A Binance új fizetési partnert választott Brazíliában

-

A vállalat közölte, hogy ezentúl a Latam Gateway fizetési szolgáltatóval fog együttműködni, amely 2019 óta van jelen a piacon.
A Binance arról számolt be, hogy rövidesen dolgozni fog a fiat befizetések és kifizetések helyzetének normalizálásán. A tőzsde közölte, hogy a Latam Gateway a korábbi partnerét, a Banco Capitual-t fogja helyettesíteni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Egy blogbejegyzésben a elmondták, hogy a Latam Gateway 2019 óta működik Brazíliában fizetésfeldolgozó cégként, amelyet olyan vezetők alapítottak, akik 2014 óta rendelkeznek tapasztalattal a területen, amikor is megalapították a Boa Comprát, egy másik fizetésfeldolgozó céget.

„Brazília rendkívül fontos piac a vállalat számára, és továbbra is folytatjuk a beruházásokat és a helyi felhasználóknak nyújtott szolgáltatások bővítését, valamint hozzájárulunk az ország blokklánc- és kriptoökoszisztémájának fejlődéséhez.”

A Binance számára ez egy átmeneti intézkedés, hogy a felhasználók normálisan használhassák a platformjait, mivel a tőzsde jelenleg egy, a brazil értékpapír-felügyelet által szabályozott vállalat felvásárlásán dolgozik.

Korábbi problémák

A Binance-nek a hónap elején kezdtek gondjai lenni a fiat-befizetésekkel és -kiutalásokkal, amikor a Capitual, a korábbi fizetési partnere, szigorúbb KYC-intézkedések bevezetésébe kezdett, és az ország központi bankjának követelményeihez igazította a platformját.
A Binance bejelentette, hogy jogi lépéseket fog tenni a Capitual ellen, de a fizetési vállalat úgy nyilatkozott, hogy a Binance nem igazította a platformját a Brazil Központi Bank új követelményeihez.
A Capitual jelentései szerint, amely más tőzsdéknek is lehetővé teszi feldolgozási szolgáltatásait a térségben, mint például a Kucoin és a Huobi, a többi cég valóban adaptálta a platformját, és továbbra is rendeltetés-szerűen működik.
A Binance reméli, hogy hamarosan koordinálni tudja a Latin Gateway által kínált szolgáltatások integrációját, hogy normalizálja a közvetlen fiat be- és kifizetések státuszát Brazíliában, amelyek jelenleg még szünetelnek, bár az ügyfelek továbbra is használhatják az alternatív módokat a pénz be- és kifizetésére a tőzsdén.

Olvastad már? Angliában laza kriptós szabályokat szeretnének

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Liquity technikai elemzés 05.29.

Prémium Liquity A Liquity árfolyamelemzése azt bizonyítja, hogy az árfolyam ismét felfelé irányuló mozgást végez, hiszen ma is a bikák voltak előnyben. Az elmúlt nap rendkívül kedvező...

Változások jönnek a Tornado Cash irányításában

Május 26-án tartottak egy szavazást a TORN token tulajdonosai, amely alapján az eredeti tokentulajdonosok minden téren visszakapják a projekt irányítását. Összességében 517 ezer tokenmennyiség gyűlt...

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!