosan együttműködtem a termékvezetőkkel a zökkenőmentes átállás biztosítása érdekében” – mondta Kamat a Cointelegraphnak szeptember 4-én.

Kamat azt is elmondta, hogy személyesen számára is elérkezett az idő, hogy 20 év „megállás nélküli munka” után egy kis szabadságot vegyen ki.

Hozzátette:

„Életre szóló élmény volt a Binance-nél dolgozni és látni a felhasználói bázisunk növekedését. Köszönöm [Changpeng Zhao] CZ-nek és az egész vezetői csapatnak ezt a csodálatos lehetőséget. A pálya széléről fogok szurkolni a Binance-nak.”

Kamat korábban termékmenedzserként dolgozott olyan vállalatoknál, mint a Google és az Agoda, és 2022 januárjában csatlakozott a Binance-hez termékvezetőként.

LinkedIn profilja szerint a vezető a Binance globális termék- és tervezési csapatait vezette, segítve a növekedést.

A Binance korábbi termékigazgatója a Bitcoin korai befektetőjeként ismert .

Állítólag 2011-ben vásárolta meg első két Bitcoinját, mindössze két évvel a kriptovaluta bevezetése után.

Kamat szerint azonban nem befektetési céllal, hanem inkább egy VPN-kapcsolat megvásárlására.

A Binance legújabb lemondása néhány héttel azután történt, hogy a tőzsdét a kulcsfontosságú vezetők, köztük a Binance stratégiai vezetője, Patrick Hillmann is jelentős távozása sújtotta.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Bár a vezető személyes okokra hivatkozott távozásának okaként, sok kriptopénz megfigyelő azt gyanította, hogy a távozásnak köze van ahhoz, hogy az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma vizsgálatot folytat a Binance ellen.

A többi távozó között van Han Ng általános jogtanácsos és Steven Christie, a megfelelésért felelős vezető alelnök, akik a hírek szerint július elején távoztak a Binance-től.


Olvastad már? A Kenyai feliratkozók teszik ki a Worldcoin 25%-át

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!