A márciusi bálna figyelőlista a legjobb kriptók számára, hogy szemmel tartsuk őket

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzpiac jelenleg a korrekció és a konszolidáció időszakán keresztül lavírozik, ami sok elemző szerint „lehetőség zónát” jelent az altcoinok számára.

A jelentős korrekciót követően, amikor az Ethereum és más nagy altcoinok értéke több mint 22%-kal esett, a piaci hangulat az óvatos optimizmus irányába tolódott el.

Ez a csökkenés az eszközértékek átértékeléséhez vezetett, ami számos altcoint a kedvező középtávú kereskedési zónáknak tekintett zónákba taszított.

Az on-chain adatok szerint ez az átrendeződés nem csillapította a befektetők kedvét, hanem inkább új utakat nyitott a stratégiai befektetések számára.

A piac jelenlegi helyzetét, amelyet ezek a korrekciók jellemeznek, sokan elsődleges vásárlási lehetőségnek tekintik, különösen azok számára, akik szeretnének tőkét kovácsolni a potenciális fellendülésből és hosszú távú nyereségből.

E perspektívát erősíti a piac egyes szegmensei által tanúsított ellenálló képesség, ami a kriptovaluták jövőjébe vetett erőteljes alapvető érdeklődésre és bizalomra utal.

A nagy piaci játékosok által kedvelt kriptovaluták megkeresése mindig is jó stratégia volt.

A mai írásban összeállítottunk egy listát azokról az opciókról, amelyek a következő hetek, hónapok, napok vagy évek legnagyobb potenciállal rendelkező választásainak tekinthetők.

Vajon melyik fog a többieket megelőzve növekedésnek indulni?

ScapesMania: Belépés a tőzsdei színpadra

A ScapesMania a sikeres előértékesítés után, amely 6,125 millió dollárt gyűjtött és több mint 18.400 tulajdonost és 60.000 követőt vonzott, végre megtette várva várt debütálását a tőzsdei színtéren.

A $MANIA már elérhető a PancakeSwap-en, a Binance Smart Chain hálózaton belüli neves decentralizált tőzsdén (DEX), ami a kereskedési út kezdetét jelenti.

Lenyűgöző debütáló kereskedési nap

A kereskedés MANIA/WBNB és MANIA/USDT párokkal kezdődött, az USDT-t a közösségi kereslet alapján elsődleges likviditási forrásként választották.

A token debütálása erős rugalmasságot mutatott, ami ígéretes tokenomikai és projekt kilátásokat jelez.

A ScapesMania nem csupán egy múló ICO, ez egy komoly törekvés, amely elkötelezte magát amellett, hogy a tulajdonosok közösségével együtt növekszik.

Az első 24 órában a birtokosok száma 18,41K körül stabilizálódott, a kereskedési volumen pedig elérte a 2,25 millió dollárt, ami a ScapesManiát a DEXTools Hot Pairs listájának élére repítette.

A $MANIA varázsa

A ScapesMania olyan játék-ökoszisztémát kínál, ahol a játékosok elmerülhetnek anélkül, hogy kripto-szakértelemre lenne szükségük.

A tulajdonosok egy decentralizált autonóm szervezeten (DAO) keresztül befolyásolhatják a projekt irányát, miközben profitálhatnak annak teljesítményéből.

A ScapesMania a fellendülőben lévő casual játékpiacon helyezkedik el, és készen áll arra, hogy más sikeres játékprojektekhez hasonlóan tőkét kovácsoljon a jelenlegi piaci hullámzásból.

A ScapesMania vonzerejének kulcsát az aprólékosan kidolgozott tokenomika adja, amely a fejlődő DAO-ban kormányzóként és a kísérleti játékprojekt játékbeli valutájaként szolgál.

A sikeres előértékesítés és a növekvő közösség által bizonyított marketingtevékenységek aláhúzzák a projekt ismertségét és vonzerejét.

A ScapesMania jövőbeli kilátásai

A ScapesMania jövője ígéretesnek tűnik a casual gaming területén, mivel az iparági előrejelzések szerint 2027-re 19,12 milliárd dollárt ér el.

A pénzgyűjtési célok túlteljesítése után a csapat most a termékfejlesztésre, a tapasztalt fejlesztőkkel való együttműködésre és a csapat megerősítésére összpontosít.

A tokenek használhatóságának fokozására és új projektek bevezetésére vonatkozó tervekkel a ScapesMania elkötelezett az ökoszisztéma felhasználási területeinek kiszélesítése mellett.

A hivatalos ScapesMania Telegram közösség

A közösségi izgatottság

A közösség bizalma szerves része a ScapesMania sikerének, a kriptoplatformokon zajló viták és a bálnák figyelemre méltó befizetései növekvő érdeklődést jeleznek.

Ez azonban még csak a kezdet, és még sok minden vár ránk.

Miközben a ScapesMania egyre több elismerést kap az iparág nagyra becsült vezetőitől, minden egyes ragyogó értékelés egyfajta figyelmeztetésként szolgál azoknak, akik a pálya széléről figyelik: lehet, hogy elszalasztanak egy aranyat érő lehetőséget.

Merülj el, hogy megtudd, mit osztanak meg a ScapesMania lelkes támogatói.

 

Csatlakozz a mozgalomhoz

A ScapesMania utazása még csak most kezdődött, és egybeesik a casual játékipar előre jelzett növekedési szakaszával.

A tőzsdei bevezetés utáni rugalmassága és az új tulajdonosok beáramlása hosszú távú bizalmat sugall.

A jövő pályája a közösség erejétől, a fejlesztési mérföldkövektől és a hatékony marketingtől függ – azoktól a területektől, ahol a ScapesMania ragyog.

Ne maradj le róla – szerezd be a $MANIA tokenjeidet a PancakeSwap-on még ma, és csatlakozz a ScapesMania izgalmas világához!

>>> Légy a 18.000 tulajdonos egyike – szerezd meg a $MANIA-t még ma! <<<

Xai (XAI): A játékosok kapuja a kriptóhoz

A Xai (XAI) egy kifejezetten a játékosközösségre szabott kriptopénzként jelent meg, amely az Arbitrum (ARB) Layer-2 platformot használja ki a nagyobb sebesség és hatékonyság érdekében.

A játékra való összpontosítás a Xai-t (XAI) egyedülálló szereplővé tette a kriptotérben, mivel a játékosok számára lehetővé teszi a játékbeli tárgyak kereskedelmét és cseréjét minimális tranzakciós idővel és díjakkal.

A 2024. január 9-i indulása óta a Xai (XAI) jelentős értéknövekedésen ment keresztül, meghaladta az 1,20 dollárt, mielőtt enyhe visszaesést tapasztalt volna.

A Xai (XAI) 2024-es árfolyam-előrejelzések 1,12 és 1,62 dollár között mozognak, és a várakozások szerint a token 2026-ra elérheti az 5,48 dollárt is.

Ez a fejlődési pálya a Xai (XAI) potenciál iránti növekvő érdeklődést és optimizmust jelzi a játék- és kriptopiacokon belül.

A Xai (XAI) a hagyományos játék és a kriptogazdaság összekapcsolásának élvonalában áll, potenciálisan forradalmasítva a játékosok játékbeli eszközökkel való interakcióját.

A siker azonban a játékközösségen belüli széles körű elfogadottságtól, valamint az alapul szolgáló technológia folyamatos fejlesztésétől és támogatásától függ.

Ha a Xai (XAI) képes fenntartani a lendületét és kezelni ezeket a kihívásokat, akkor a játékipar blokklánc-integráció felé történő elmozdulásának egyik főszereplőjévé válhat.

Blur (BLUR): A stratégiai tokenek feloldása az NFT piactéren

A Blur (BLUR) jelentős lépéseket tett az NFT piactéren, a közelmúltban közel 50 millió token feloldása kiemeli növekvő befolyását.

Ezzel a lépéssel nemcsak a Blur (BLUR) árfolyama emelkedett meg, hanem megszilárdította pozícióját az NFT-kereskedelem vezető platformjaként, és a piaci részesedés jelentős részét elvette az olyan inkumbensektől, mint az OpenSea.

A Blur (BLUR) árfolyam rugalmasságot és növekedést mutatott, a legutóbbi token-feloldást követően a közelmúltban 0,67 dollárra és 16%-kal emelkedett.

Ez a kedvező lendület tükrözi a piac bizalmát a Blur stratégiájába és a Blur azon potenciáljába, hogy uralja az NFT-térséget.

A Blur (BLUR) jövőképe ígéretesnek tűnik, és további felértékelődésre van kilátás, ahogy a platform folytatja az innovációt és a piaci részesedés megszerzését.

A 2027-ig tartó folyamatos token-feloldások azonban volatilitást hozhatnak a Blur (BLUR) árfolyamába.

Ha sikeresen kezeli ezeket a dinamikákat, akkor a BLUR új magasságokba juthat, és 85%-os emelkedés lehetséges a következő ellenállási szintig, az 1,25 dollárig.

Arbitrum (ARB): Az Ethereum hatékonyságának növelése

Az Arbitrum (ARB) az Ethereum Layer-2 skálázási megoldásaként hívta fel magára a figyelmet, amelynek célja a tranzakciók sebességének javítása és a költségek csökkentése.

Bár 2023 szeptemberében történelmi mélypontot ért el, az Arbitrum (ARB) a fellendülés jeleit mutatta, amit a stratégiai partnerségek és a mainnet elindításának várakozása is támogatott.

Az Arbitrum (ARB) árfolyam-előrejelzések 2024-re 2,43 és 4,46 dollár közötti tartományt jeleznek, és 2030-ra akár 70,22 dollárig is emelkedhet. Ezen előrejelzések optimizmust tükröznek az Arbitrum (ARB) Ethereum ökoszisztémában betöltött szerepével és a skálázhatósági kihívások hatékony kezelésére való képességével kapcsolatban.

Az Arbitrum (ARB) előtt kettős kihívás áll: a lendület fenntartása és a technológiai ígéretek teljesítése.

A platform azon képessége, hogy a biztonság és a decentralizáció veszélyeztetése nélkül növelje az Ethereum hatékonyságát, döntő fontosságú lesz.

Amennyiben az Arbitrum (ARB) képes navigálni ezeket a kihívásokat és tőkét kovácsolni a korai sikereiből, az Arbitrum (ARB) kulcsfontosságú szerepet játszhat az Ethereum és a szélesebb blokklánc-tájkép jövőjében.

Következtetés

A bálna-kedvezményes értékek valóban nagy potenciállal büszkélkedhetnek. Köztük a ScapesManiát kell kiemelnünk, mint igazi különlegességet.

Ez a coin lenyűgöző növekedést mutathat a múltbeli teljesítménye és a piaci mozgások alapján.

Weboldal: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!