Saját bányászközösséget indít a Binance

-

A világ vezető kriptotőzsdéje, a Binance saját bányászközösséget indítana a közeljövőben.
A hírről elsőként az orosz Coinlife számolt be. Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója később a Twitteren is megerősítette a hírt, majd hozzátette, hogy a Binance számos pénzügyi terméket is elérhetővé tesz. Ilyen lesz a kamatozás, a kölcsönök és egyéb pénzszerzési módok.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A Coinlife szerint a Binance máris felbérelt szakértőket, hogy dolgozzanak az új bányászközösségen. Jakhon Khabilov, a Sigmapool bányászközösség vezetője szerint a Binance nagyon „kedvező” bónuszokat ajánlott a kínai bányászok számára.
https://twitter.com/cz_binance/status/1245361117301358592?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1245361117301358592&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cryptoglobe.com%2Flatest%2F2020%2F04%2Fbinance-to-launch-its-own-cryptocurrency-mining-pool%2F
Alejandro de la Torre, a népszerű Pooling bányászközösség alelnöke hozzátette, hogy a tőzsdék szívesen szállnak be a bányászásba, mivel ez a legolcsóbb módja, hogy javítsanak fizetőképességükön.
A Binance követi vetélytársait, az OKEx és Huobi tőzsdéket, melyek már augusztusban és szeptemberben saját bányászközösséget indítottak.
Az OKEx közössége még az EOS biztonságában és stabilitásában is jelentős szerepet kapott, miután az egyik vezető blokkgyártó lett a hálózaton.
A Binance a múlt hónapban saját kriptopénzalapú Visa kártyáját is bejelentette. A kártya a „Binance Card” nevet kapta, eleinte csak Malajziában lesz kapható, mielőtt a világ többi részén is elérhető lenne, és bitcoinnal vagy binance coinnal lehet feltölteni a Binance-fiókon keresztül.

Olvastad már? Egyiptom korlátozza a készpénzfelvételt, megoldás-e a bitcoin?

Forrás: cryptoglobe.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Pepe (PEPE) technikai elemzés 02.27.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) február 26-án 41%-ot emelkedett, és ezzel az árak átléptek egy kulcsfontosságú ellenállási szintet. Decemberben ez az ellenállás visszaverte a bikákat. Emellett 2023...

A legjobb Layer 2-es kriptovaluták amire a bálnák összpontosítanak

Vendégbejegyezés A Pantera Capital, egy vezető blokklánc befektetési cég erős kriptobika piacra számít a következő 18-24 hónapban. Ennek a jóslatnak köszönhetően kulcsfontosságú a Layer 2-es kriptovalutákra összpontosítani,...

Hamis tárcaprogramra figyelmeztetnek a kínaiak

A kínai digitális jüan kezelésére szolgáló tárca-applikcióból felkerült az internetre egy hamisított példány, és az áldozatok minden pénzüket elveszíthetik, ha ezt telepítik az eszközükre. A...

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!