Az Aptos (APT) szemet gyönyörködtető, 43%-os felhasználói bázis növekedést könyvelhet el

-

Figyelemreméltó fejlemény, hogy a Meta Diem mérnökei által irányított Aptos blokklánc robbanásszerű aktivitásnövekedésnek lehetett tanúja, ami a digitális eszközpiac potenciális paradigmaváltását jelzi.

Az Aptos Explorer adatai szerint az aktív fiókok száma elképesztő, 43%-os növekedést mutat, és december 23. és a mai nap között 667.382-ről 955.961-re emelkedett.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ebben az időszakban az Aptos blokklánc napi aktív felhasználóinak száma december 26-án elérte az elképesztő 113.480-as csúcsot, ami a hálózaton belüli erőteljes elkötelezettséget tükrözi.

Figyelemre méltó, hogy a legmagasabb tranzakciós aktivitást december 24-én regisztrálták, lenyűgöző 3,88 millió tranzakciót regisztrálva.

A másodpercenkénti tranzakciók (tps) csúcsértéke, amely a blokklánc hatékonyságának értékeléséhez kulcsfontosságú mérőszám, december 29-én érte el a csúcsot 323 tranzakcióval.

Aptos
Forrás: Aptos Explorer

Az Aptos (APT) token közelebbről megvizsgálva

A natív blokklánc token, az APT a megnövekedett aktivitással párhuzamosan hullámvasutazást élt át.

Több mint 17%-os emelkedés tanújaként a token elérte a csúcsot, majd 13,5%-os korrekción esett át.

Az APT jelenleg 10 dolláros tokenenkénti értéken áll, és 2,93 milliárd dolláros piaci kapitalizációval büszkélkedhet, amivel a 32. helyet foglalja el az összes kriptovaluta között.

Az Aptos 2022 októberi mainstream bevezetése óta az Aptos potenciális „Solana-gyilkosként” vonta magára a figyelmet, párhuzamot vonva a befolyásos blokklánc-kiugróval.

A váratlan kitörésekkel párosuló online aktivitás megugrása gyakran jelentős árfolyammozgásokat jelez.

Az október közepén elért helyi mélypontot követően az APT lenyűgöző növekedést mutatott, 118%-kal emelkedett a szélesebb kriptopiaci trendekkel összhangban.

A kérdés most a következő: Mi a helyzet a kriptoval? A felhasználói aktivitás megugrása az APT token hosszan tartó rallyjára utal?

A kriptoközösség minden bizonnyal várja a további fejleményeket a „következő Solana” útján.

Olvastad már? 5 alulértékelt kripto készen áll arra, hogy 2024-ben hatalmasat robbanjon

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!