A világ legnagyobb kriptovaluta-váltója, a Binance vezérigazgatója azt mondta, reméli mások is követik majd példáját azaz, hogy minden jegyzési díjat jótékonysági szervezetnek adományoznak – olvasható egy hétfői bejelentésében.

A nyilatkozat szerint ezzel együtt a Binance nemcsak jótékonysági szervezeteknek adományoz, de azt is lehetővé teszi, hogy maguk a fejlesztők határozzák meg az összeget, minden extra díj felszámítása nélkül.

„A Binance továbbra is ugyanazt a magas színvonalat nyújtja az egyes jegyzések felülvizsgálatának folyamatában” – írja a bejelentés.

„A nagyobb adomány nem garantálja a tőzsdei jegyzés felülvizsgálatának pozitív eredményét.”

A Twitteren megerősítve a híreket, Zhao Changpeng vezérigazgató lezárhatta a Binance váltóval szembeni ellenséges közhangulatú időszakot, melynek során mind a hivatalos források, mind a felhasználók bírálták a vállalatot.

Állításuk szerint ugyanis a tőzsde túl magas díjakat számít fel az egyes altcoinok fejlesztőitől a jegyzésért cserébe.

Augusztusban Christopher Franko, az Expanse blokkláncplatform megalkotója, feltöltött egy képet a közösségi médiába amelyen látható, hogy a Binance 400 BTC-t, azaz 2,6 millió dollárt kér tőle azért, hogy tőzsdére kerülhessen az Expanse tokenje.

Zhao azt állította, hogy a feltöltött kép hamis, és az azon szereplő összeg az érme (amely egyébként végül tőzsdére került) minőségét fejezte ki, elkerülve a Binance titokzatos tőzsdére kerülési díjrendszerének ismertetését.

„Nem foglalkozunk „shitcoinokkal”, akár 400, akár 4.000 BTC-t fizetnének is.” – válaszolt Tweetjében Zhao Franko panaszára, megjegyezve, hogy a tőzsde már több kriptovalutát is díjmentesen vett fel kínálatába.

„Az igazi kérdés nem az, hogy: „mennyibe kerül felkerülni a Binance-re?”, hanem hogy „az én érmém elég jó hozzá?”, ez nem a díjról szól, hanem a projektedről, koncentrálj a saját projektedre!”

A Binance jelenleg a világ legnagyobb kriptováltója a napi kereskedelem mértéke alapján, a cikk írása előtti 24 órában mintegy 806,5 millió dollár forgalmat bonyolított le.

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Twitteren. Legyen szép napod!

Ha tetszenek a posztok és az oldalam szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:

BTC: 37Vhz41ZecsMqmDkCntAmY8JUsu6Jp32DC

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0x7A653baD688C5c09C2D8A4A1eb39C1505e48CaCd

KÖSZÖNÖM!