Az a hír járja, hogy a Binance a cég összes vagyonát saját BNB tokenébe szeretné áthelyezni, ezzel a Binance lehet a világ első decentralizált cége.

Olvastad már? A kripto még a Facebooknál is nagyobb változást fog hozni

Egyes belső források szerint sok bizonyíték mutat arra, hogy a Binance lehet a világ első autonóm és decentralizált cége.

Úgy gondolják, hogy öt éven belül a cég minden vagyonát a saját digitális pénzükben lehetne tárolni a binance coinban, vagyis a BNB-ben.

A BNB teljesítménye a és Binance DEX

Indulása óta rendkívüli mértékben növekedett a BNB értéke, csak az elmúlt három hónapban megháromszorozódott az értéke, mely nagy eredmény a piac jelenlegi állása miatt.

A cikk írásakor nagyjából 15 dollárt ér egy BNB és összpiaci érték alapján a hetedik helyen áll.

A Binance most arra készül, hogy a BNB-t áthelyezze az ethereum rendszerről, saját blokkláncára, a Binance chainre. Ez nem csak egy terv, az első teszteket már múlt hónapban elvégezték.

A Binance chain adná a Binance decentralizált tőzsde (DEX) alapját, mely a Binance kiegészítése lenne, egy nagyforgalmú kereskedési szolgáltatás futna rajta. Minden kereskedési költséget a Binance chain érvényesítői kapnák.

Tushar Jain és Kyle Samani, kriptorajongók és a Multicoin Capital kripto fedezeti alap ügyvezetői a következőt mondták az Unchained podcatban:

„A Binance éppen saját üzletének átszervezésére készül, ez a végső céljuk. Az embereket azzal próbálják ösztönözni, hogy a Binance chainen futó decentralizált tőzsde jelentősen alacsonyabb költségekkel fog járni, mint centralizált tőzsdéjük.

Ez jelentős anyagi tényező lehet a felhasználók számára.”

A Binance sikere annak tudható be, hogy nagyon sok kriptopénz és kereskedőpáros közül választhatunk, így a kereskedők könnyedén válthatják bitcoinjukat és etherüket egyéb kriptopénzekre.

Tushar Jain a következőt mondta a BNB leendő szerepéről az új decentralizált tőzsdén:

„A BNB egy nagyon érdekes eset, mivel sokmindenre lehet felhasználni.

Első sorban kedvezményt nyújt minden kereskedésre, amit a Binance centralizált vagy decentralizált tőzsdéjén végzünk.

Ez arra ösztönzi a felhasználókat, hogy mind tartalékoljanak valamennyi BNB-t, mivel így jelentősen csökkenthetik költségeiket. „

A Binance DEX egy felügyeletmentes felület, mely már csak azért is sikert fog aratani, mivel a Binance nevével van fémjelezve.

Forrás: coinspeaker.com

Kiemelt kép: Dayana Kirlin


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép estéd!

Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:

BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53

KÖSZÖNÖM!