A Binance NFT-piactere „tisztességes módon” bonyolítja le a vásárlást

-

A Binance NFT-piactere hamarosan bevezeti az NFT Subscription Mechanismet, egy új funkciót, amely az ígérete szerint tisztességes lehetőséget biztosít a vásárlóknak.
A kereslet növekedése miatt egyre nehezebb a non-fungible tokenek (NFT-k) megvásárlása a kezdeti bevezetéskor. A korlátozott kínálat és a nagy kereslet miatt néhány NFT-drop már a megjelenést követő néhány másodperc után elfogy.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezzel az újonnan megjelent gyűjtemények megvásárlása iránt érdeklődő felhasználóknak nincs más választásuk, mint megvárni, amíg az eredeti tulajdonosok úgy döntenek, hogy némi haszonért eladják az NFT-ket, ami azt eredményezi, hogy többet kell fizetniük, vagy nem tudnak teljesen hozzájutni az NFT-khez.
Emiatt a Binance bevezetett egy előfizetési mechanizmust, amely lehetővé teszi, hogy mindenki egyenlő eséllyel vásárolhasson újonnan kiadott NFT-ket a piacterén.
A piactér új NFT-előfizetési mechanizmusa lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagyobb eséllyel tudjanak NFT-ket vásárolni azáltal, hogy korlátozza a személyenként megengedett NFT-vásárlási mennyiséget, és egy véletlenszerű vevőkiválasztási folyamatot követ.

4 fázisból álló folyamat

Az NFT Subscription Mechanism eladásban részt venni kívánó felhasználóknak egy négy fázisból – előkészítés, jegyzés, kiválasztás és elosztás – álló folyamatot kell követniük.

Az előkészítési fázisban a felhasználóknak rendelkezniük kell a részvételhez szükséges minimális mennyiségű tokennel. A Binance megjegyezte, hogy a minimális belépési követelményt az NFT-értékesítést lebonyolító alkotók vagy projekt határozza meg.
Ezt követi a jegyzési fázis. Itt aztán a kvalifikált résztvevők részvételi jegyeket kapnak, amelyeknek a vásárlási limitjét felhasználónként az NFT alkotói határozzák meg.
Az egy felhasználó által kapott jegyek száma lesz a maximálisan megvásárolható NFT-k száma is. A felhasználóknak azonban lehetőségük van eldönteni, hogy az összes, vagy csak néhány jegyüket használják-e fel. Ha több jegyed van, az nem jelenti azt, hogy meg is kapod az NFT-t. Viszont több esélyt ad a sikeres vásárlásra.
Ezután a folyamat továbblép a kiválasztási fázisba. Ez egy véletlenszerű kiválasztási rendszert foglal magában, amely kiválasztja a nyertes részvételi jegyeket az összes előfizető közül.

A kiválasztott résztvevők sikeresen megvásárolhatják az NFT-ket. Az utolsó fázis a kiosztás, ahol az értékesítés folytatódik.
Tagadhatatlan, hogy az NFT-k az elmúlt hónapokban hatalmas növekedést tudhatnak maguk mögött. Mivel a globális NFT-értékesítés volumene megközelíti a 20 milliárd dollárt, sokan azt feltételezik, hogy az NFT-k egy nap még a bitcoint is megelőzhetik.

Olvastad már? Új magyar NFT indult CryptoMemories néven

Forrás: cointelegraph.com


Legfrissebb bejegyzéseink

A június lehet az Ethereum hónapja?

A júniusban induló hongkongi zöld út a kriptók számára megnyitja az utat a likviditás beáramlása előtt, de ez nem feltétlenül lesz azonnal. A kriptovaluták, különösen az...

Polygon technikai elemzés 06.01.

Prémium Polygon Május közepétől kezdve a Polygon egy erőteljes fellendülést mutatott, 0,8177 dollárról 0,95 dollár fölé emelkedett. A 0,95 dolláros árszint azonban január végétől áprilisig egy makacs...

Roger Ver úgy véli, az Ethereum több felhasználót fog hozni a kriptoiparba, mint a Bitcoin

A kifejezetten korai támogatói tevékenysége miatt néha Bitcoin-Jézusként is emlegetett Ver egy podcast során osztotta meg a gondolatait. Elmondta, hogy az Ethereum tényleg kisebb kapitalizációval...

A Coinbase szerint Kína jár jól az amerikai kriptós szigorral

A MarketWatch a hétvégén publikálta a Coinbase ügyvezetője, Brian Armstrong cikkét, amelyben a vállalkozó arra figyelmeztetett, az USA elvesztheti a pénzügyi vezető szerepet, ha nem...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!