A Binance várakozásai szerint a BTC árfolyama idén átlépheti a 80 ezer dollárt

-

Richard Teng, a Binance tőzsde ügyvezetője úgy nyilatkozott, hogy a korábbi várakozásaikkal ellentétben most már úgy vélik, a BTC árfolyama idén átlépheti a 80 ezer dolláros határt is, főleg a spot ETF-ek iránti nagy érdeklődésnek köszönhetően.

A Binance vezérigazgatójának, Teng-nek a Bitcoin árjóslata

Teng nemrégiben lett a Binance ügyvezetője, miután tavaly novemberben a tőzsde alapítója, CZ lemondott a posztjáról az amerikai hatóságokkal történő, 4,3 milliárd dolláros megállapodásnak megfelelően.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Most egy bangkoki rendezvényen osztotta meg a gondolatait a hallgatósággal, és elmondta, nem vár lassulást a befektetői pénzek áramában.

Teng úgy tapasztalja, hogy az amerikai BTC ETF-ek jelentős mennyiségű tőkét halmoztak fel a januári indulás óta, és várhatón ez tovább fog növekedni, ahogyan egyre több intézmény lát majd fantáziát a területben, legyenek azok befektetési alapok, vagy akár magánbefektetők.

Teng korábban úgy nyilatkozott, hogy szerinte idén 80 ezer dollárnál fog tetőzni a BTC árfolyama, most viszont elmondta, hogy a jelek szerint túl óvatosnak bizonyult, hiszen az árfolyam már most is majdnem elérte ezt a szintet.

A kereslet és a kínálat aránya pedig a felezéssel nemsokára megváltozik. Azt is leszögezte, hogy az emelkedés szinte biztos, hogy nem folyamatos lesz majd, de a piacnak szüksége van a hullámvölgyekre is.

Az ügyvezető azt a nézetet vallja, hogy az ETF-ek indulása, a tőkebevonás mértéke egyértelműen arra utal, hogy a BTC még csak most kezd igazán belelendülni.

Sokan mások is ezen a nézőponton vannak, például a Galaxy Digital ügyvezetője, Michael Novogratz.

Szerinte az ETF-ek mintegy kifutópályára állították a BTC-t, és idén nagyot fog nőni az árfolyam, akár 100 ezer dollár fölé is.

A Bernstein elemzői is hasonlóan vélekednek és úgy fogalmaztak, hogy az emelkedés azután sem valószínű, hogy megáll, és 2025 közepére a 150 ezer dolláros árfolyam is lehetséges.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Bitwise ügyvezetője, Matt Hougan 200 ezer dolláros árat jósolt a jelenlegi ciklus csúcsára, mert nagy a kereslet, de csökken a kínálat, a Gazdag papa könyvek szerzője, a népszerű pénzügyi író, Robert Kiyosaki pedig úgy véli, a 300 ezer dolláros árfolyam is benne van a pakliban

Olvastad már? Ideális kriptovásárlási szempontok: A 2024-es piacvezetők kiemelt helyzete

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!