A Bitcoin 2021-es mintát követi, és jelzi a közelgő altszezont – A legjobb altcoinok felhalmozásához, mielőtt túl késő lenne

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek területén a feltörekvő valuták egy csoportja újradefiniálja az innovációt.

Ezek a coinok az átalakító technológiákkal a középpontjukban jelentős növekedés előtt állnak.

Ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, a befektetők és a rajongók lelkesen figyelik ezeket a projekteket, jelentős hatást és piaci mozgást jósolva.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a cikk a potenciális kitörési sikerre készülő, vezető szerepet betöltő altcoinokat veszi górcső alá.

A BlastUP vírusként terjed, néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtve

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrég hullámokat vert a kriptovilágban a lenyűgöző debütálásával, és mindössze néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze.

Rengeteg intelligens befektető igyekszik megvenni a BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökik.

altcoin

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, többek között az airdropban való részvételben , az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakban, és a staking által kamatot szerezhetnek.

A BlastUP kitűnik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a TVL hatodik legnagyobb blokklánca által támogatott Blast valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások kiindulási alapjaként.

A BlastUP mottója a Gyorsabban nőj, többet keress, a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Aki most csatlakozik a BlastUP-hoz, az egy olyan projekt részévé válik, amely arra készül, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az egekbe szöknek <<

Avalanache: Ármozgások és előrejelzés

Az Avalanche, vagy AVAX jelenleg 44,15 és 54,34 dollár között kereskedik. Az elmúlt héten az árfolyam nem sokat változott, mindössze 0,99%-kal emelkedett.

Az elmúlt egy hónapot tekintve 12,58%-kal emelkedett. A nagy ugrás hat hónap alatt 419,86%-os emelkedés. Az AVAX úgy tűnik, kiegyensúlyozott állapotban van, mivel nem lövöldözik felfelé vagy esik gyorsan.

Az AVAX jövőjét a jó és az óvatos érzések keveréke határozza meg. A 46,93 dolláros 10 napos átlag felett van, de a 48,36 dolláros 100 napos alatt.

És nem olyan magasan van, mint a következő nagy árszintek 59,35 és 69,54 dollárnál. Az RSI 51 közelében lévő értéke azt sugallja, hogy nem túlvásárolt vagy túladott.

A nullához közeli MACD azt jelzi, hogy nincs erős trend. Tehát az AVAX tovább emelkedhet, de lehet, hogy lesz néhány mélypontja is.

A Polkadot ármozgásai és legutóbbi teljesítménye

A Polkadot, a DOT ticker alatt ismert kripto, változatos teljesítményt látott. Az elmúlt héten a DOT körülbelül 2,56%-ot esett.

Ha egy hónapra visszatekintünk, akkor 18,58%-ot esett. Az utóbbi hat hónapban azonban az árfolyam lenyűgöző 127,45%-kal emelkedett.

A közelmúltban a DOT 7,95 és 9,60 dollár között mozgott. Az árfolyammozgások korrekciónak tűnnek egy korábbi emelkedő tendencia után.

A Polkadot jövőbeli árfolyamát számos tényező befolyásolhatja. A jelenlegi 7,20 dolláros támasz kitarthat, ami esélyt adhat a 10,50 vagy akár 12,15 dolláros ellenállási szintek felé történő kilábalásra.

De ha az árfolyam 7,20 dollár alá esik, akkor az 5,55 dolláros második támaszig eshet.

Az RSI és a Stochastic által jelzett vételi és eladási nyomás arra utal, hogy a DOT nem a túladott vagy túlvásárolt területen van.

Az óvatosság ajánlott, mivel a piaci trendek eltolódhatnak, és a hangulat is változhat.

Uniswap (UNI): Aktuális teljesítmény és jövőbeli kilátások

Az Uniswap (UNI) árfolyama a közelmúltban a 10,24 és 12,75 dollár közötti tartományban ingadozott.

Az UNI értéke az elmúlt héten 13,19%-kal csökkent, az elmúlt egy hónapot tekintve pedig 34,57%-kal csökkent.

Az elmúlt hat hónapot vizsgálva azonban fényesebb képet mutat, 134,32%-os emelkedéssel.

A coin jelenlegi mozgása korrekciós fázisra utal, mivel az olyan mutatók, mint a 27,42-es RSI és a 17,69-es Stochastic az alacsonyabb oldalon vannak, ami potenciális túlértékeltségre utal.

A felfelé mutató jelentős hathavi nyereség erős bikás momentumot mutat a múltban, ami a fellendülés lehetőségére utal.

Amennyiben ez a tendencia folytatódik, az UNI a 14,10 dollárnál lévő legközelebbi ellenállást célozhatja meg, és megkérdőjelezheti a 16,61 dollárnál lévő második ellenállási szintet.

Ugyanakkor óvatosságra int, mivel a közelmúltbeli lefelé irányuló mozgások és a technikai indikátorok arra utalnak, hogy az érme először a 9,09 dollárnál lévő legközelebbi támaszt tesztelheti, vagy akár a 6,58 dollárnál lévő második támaszig is leeshet, mielőtt helyreállna.

Az Aptos volatilis mozgást lát: Egy elemző véleménye

Az Aptos (APT) jelentős hullámvasutat élt át az árfolyamban. Az elmúlt héten körülbelül 16,87%-kal csökkent.

A kép jobbnak tűnik, ha az idővonalat hat hónapra nyújtjuk, ahol 153,05% feletti figyelemre méltó emelkedést láthatunk.

A jelenlegi árfolyam 11,54 dollár és 16,82 dollár között ingadozik, az APT mozgása impulzívnak tekinthető, és rövid időszakon belül gyors emelkedéseket és eséseket mutat.

Amikor az APT jövőjéről gondolkodunk, vannak reményteljes és óvatos gondolatok is.

A második ellenállási szint 25,28 dollárnál helyezkedik el, ami a jelenlegi trendek megfordulása esetén növekedési teret sugall.

Ugyanakkor a legközelebbi támasz 9,44 dollárnál van, és az RSI mérsékelt 38,58-as értéken áll, ezért óvatosan kell eljárni, mivel a támasz áttörése esetén csökkenés lehetősége állhat fenn.

Az egymással szemben álló erők ezen egyensúlya azt jelzi, hogy az APT-t szorosan figyelni kell, figyelembe véve mind az emelkedés esélyét, mind a csökkenés lehetőségét.

Következtetés

Az altcoinok, mint az AVAX, a DOT, az UNI és az APT nem biztos, hogy azonnal hatalmas nyereséget fognak látni. Ez a piac gyorsan mozog, de a CYBRO az, ami magára vonzza a figyelmet.

A CYBRO egy új lehetőség az emberek számára, hogy kriptopénzt szerezzenek. A Blast blokkláncra épülő projekt 2024 második negyedévében indul.

Aki korán beszáll, az mások előtt vásárolhat majd CYBRO tokeneket. Ez remek lehetőség lehet azok számára, akik új kriptoprojektekbe szeretnének befektetni.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Raboo árak emelkednek, mivel a Shiba Inu és a NEAR továbbra is lefelé ívelő spirálban maradnak

A Bitcoin és más altcoinok számára a kriptopiacon a Bitcoin feleződése utáni rali kezdetének tűnő időszak után az utóbbi időben más-más szerencse érte a kriptopiacot. Az...

Ausztráliában jóváhagyták az első spot Bitcoin ETF-et

Az ausztrál értékpapír-tőzsde, az ASX jóváhagyta az első spot Bitcoin ETF-et, a kereskedés pedig június 20-án kezdődik. Új piacokat hódít meg a VanEck Ausztrália legnagyobb értéktőzsdéje, az...

A 99Bitcoins és a ZKsync szuper airdropot tart

Sokak örömére két hamarosan bevezetésre kerülő kriptovaluta, a ZKsync és a 99Bitcoins még az árfolyam-emelkedéssel tarkított CEX-jegyzésük előtt tart egy nagyszabású airdropot. A kriptovaluták kedvelői folyton...

Notcoin (NOT) árelemzés: A kriptopiac feltörekvő játékosa

A Notcoin, egy népszerű Telegram-alapú kriptopénz, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó árfolyam-emelkedésen ment keresztül. Ez az emelkedés a kereskedési volumen lenyűgöző növekedésével jár együtt, amely...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!