A Binance piacra dobta kripto alapú PayPal riválisát

-

A kriptotőzsde nagy reményeket fűz a jelenleg még béta verziójú Binance Payhez.

A Binance – a világ legnagyobb volumenű kriptotőzsdéje – nem elégszik meg azzal, hogy az felhasználóik csupán kereskednek a bitcoinnal és más valutákkal. Szeretnék megnövelni a keresletet azáltal, hogy a kripto használatát népszerűsítik.

A tőzsde ma, saját virtuális eseményén, a Binance Blockchain Weeken jelentette be, hogy múlt pénteken elindították a Binance Pay bétaverzióját, amely a PayPal konkurense lesz.

„A Binance Pay egy érintés nélküli, globális és biztonságos kriptofizetési technológia, amelyet a Binance saját csapata tervezett” – olvasható honlapjukon. „A Binance Pay (béta) lehetővé teszi, hogy kriptóban küldjön és fogadjon tranzakciókat barátaitól és családtagjaitól világszerte.”

A Binance vezérigazgatója, Changpeng „CZ” Zhao a Binance Blockchain Week közönségnek elmondta:

„Úgy gondoljuk, hogy a fizetés a kripto egyik legnyilvánvalóbb felhasználási módja.”

Azonban több kihívással is szembesültek – osztotta meg. A legnagyobb nehézség a kereskedők számára, hogy olyan rendszerük legyen, amely elfogadja azokat a pénznemeket, amelyeket az ügyfelek döntő többsége nem használ.
Könnyebb készpénzt és hitelkártyát elfogadni, mivel az emberek rendszeresen használják azokat.
A Binance rendszere lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptóban fizessenek, míg a kereskedő fiatalapú stablecoint kap, mely átválható fiatra. (Jelenleg a termékük csak egy fiat valutát támogat: az eurót.)

„Emiatt az adott vállalkozásnak nem kell a kriptóval együtt ingadoznia” – tette hozzá CZ.

A tőzsde a Binance Payt egy „termékkosárként” kínálja, mely magában foglalja a korábban bemutatott Binance-kártyát is – egy bankkártyát, amely a felhasználók kriptóját vásárláskor fiattá alakítja.
A Binance kártyához hasonlóan a Binance Pay is öt pénznemet támogat.
A bitcoin és az ether egyaránt képviselteti magát, csakúgy, mint a tőzsde BUSD stablecoinja és a Binance Coin (BNB), egy tőzsdespecifikus segédtoken, amelyet kereskedési díjak fizetésére használnak. Ezenfelül a felhasználók a Swipe hitelkártya-társaság tokenjével (SXP) is fizethetnek, melyet a Binance tavaly vásárolt fel.

A banki hitelkártyákkal ellentétben a Binance Pay szolgáltatásnak nincs fizikai kártyája – a felhasználók az alkalmazás QR-szkennerével utalhatnak a tárcájukból.
Bár CZ-nek komoly tervei vannak a Binance Pay jövőjét illetően, így viccelődött a béta bevezetésének csendességéről: „Kipróbálhatják a terméket, ha sikerül megtalálni.”

Olvastad már? Cameron Winklevoss: „Az arany lehet a következő GameStop”

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!