A Binance főnökének bukása jó hír lehet a Bitcoin spot ETF-eknek, és ennek az új tokennek is

-


Vendégbejegyzés


Ugyan igazi sokként érte a kriptoipart az, hogy a Binance alapítója és vezérigazgatója, a CZ-ként ismert Changpeng Zhao ellen büntetőjogi vádak merültek fel, ez csak jó hír a Bitcoin ETF jóváhagyása szempontjából, és egy új érmére, a Bitcoin ETF Tokenre ($BTCETF) is különleges hatással van.

A $BTCETF előértékesítési gyűjtése napok leforgása alatt meghaladta az 1,40 millió dollárt, és jövőbeli értéke közös szálon mozog a Bitcoin ETF engedélyezésével. Az is borítékolható, hogy a token a listázását követően valószínűleg hatalmas árrobbanást tapasztal majd meg. 

Ahhoz, hogy ezt az új tokent igazán alacsony áron vásárolhasd meg, még ma cselekedned kell, hiszen a 4. szakaszban még 0.0056 dollár az ára, de a következőben ez felmegy 0.0058 dollárra. 

A Bitcoin árfolyama a hírek napvilágra kerülte után ugyan kedden lezuhant egészen a 35 976 dolláros mélységig, de a cikk írásának pillanatában már sikeresen magához tért, és 37 492 dolláron kereskedik.

Forrás: https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin/ 

Ettől sokkal nagyobb pofon érte az egyébként top kriptovalutának tekintett BNB tőzsde natív érméjét, a BNB-t, mely az események hallatán sokkos állapotban 10%-ot esett, és 226.32 dollárig meg sem állt. Azóta már kicsit összeszedte magát, jelenlegi árfolyama mintegy 235.22 dollárra rúg.

Forrás: https://coinmarketcap.com/currencies/bnb/

A Bitcoin ETF Token előtt nagy lehetőségek állnak, mutatjuk, miért

A Bitcoin ETF Token, melynek ütemterve a Bitcoin ETF jóváhagyásához, és annak történéseihez kötődik, simán le tudja aratni a mostani események meglepő fordulatait. 

A sztori ismert: a Binance elleni SEC polgári jogi vádak igaznak bizonyultak, és a Binance valamint CZ elismerte, hogy pénzmosás elleni és szankcióellenes bűncselekményeket követett el.

Ezzel egy új korszak kezdődött, hiszen a SEC elkezdte megtisztítani az ármanipuláció melegágyát képező kriptopiaci környezetet, és egyúttal megerősíti a gyengélkedő piacfelügyeletet is.

A szóbeszéd szerint egyébként a hatalmas vagyonkezelő, a BlackRock – mely Bitcoin spot ETF-re irányuló kérelme még ott hever a SEC asztalán – elősegítette azt, hogy a DOJ (Amerikai Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma) büntetőjogi vádakat emeljen a Binance és a CZ ellen.

Bár az ilyen merész állítások nagy többségében tévesnek szoktak bizonyulni, azért azt mindenki tudja, hogy a BlackRock jó kapcsolatot ápol a washingtoni hatalmi intézményekkel. Itt akkor elértünk egy ősidők óta fennálló vita tárgyához, ami nem más, mint a pénzügyi szabályozók és az általuk szabályozott cégek közötti informális kapcsolat megléte.

Ha jobban belegondolunk, érthető, hogy a már kriptókkal is foglalkozó BlackRock és a hagyományos pénzügyi világ egyéb szereplői nem szívesen látják a Binance-t, mint vetélytársat.

A DOJ egyik vádja egyébként az, hogy a Binance úgy volt képes növelni a globális üzleti tevékenységét, hogy az amerikai, nem regisztrált kereskedési üzletágak ügyfélkörére koncentrált. A Binance most már nincs útban a BlackRock-nak és a Fidelity-nek, így ők fellélegezhetnek, igaz a Binance.US üzletága még nyitva áll. 

Nézd meg a BTCETF token előértékesítését

A DOJ és a SEC megtisztítja az utat a TradeFi számára

Lépjünk egy kicsit túl a Binance ügyén, és tekintsünk rá a tágabb képre. A szabályozók most már az Egyesült Államokban működő összes kriptotőzsdének a körmére néznek.

A felhívás szerint minden tőzsdének, bróker-kereskedőnek, elszámolóháznak és letétkezelőnek be kell regisztrálnia a szabályozó hatóságoknál.

Hétfőn például a SEC a Krakent is elővette, és vádat emelt ellene be nem jegyzett értékpapír-üzletág működtetése miatt. A szabályozás tehát láthatóan egyre nagyobb mértéket ölt, és ez kedvez a TradeFi új piaci belépőinek, akik előnyben lesznek a kriptokereskedelelem úttörőivel szemben.

A helyzet most az, hogy a Binance-szal történt események miatt kialakult heves kedélyek lassan megnyugodnak és a Bitcoin spot ETF kilátásai is egyre pozitívabbá válnak.

A Coinbase is nagy nyertessé válhat, ami ugyan jelenleg jogi vitában áll a SEC-vel, de azt a tényt nem feledhetjük, hogy az Egyesült Államok legszabályozottabb, legnagyobb tőzsdéjéről van szó. 

Még az is előfordulhat, hogy közte, és a SEC között megállapodás születik majd.

A Coinbase-t ráadásul már a BlackRock is partneréül fogadta egy friss felügyeleti megosztási megállapodásban. A TradeFi és a Coinbase közötti kapcsolatok azonban ennél jóval kiterjedtebbek.

A Coinbase a BlackRock mellett legfontosabb részvényesei között tartja számon a következő bankokat: Vanguard, Fidelity, és a japán Sumitomo Mitsui Trust Bank. 

bitcoin etf

Forrás: Stockopedia, 2023 november 22. 

A Bitcoin ETF Token tulajdonosai már most megálmodhatják a Bitcoin ETF nyerességességét

Igencsak nehéznek tűnik megragadni a Bitcoin ETF jóváhagyásából származó értékeket. Vajon melyik a jobb megoldás: Bitcoint vásárolni a nyílt piacon, vagy türelmesen várni az első spot ETF elindulására, és abba az eszközbe fektetni?

A döntés során nehézséget okozhat az, hogy sorra jelennek meg a befektetőket lehúzni kívánó csaló érmék. 

Szerencsére itt van nekünk a Bitcoin ETF Token, mely megnyugtató választ adhat a dilemmánkra. A $BTCETF Tokenbe fektetők egy olyan eszközt választanak az előértékesítés során, mely 100%-ban igazodik az ETF-jóváhagyásához, és az azt követő eseményekhez. 

Egy híres YouTube kriptoelemző egyenesen azt gondolja, hogy érdemes csatlakozni az ICO-hoz, hiszen az idővel akár tízszeres nyereséget is biztosíthat  az élelmes befektetők számára.

A $BTCETF tokenek már most rendelkezésre állnak az előértékesítésük során. Aki vásárol, már azonnal le is kötheti a tokeneket, és érdemes megjegyezni, hogy a cikk írásakor az APY 178%-os.

Jelenleg több, mint 149 millió BTCETF tokent stakeltek a tulajdonosai. Fontos információ, hogy az éves százalékos hozam kiszámítása dinamikus, és a jutalmak egy ötéves időszak alatt kerülnek majd kifizetésre.

Amint arról már volt szó, a Bitcoin ETF Token ütemtervét, és értékét teljes mértékben a Bitcoin spot ETF életciklusához köti.

A Bitcoin ETF Token égetési eseményeit is a Bitcoin spot ETF híreihez igazítja, például a jóváhagyásához, a bevezetéséhez, és az ETF eszközök (AUM) értékéhez. 

Az például, amikor a $BTCETF kereskedési volumene eléri a 100 millió dollárt, a tranzakciós adó 5%-ról 4%-ra való csökkenését generálja. De ilyen égetésre okot adó mérföldkő az is, ha engedélyezik az első Bitcoin spot ETF-et, és ekkor a tranzakciós adó 4%-ról 3%-ra csökken majd.

Amint látható, a BTCETF token a lehető legtökéletesebb eszköz a portfóliónk pozícionálására, és arra, hogy megpróbáljunk profitálni a Bitcoin ETF-ekből.

A Bitcoin ETF Token deflációs égetési mechanizmusa abszolút ártámogató hatással van, hiszen csökkenti a tokenkínálatot. A $BTCETF 5%-os égetéssel veszi kezdetét, és minden tranzakcióra érvényes. Egy szabály viszont van, maximum a teljes token-készlet 25%-a égethető el.

A Bitcoin ETF tokenjeinek száma egyébként 2,1 milliárd (2 100 000 000). Érdemes követni a projekt honlapján lévő hírfolyamot is, mely naprakészen, és minden elfogultság nélkül  tájékoztat a legfrissebb Bitcoin ETF-ekkel és a Bitcoin árfolyamával összefüggő hírekről.

Mindent összevetve úgy gondoljuk, hogy a BTCETF token egy nagyon logikus, és kedvező árú lehetőség ahhoz, hogy nagy hozamot érjünk el. A token előértékesítése során jelenleg 0,0056 dollárba kerül, de az ár mindenképpen emelkedni fog.

A hard cap pedig viszonylag alacsonynak számít 4,956,000 millió dollárral, ami szintén arra sarkallja a befektetőket, hogy csatlakozzanak az ICO-hoz.

A Bloomberg Intelligence elemzői, James Seyffart és Eric Balchunas szerint a Bitcoin ETF jóváhagyási esélye igen magas, 90%-os.

Az ARK 21Shares Bitcoin ETF legkésőbb január 10-én kerül a SEC elé, és a piac feszült figyelemmel követi, hogy mi lesz a sorsa.

A befektetési portfólióknak már most készen kell állniuk a kriptotörténelem következő nagy pillanatára. A felkészítés részeként jó lépés lehet a Bitcoin ETF Token kiválasztása, és nyereséget biztosíthat a Bitcoin spot ETF jóváhagyása utáni felívelő hullámból. Természetesen mint minden befektetési témában, kérjük, most is végezd el a saját kutatásodat.

Nézd meg a BTCETF token előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

Kiemeltkép: Backcountry Media / Shutterstock.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!