A kripto még a Facebooknál is nagyobb változást fog hozni

-

 Winklevoss ikrek, a neves bitcointámogatók és a Gemini kriptotőzsde alapítói a brit The Telegraphnak adtak interjút március 17-én. Az interjúban részletezték a Facebook és a kriptoipar összefonodását és jelentőségét.

Olvastad már? A bitcoin indíthatja be a bika piacot?

A Winklevoss ikreknek  összetűzésbe keveredtek anno Mark Zuckerberggel, a Facebook alapítójával.
Az ikrek pert indítottak ellene, amiért állításuk szerint Zuckerberg tőlük lopta el a közösségi oldal ötletét, amikor még mindhárman a Harvardon tanultak.

Az ügy végül azzal zárult, hogy Zuckerbergnek 20 millió dollárt és 1,2 millió Facebook részvényt (mai érték szerint 199,2 millió dollár) kellett kifizetnie az ikreknek.
Évekkel az ikrek után, most Zuckerberg is be szeretne szállni a kriptopiacba a Facebook rendkívül titokzatos kriptoprojektjével.
Ami egy stabilkoint szeretne üzenetküldő alkalmazásaiba integrálni, nevezetesen a WhatsAppba, a Messengerbe és az Instagramba.
A Telegraphnak adott interjúban az ikrek elmondták, hogy minden korábbi nézeteltérést félretéve a következőket gondolják a Facebook stabilkoinról:
Cameron szerint a projekt „nagyon pozitív fejlemény” a kriptoipar számára.
Taylor szerint viszont „menő”, hogy végre Zuckerberg is csatlakozik a piachoz, melyet az ikrek már régóta népszerűsítenek.
Mindezek ellenére az ikrek szerint  a Facebook titokzatos kriptoprojektje pozitív lesz az kriptoipar számára, de végtére a kripto fog nagyobb változásokat hozni az embereknek, mind a közösségi média oldalak .
Cameron véleménye az értékek szabad küldése és fogadása sokkal nagyobb jelentőségű a piacok számára, mint az, hogy képeket lehet megosztani.
Tyler hozzátette:

„Mindenképpen fontos az emberek számára, hogy tudjanak kommunikálni és együtt dolgozni , de az sokkal fontosabb, hogy szabadon küldhessenek és fogadhassanak vagyoni eszközöket.”

Először 2018 decemberében jelentek meg hírek arról, hogy a Facebook saját kriptopénzt szeretne indítani, melyet a WhatsApp üzenetküldő alkalmazásba integrálna, februárban számos egyelőre megerősítetlen részlet derült ki a projektről.
A Facebookot az Oroszországi székhelyű titkosítással rendelkező Telegram üzenetküldő alkalmazás beelőzte, mely már korábban elkezdte kiépíteni saját kripto és blokklánc alapú fizetőrendszerét.

Mindeközben a számos kriptoprojektben befektető és saját kriptotőzsdét üzemeltető ikrek újabb jogi harcot vívnak egy másik kriptovállalkozó, Charlie Shrem ellen, aki az állításuk szerint jelentős mértékben megkárosította az ikerpárt, egy évekkel ezelőtti bitcoin üzlettel.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép estéd!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

A republikánus szenátorok szerint a CBDC-k „sértik a szabadságukat” – Miért?

Ted Cruz szenátor vezette republikánusok nemrégiben megosztották véleményüket a központi banki digitális valutákról (CBDC). A fiat valuták e digitális formáit, amelyeket számos ország, köztük az Egyesült...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!