A Bitcoin bálnák 1,2 milliárd dollárnyi BTC-t adnak el, hogy mindent beleadjanak ebbe az Ethereum tokenbe

-


Vendégbejegyzés


A piaci adatokból kiderül, hogy a Bitcoin bálnák akár 1,2 milliárd dollár értékű BTC-t is eladtak, mivel profitot vesznek fel, ami kétszerese a Bitcoin (BTC) korábbi profitfelvételi rekordjának.

Ez a fejlődés heves spekulációkat váltott ki a piaci viszonyokkal kapcsolatban, és a téma körüli kíváncsiság egy új befektetési lehetőségre váltó Bitcoin bálnákra derített fényt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az új Ethereum token, az ETFSwap (ETFS), a héten felpörgette az előértékesítési számokat, miután az érmével kapcsolatos növekvő bálna-aktivitás megnőtt.

Az ETFSwap (ETFS) növekvő befektetést tapasztal az előértékesítésen

Az ETFSwap (ETFS) az elmúlt hetekben masszív bálna-aktivitást regisztrált, ami arra utal, hogy más kriptoeszközökből hatalmas migráció történt az előértékesítési tokenbe.

Az ETFSwap (ETFS) egy blokklánc alapú platform, amely globális hozzáférést kínál a tokenizált ETF-ekhez, amelyek mögött valódi ETF-értékpapírok állnak.

Ezek az eszközök MiCa-kompatibilis pénzügyi intézményeken keresztül kerülnek kezelésre, amelyek az értékpapír- és kriptopiacon kereskednek.

A spot Ethereum ETF-ek elindítása előtti izgalom hatalmas befektetéseket vonzott a kriptobálnák részéről.

A szakértők szerint az ETFSwap (ETFS) az egyetlen decentralizált platformként áll készen arra, hogy a globális ETF-piacra történő befektetések diverzifikálására törekvő natív kriptofelhasználókat felvegye a rendszerbe.

Az Ethereum-alapú platform olyan iparágak ETF-jeit fogja listázni, mint a technológia, az egészségügy és az energia, beleértve a rendelkezésre álló kripto ETF-eket és a potenciális jövőbeli ETF-eket is.

A szakértők szerint az ETFSwap (ETFS) a Solana (SOL) és a Ripple (XRP) ETF-ekre vonatkozó várakozások miatt 108-szoros hozamot érhet el.

A first-mover előnyök mellett az új ETF kereskedési platform plafonja elképzelhetetlen, és a folyamatban lévő előértékesítés hatalmas lehetőséget jelentett a korai befektetők számára, hogy olcsón beszálljanak.

Az ETFSwap (ETFS) aktivitása felpörgött annak bejelentése közepette, hogy a következő hónapban elindítja béta platformját.

A béta bevezetése lehetővé teszi a korai felhasználók számára, hogy kipróbáljanak néhány izgalmas funkciót, amelyek ezen az innovatív platformon elérhetőek.

A mesterséges intelligenciát támogató ETF Screener és ETF Finder a készülő platform egyedülálló mozgatórugói, és széles körű adatelemzésen alapuló ajánlásokkal segítik majd a felhasználókat.

Bitcoin

A piaci adatok azt mutatják, hogy a Bitcoin bálnák kidobják a BTC csomagjaikat

A CryptoQuant a BTC masszív eladásáról számolt be, mivel a Bitcoin bálnák az elmúlt két hétben mintegy 1,2 milliárd dollárnyi nyereséggel szálltak ki.

Az on-chain adatok azt mutatják, hogy a Bitcoin bálnák magasabb áron adják el a BTC-iket, mint amikor először kapták őket on-chain, de ez a profitkivonás némi következményekkel jár a Bitcoin (BTC) árfolyamának alakulására.

A CryptoQuant kutatási vezetője szerint az egyetlen összehasonlítható esemény az volt, amikor a bálnák 683 millió dollárnyi profitot vittek el a Bitcoin (BTC) árfolyamán egy nap alatt, amikor a kriptovaluta 2022 áprilisában 40.000 dolláron kereskedett.

Ekkor a Bitcoin-bálnák több mint 17.000 BTC-t adtak el, de a mostani kéthetes időszakban csak 14.000 BTC-t adtak el, de jóval magasabb USD-értékkel.

Miközben nyilvánvaló, hogy a Bitcoin bálnák kihasználták a kriptoeszköz magasabb árfolyamát, hogy profitot vegyenek ki, ez egy olyan időszakban történik, amikor a spot Bitcoin ETF-ek 300 millió dolláros kiáramlást regisztráltak az elmúlt napokban.

Egyéb hírek szerint a bányászati cégek eladták a BTC-t, hogy talpon maradjanak, vagy más utakat, például az AI-bányászatot vizsgálják.

A cikk írásakor a Bitcoin (BTC) 65.082 dolláron kereskedik, ami a szakértők szerint döntő támasz a kriptopénz számára, tekintve, hogy a közelmúltban sok kereskedő ebben az ársávban vásárolt.

Elemzők úgy vélik, hogy egy e támaszterület alá történő csökkenés a közelmúltbeli befektetők pánikszerű eladásokat indíthat el, ami további árfolyamcsökkenéshez vezethet.

Ugyanakkor az új Ethereum-alapú token ETFSwap (ETFS) legújabb piaci trendjei azt mutatják, hogy a Bitcoin-bálnák a nagyobb profitkilátások érdekében új előértékesítésre váltottak.

Következtetés

Mint a legtöbb bálna rájött, az ETFSwap (ETFS) magasabb haszonkulcsot kínál, mint a Bitcoin (BTC), és érdekes látni, hogy hatalmas pénzeszközök cikáznak a folyamatban lévő előértékesítésbe.

Az új ETF kereskedési platform az előértékesítési tokenjét hatalmas kedvezménnyel kínálja a tervezett indulási árhoz képest, és a befektetők kihasználják a lehetőséget, hogy hatalmas nyereséget érjenek el.

Ne maradj le az életet megváltoztató nyereségről; szállj be most 0,01831 dolláron, mielőtt az ár a következő előértékesítési szakaszban 0,03846 dollárra emelkedik.

További információ az ETFS előértékesítésről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítésre

Csatlakozz az ETFSwap közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!