„A Bitcoin a kriptokirály, és megvan a helye a világban” – mondja az eToro vezérigazgatója

-

Egyes régiók talán be akarják tiltani a bitcoint, de az iparági szakértők szerint a BTC-nek megvan a helye a világban.
Míg az olyan országok, mint Salvador, tárt karokkal fogadták a Bitcoint, más régiók a digitális valuta törvényes betiltását szorgalmazzák.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Yoni Assia, az eToro vezérigazgatója például a Miamiban megrendezett Bitcoin 2021-en adott exkluzív interjú során a Cointelegraph-nak elmondta, hogy a Bitcoint tartja a „kriptók királyának„, megjegyezve, hogy a legnépszerűbb digitális valutának megvan a maga helye:

„Meglepődnék, ha a következő három-öt évben nem látnánk a Bitcoin árfolyamának jelentős emelkedését, mivel még mindig van 5 milliárd ember a világon, akiknek alapvetően nincs jó helyi pénznemük”.

Ahhoz azonban, hogy ez az álom valóra váljon, Guy Hirsch, az eToro U.S. ügyvezető igazgatója a Cointelegraph-nak elmondta, hogy az embereknek hinniük kell a decentralizált pénz erkölcsösségében:

„Úgy gondolom, hogy a Bitcoin erkölcsi érve és az emberek megtanítása arra, hogy ez a helyes dolog, az, hogy alapvetően szétválasztjuk az államot és a pénzt. Ez végső soron megteremti azt a jövőképet, amelyre mindannyian törekszünk”.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Szabályozások: A régi világ és az új világ összekapcsolása

A decentralizált jövőre való felkészülés érdekében Assia megemlítette, hogy az eToro hidat épít a hagyományos pénzügyek és a kriptoipar között.
Mint ilyen, Assia kifejtette, hogy a kriptoeszközök és a részvények kombinációja fontos.

„Ügyfeleink többsége mind kriptovalutákkal, mind részvényekkel kereskedik a platformon. Szerintem ez mindenképpen egy olyan trend, amely a jövőben is folytatódni fog” – mondta.

Assia továbbá megemlítette, miszerint jó látni, hogy egyre több intézmény lép be a kriptotérbe, különösen ha a decentralizált pénzügyeken, vagyis a defi-on belüli innovációról van szó:

„A defi jelenleg egy kicsit vadnyugat. Nincs szabályozás, nincsenek igazi pénzügyi intézmények, de rengeteg elképesztő innováció. Szerintem sok ilyen innovációt fogunk látni, ami a hagyományos vagy szabályozott pénzintézetekbe, központosított cégekbe megy, hogy közvetlenül a fogyasztóknak kínálhassák ezt az innovációt.”

Assia emellett megemlítette, hogy szerinte a következő 10 évben több mint 100 billió dollárt fognak átcsoportosítani a natív digitális eszközökbe.

Megjegyezte, hogy ezt az a gondolat fogja ösztönözni, hogy szinte minden pénzügyi eszköz végül a blokklánchálózatokba fog beépülni a jövőben.

Olvastad már? Doge NFT, Paris Hilton a pályán és erősödő játékipar

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

A republikánus szenátorok szerint a CBDC-k „sértik a szabadságukat” – Miért?

Ted Cruz szenátor vezette republikánusok nemrégiben megosztották véleményüket a központi banki digitális valutákról (CBDC). A fiat valuták e digitális formáit, amelyeket számos ország, köztük az Egyesült...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!