A Binance vezetője támogatná a Terra közösségét, de több átláthatóságot szeretne

-

CZ, a tőzsde vezetője nemrégiben beszélt a tervezett Terra hard forkról, és elmondta, az ilyesmi nem hoz létre értéket, és megkérdőjelezte, hogy ez hasznos lenne a LUNA egykori virágzó ökoszisztémájának.
Ezt követően részletesebben is megosztotta a követőivel a Twitteren, hogy mire is gondol, mit tartana követendő példának az ilyen helyzetbe kerülő kriptós projektek részéről.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Egyértelműen ellenzi a validátorok ötletét, amely alapján létrehoznák a „Terra” hálózatát, az összeomlás előtti állapotot alapul véve, úgy kiosztva a tokeneket.

„Ez így nem fog működni. A készlet csökkentését kizárólag égetéssel szabadna elvégezni, nem pedig egy régebbi dátumhoz való visszatéréssel, amellyel rosszul járna mindenki, aki azóta próbálta megmenteni a projektet. Semennyi LUNA vagy UST tokenem sincs, csak a véleményemet mondom el.”

CZ elmondása szerint a forkolás amúgy sem teremt értéket, és első lépésként nem ezt kellene tenni, hanem a projekt BTC tartalékait használni, hogy visszavásárolják a piacról az UST-t, visszaállítva a dollárhoz való kötöttséget. Nézetei alapján ez lenne az egyik ideális lépés, hogy visszaálljon a rend.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

Arra is rávilágított, hogy bár ő támogatja a közösséget, sokkal nagyobb átláthatóságot várna el.


„Transzparencia kell, sokkal nagyobb. A hibák megtörténhetnek, és meg is fognak. Ilyenkor pedig átláthatóság kell, gyors és azonnali kommunikáció, és teljes felelősségvállalás, ez elképesztően fontos!”
CZ beszélt a pletykákról is, amelyek szerint a tőzsde sok tokennel rendelkezik a Terra hálózatán.

„A Binance Labs 3 millió dollárt fektetett be a Terra projektbe, még 2018-ban. Az UST ennél sokkal később indult el. A Binance Labs, a tőzsde befektetési üzletága az elmúlt négy év során rengeteg projektbe fektetett be, ennek eredményeként változó fokú sikert és bukást tapasztaltunk.”

A Binance az egyik első tőzsde volt, amely felfüggesztette a LUNA és az UST kereskedését, mikor a Terra ökoszisztémája esni kezdett.

Ennek eredményeképpen a Binance felhasználók nem tudtak spot piacokon kereskedni a LUNA, UST, BUSD kriptókkal, már egy nappal a május 12-i Terra-leállás után.

„Remélem, hogy végül sikerült majd újjáépíteni a Terrát, a megfelelő módon. Függetlenül a személyes nézeteimtől, vagy attól, hogy milyen módszert választ a közösség, mi mindig támogatni fogjuk őket, amennyire tőlünk telik.”

Olvastad már? Elon Musk még mindig lát fantáziát a Dogecoinban

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: Дмитрий Шустов

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum Alapítvány fontos bejelentést tesz közzé

Az Ethereum Alapítvány kulcsfontosságú bejelentést tett, amely inspirálni fogja a kutatást és fejlesztést a Zero-Knowledge proof-ok és a ZK L2 szabványok területén. A ZK finanszírozás első...

Miért lesz beleszólása az intézményeknek a BTC jövőjébe?

A CryptoQuant adatai szerint február eleje óta megugrott az 1000 és 10.000 Bitcoint (BTC) tartalmazó Unspent Transaction Outputs (UTXOs) száma. A BTC UTXO egy olyan mérőszám,...

A legjobb kriptók, amit a Bitcoin feleződése előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A Bitcoin feleződésének közeledtével, amely várhatóan 2024 áprilisában bekövetkező jelentős esemény, a kriptopiac reflektorfénybe került, és a befektetők élénken figyelik a lehetséges elmozdulásokat, amelyek történelmileg...

Polygon (MATIC) technikai elemzés 02.22.

Prémium Polygon (MATIC) A Polygon Foundation szerződése szerdán az utolsó 273 millió MATIC tokent is kiosztotta, ezzel véget ért a vesting időszak. Ez a fejlődés azt jelenti, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!