Do Kwonnak „megszakadt a szíve” a Terra kivégzése miatt

-

A Terra társalapítója, Do Kwon ragaszkodott ahhoz, hogy nem profitált a hálózat LUNA kriptopénzének és UST stabilcoinjának összeomlásából.
Do Kwon agresszív közösségi médiastratégiájáról ismert, de a Terra társalkotója az elmúlt napokban szokatlanul csendben volt, miközben a hálózat katasztrófába sodródott.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ma, órákkal azután, hogy Kwon a hálózat kutatási fórumán egy „Terra ökoszisztéma felélesztési tervet” javasolt, két nap után először tért vissza a Twitterre, hogy szomorúságát fejezze ki a dolgok alakulása miatt.

„Megszakad a szívem a fájdalom miatt, amit a találmányom okozott mindannyiótoknak” tweetelte, és kijelentette, hogy ideje nagy részét telefonon töltötte azokkal, akiket „tönkretett az UST depegging”.

Az UST, egy alulbiztosított stabilcoin, amelyet úgy terveztek, hogy a Terra LUNA kormányzati tokenjével való égetési mechanizmuson keresztül tartsa fenn a paritást az amerikai dollárral,  múlt hétvégén lecsúszott a pegről.
Bár a Terra 1,5 milliárd dolláros kölcsönt mozgósított a tartalékalapjából, miközben az egész kriptopénzpiac zuhanni kezdett, ez nem volt elég ahhoz, hogy az UST-t 1,00 dolláron tartsa.
Az árfolyam tovább zuhant, magával rántva a LUNA-t is. A stabilcoinnal most 0,20 dollár alatt kereskednek, a LUNA pedig a cent töredékét éri. A Terra blokklánc eközben szünetel, amíg a közösség eldönti, hogyan tovább.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

Kwon a mai Twitter-szálat arra használta fel, hogy újra felvesse a javaslatát, amely a Terra blokklánc UST stabilcoin nélküli újjáépítését és a LUNA tokenek újraosztását foglalja magában.
Sokan pénzt vesztettek a Terra bukásán, és bár Kwon nem részletezi a saját veszteségeit, azt állította: „Sem én, sem egyetlen intézmény, amelyhez kötődöm, nem profitált semmilyen módon ebből az incidensből. Nem adtam el sem Lunát, sem UST-t a válság alatt.”
Kwon bűnbánata szöges ellentétben áll azzal a hangnemmel, amelyet a válságot megelőző napokban és hetekben ütött meg.
Az egyik széles körben megosztott példában május 9-én Kwon ezt írta:

„Anon, meghallgathatnád a CT influensoorokat arról, hogy az UST már a 69. alkalommal depeggelt. Vagy gondolhatnál arra, hogy most már mindannyian szegények, és elmehetnél inkább futni.”

Olvastad már? Rekordot döntött a bányászat nehézsée 31,251 billiós értékkel

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Vajon a Bitcoin bálnák segítettek a BTC-nek átlépni a 60.000 dollárt?

A Bitcoin (BTC) az elmúlt hetekben következetesen felfelé ívelő pályán volt, ami spekulációkat váltott ki az intézményi érdeklődés fenntarthatóságáról és annak lehetőségéről, hogy a BTC-t...

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!