A Binance lehet a világ első decentralizált cége

-

Az a hír járja, hogy a Binance a cég összes vagyonát saját BNB tokenébe szeretné áthelyezni, ezzel a Binance lehet a világ első decentralizált cége.

Olvastad már? A kripto még a Facebooknál is nagyobb változást fog hozni

Egyes belső források szerint sok bizonyíték mutat arra, hogy a Binance lehet a világ első autonóm és decentralizált cége.
Úgy gondolják, hogy öt éven belül a cég minden vagyonát a saját digitális pénzükben lehetne tárolni a binance coinban, vagyis a BNB-ben.

A BNB teljesítménye a és Binance DEX

Indulása óta rendkívüli mértékben növekedett a BNB értéke, csak az elmúlt három hónapban megháromszorozódott az értéke, mely nagy eredmény a piac jelenlegi állása miatt.

A cikk írásakor nagyjából 15 dollárt ér egy BNB és összpiaci érték alapján a hetedik helyen áll.
A Binance most arra készül, hogy a BNB-t áthelyezze az ethereum rendszerről, saját blokkláncára, a Binance chainre. Ez nem csak egy terv, az első teszteket már múlt hónapban elvégezték.
A Binance chain adná a Binance decentralizált tőzsde (DEX) alapját, mely a Binance kiegészítése lenne, egy nagyforgalmú kereskedési szolgáltatás futna rajta. Minden kereskedési költséget a Binance chain érvényesítői kapnák.
Tushar Jain és Kyle Samani, kriptorajongók és a Multicoin Capital kripto fedezeti alap ügyvezetői a következőt mondták az Unchained podcatban:

„A Binance éppen saját üzletének átszervezésére készül, ez a végső céljuk. Az embereket azzal próbálják ösztönözni, hogy a Binance chainen futó decentralizált tőzsde jelentősen alacsonyabb költségekkel fog járni, mint centralizált tőzsdéjük.
Ez jelentős anyagi tényező lehet a felhasználók számára.”

A Binance sikere annak tudható be, hogy nagyon sok kriptopénz és kereskedőpáros közül választhatunk, így a kereskedők könnyedén válthatják bitcoinjukat és etherüket egyéb kriptopénzekre.
Tushar Jain a következőt mondta a BNB leendő szerepéről az új decentralizált tőzsdén:

„A BNB egy nagyon érdekes eset, mivel sokmindenre lehet felhasználni.
Első sorban kedvezményt nyújt minden kereskedésre, amit a Binance centralizált vagy decentralizált tőzsdéjén végzünk.
Ez arra ösztönzi a felhasználókat, hogy mind tartalékoljanak valamennyi BNB-t, mivel így jelentősen csökkenthetik költségeiket. „

A Binance DEX egy felügyeletmentes felület, mely már csak azért is sikert fog aratani, mivel a Binance nevével van fémjelezve.
Forrás: coinspeaker.com
Kiemelt kép: Dayana Kirlin

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép estéd!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin ára 2021 decembere óta először éri el az 57.000 dollárt

A Bitcoin árfolyama február 15. és 25. között alacsony volatilitást mutatott, de az elmúlt két napban úgy tűnik, hogy a vevők visszatértek, mivel a BTC...

Bitcoin előrejelzés: Michael Novogratz szerint 150.000 dollárra emelkedhet

A bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) körüli lelkesedés nem mutatja a lanyhulás jeleit, és a várakozások szerint az ágazatban tartós növekedés és elfogadás várható. Michael Novogratz,...

Az Ethereum bálnák 64 millió dollárt vontak ki a tőzsdékről

Az Ethereum (ETH) bizalmának figyelemre méltó megnyilvánulásaként a kriptopénz bálnák együttesen mintegy 64 millió dollár értékű ETH-t vontak ki a főbb tőzsdékről - jelentette a...

Márciusi altcoinok megfigyelése a Solana árnyékában

Vendégbejegyzés A kriptopiac napjainkban jelentős átalakulásnak lehet tanúja, amit a Solana (SOL) figyelemre méltó útja és a skálázható, biztonságos és decentralizált web3 platform előmozdítását célzó stratégiai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!