A Bitcoin 17 000 dollár alatt küzd

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A Bitcoin ellenállásba ütközik 17 000 dollár közelében. Hacsak nem lesz egy nagy emelkedés a 17 000 dolláros ellenállási zóna fölé, a BTC újabb esésbe kezdhet.

Az árfolyama 16 250 dollár közelében támaszra talált. Egészen 16 260 dollárig esett, mielőtt helyreállítási hullámot indított volna.

Egyértelmű elmozdulás történt közvetlenül a 16 500 és 16 600 dolláros szintek felett.

A bikák sikeresen tolták át az árfolyamot a 16 800 dolláros ellenállási szint és a 100 órás mozgóátlag fölé.

Az árfolyam még a 17 000 dolláros korlátot is áttörte, de az emelkedés visszafogott volt.

A 17 067 dollár közeli csúcsot sikerült elérni, és az árfolyam jelenleg egy ársávban mozog.

Az árfolyam a 16 260 dolláros swing mélypont és a 17 067 dolláros csúcs közötti felfelé irányuló futás 23,6%-os Fib retracement szintje alá esett.

Jelenleg a 16 800 dolláros szint és a 100 órás mozgóátlag felett kereskedik.

bitcoin

Bitcoin (BTC/USD) Technikai kilátások

A BTC/USD pár órás grafikonján egy emelkedő csatorna alakult ki, amelynek ellenállása 17 000 dollár közelében van.

Felfelé a következő ellenállási szint közel 17 000 dollár. Az első nagyobb ellenállási szint 17 200 dollárnál található.

Egy egyértelmű áttörés jóval a 17 200 dolláros ellenállási szint fölé utalhat a 17 500 dolláros szint felé történő elmozdulásra.

A következő jelentős küszöb a 18 000 dollárhoz közelít, amely felett az árfolyam lendületet vehet és a 18 450 dolláros ellenállási zóna felé veheti az irányt a következő kereskedési időszakban.

Ha a bitcoin nem tudja áttörni a 17 000 dolláros akadályt, akkor tovább eshet.

Lefelé a 16 800 dolláros szint és a csatorna trendvonala között közvetlen támasz található.

A következő jelentős támaszszint a 16 650 dolláros szint. Ez közel van a 16 260 dolláros mélypont és a 17 067 dolláros csúcs közötti emelkedés 50%-os Fib-retracement szintjéhez.

A 16 650 dolláros támaszszint alatti áttörés a 16 260 dolláros szintig való csökkenéshez vezethet.

Bármilyen további csökkenés a 16 000 dollárig vagy még lejjebb nyomhatja az árfolyamot.

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Üdv: András


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.


Legfrissebb bejegyzéseink

Íme, mi történt ma a kriptoszférában

Szeretnéd tudni, mi történt ma a kriptoszférában? Itt vannak a legfrissebb hírek a napi trendekről és eseményekről, amelyek hatással vannak a Bitcoin árára, a blokkláncra,...

Avalanche (AVAX) technikai elemzés 12.08.

Prémium Avalanche (AVAX) Az Avalanche (AVAX) árfolyamának közelmúltbeli emelkedő tendenciája sok tulajdonosnak nyereséget eredményezett. Annak ellenére, hogy a nyereséges tulajdonosok százalékos aránya nőtt, az általános hangulat pozitív maradt. Az...

A BLUR árfolyama 10%-ot zuhant 24 óra alatt

A BLUR árfolyama a december 7-i kereskedés során jelentős esést szenvedett el, egyetlen nap alatt közel 10%-ot zuhant. A Lookonchain on-chain sleuth szerint az altcoin értékének...

A Worldcoin új decentralizációs tervekkel készül: Mit nyerhet a WLD?

A Sam Altman vs. OpenAI vita által érintett Worldcoin (WLD), a Tools for Humanity csapat által vezetett Worldcoin (WLD) saját frissítéssel állt elő. A Worldcoin Alapítvány...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!