A Bitcoin (BTC) az ötödik nyereséges hónapja ígéretesnek tűnik

-

Ahogy közeledik a január, a Bitcoin (BTC) az ötödik nyereséges hónapját várja, erőt merítve a következetes hozamok múltjából.

A Bitcoin-rajongóknak van okuk az örömre, mivel a népszerű kriptopénz 2024 januárjában az ötödik egymást követő nyereséges hónapját tűzi ki célul, amit a lenyűgöző árfolyam-története táplál.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A CryptoRank adatai szerint a Bitcoin 2011 óta átlagosan 10,5%-os hozamot ért el, a középárfolyam 9,93%-os átlagos hozam mellett.

Az elmúlt 13 évet elemezve a Bitcoin mindössze öt alkalommal találkozott negatív árfolyammozgással az első hónapban, míg a többi esetben zöldben zárt.

Nevezetesen, az utolsó negatív január 2022-ben volt, amikor 16,9%-os havi csökkenésnek lehettünk tanúi.

Ellenben 2023 januárja a Bitcoin egyik legsikeresebb hónapjává vált, közel 40%-os növekedést produkálva, ez a második a 2013-as év eleje után.

bitcoin

BTC havi hozamok a CryptoRank szerint

Amennyiben a Bitcoin 2024 januárját pozitívan zárja, az az ötödik egymást követő nyereséges hónapot jelenti, meghosszabbítva ezzel az előző év szeptemberében kezdődött sorozatot.

Ebből kiemelkedett az októberi hónap, amely figyelemre méltó, 28,5%-os növekedéssel járult hozzá ahhoz, hogy a Bitcoin az elmúlt három év legjobb negyedévét produkálta nyereségesség szempontjából, és lenyűgöző, 57,7%-os eredménnyel zárta.

Annak ellenére, hogy a Bitcoin tekintélyes, 14 éves múltra tekint vissza, és közel egy évtizede tőzsdén kereskedett eszköz, a kriptopénzek piaca továbbra is kiszámíthatatlan.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Bitcoin árfolyamának története, bár erős mutató, emlékeztet arra, hogy a biztonság a kriptovaluták változékony világában megfoghatatlan.

A kérdés, ami mindenkit foglalkoztat, vajon a BTC 2024 januárjában újabb nyereséges hónapot fog biztosítani?

Csak az idő fogja megmondani, és egy hónap múlva visszatérünk erre a kérdésre, mivel minden kripto rajongó türelmetlenül várja az eredményt.


Olvastad már? A Tron alapítója a SPONGEV2 mém érmébe készül befektetni?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!