Do Kwonnak „megszakadt a szíve” a Terra kivégzése miatt

-

A Terra társalapítója, Do Kwon ragaszkodott ahhoz, hogy nem profitált a hálózat LUNA kriptopénzének és UST stabilcoinjának összeomlásából.
Do Kwon agresszív közösségi médiastratégiájáról ismert, de a Terra társalkotója az elmúlt napokban szokatlanul csendben volt, miközben a hálózat katasztrófába sodródott.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ma, órákkal azután, hogy Kwon a hálózat kutatási fórumán egy „Terra ökoszisztéma felélesztési tervet” javasolt, két nap után először tért vissza a Twitterre, hogy szomorúságát fejezze ki a dolgok alakulása miatt.

„Megszakad a szívem a fájdalom miatt, amit a találmányom okozott mindannyiótoknak” tweetelte, és kijelentette, hogy ideje nagy részét telefonon töltötte azokkal, akiket „tönkretett az UST depegging”.

Az UST, egy alulbiztosított stabilcoin, amelyet úgy terveztek, hogy a Terra LUNA kormányzati tokenjével való égetési mechanizmuson keresztül tartsa fenn a paritást az amerikai dollárral,  múlt hétvégén lecsúszott a pegről.
Bár a Terra 1,5 milliárd dolláros kölcsönt mozgósított a tartalékalapjából, miközben az egész kriptopénzpiac zuhanni kezdett, ez nem volt elég ahhoz, hogy az UST-t 1,00 dolláron tartsa.
Az árfolyam tovább zuhant, magával rántva a LUNA-t is. A stabilcoinnal most 0,20 dollár alatt kereskednek, a LUNA pedig a cent töredékét éri. A Terra blokklánc eközben szünetel, amíg a közösség eldönti, hogyan tovább.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

Kwon a mai Twitter-szálat arra használta fel, hogy újra felvesse a javaslatát, amely a Terra blokklánc UST stabilcoin nélküli újjáépítését és a LUNA tokenek újraosztását foglalja magában.
Sokan pénzt vesztettek a Terra bukásán, és bár Kwon nem részletezi a saját veszteségeit, azt állította: „Sem én, sem egyetlen intézmény, amelyhez kötődöm, nem profitált semmilyen módon ebből az incidensből. Nem adtam el sem Lunát, sem UST-t a válság alatt.”
Kwon bűnbánata szöges ellentétben áll azzal a hangnemmel, amelyet a válságot megelőző napokban és hetekben ütött meg.
Az egyik széles körben megosztott példában május 9-én Kwon ezt írta:

„Anon, meghallgathatnád a CT influensoorokat arról, hogy az UST már a 69. alkalommal depeggelt. Vagy gondolhatnál arra, hogy most már mindannyian szegények, és elmehetnél inkább futni.”

Olvastad már? Rekordot döntött a bányászat nehézsée 31,251 billiós értékkel

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum ETF kedden indul – Melyik altcoin kerül a fedélzetre?

Vendégbejegyzés Az Ethereum (ETH) továbbra is meghatározó erő a kriptopénzek világában, mivel sokoldalú platformot kínál a decentralizált alkalmazások és okos szerződések számára. Kiemelkedik a blokklánc technológiában betöltött...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.22.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca az elmúlt 24 órában körülbelül 1%-os ugrást regisztrált. Ráadásul jelenleg több mint 2,47 billió dolláron áll, és az olyan top tokenek, mint...

A Bitcoin elérheti a 150.000 dollárt ebben a ciklusban? Itt a valóság

A Bitcoin jelenlegi viselkedése a korábbi ciklusokban megfigyelt mintákat tükröz. Satoshi Stacker elemző legújabb videójában az Ethereummal és más kulcsfontosságú témákkal kapcsolatos viták mellett kifejtette,...

A DeFi token előértékesítés továbbra is lendületben van, 1 millió dolláros mérföldkővel a hibrid funkciók bevezetése után

Vendégbejegyzés Ez az év ígéretes volt a feltörekvő DeFi projektek számára, és a befektetők minden eddiginél több új projektben foglaltak pozíciót az égig érő korai fázisú...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!