Egy ismeretlen bálna 10.000 ETH-t helyezett el az új Blast L2 projektben

-

Az újonnan indított Ethereum Layer 2 hálózat, a Blast máris egyre nagyobb teret nyer a piacon, miután egy ismeretlen bálna hatalmas, 10.000 ETH-t helyezett el a hálózaton.

A befizetés e hét szerdáján történt, mindössze két nappal azután, hogy a Blast „korai hozzáférés” üzemmódban elindult.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A mai árfolyamon számolva több mint 20 millió dollárt érő, fiatban kifejezve a hatalmas on-chain tranzakció hírét a népszerű közösségi tag, Farokh osztotta meg az X közösségi médiaplatformon.

„Valami nagyhal 10.000 ETH-t helyezett el a BLAST-ban”írta Farokh, látszólag megdöbbenve, hogy valaki ekkora összeget helyez el egy frissen indított blokklánc projektben.

A Blast ezen a héten indult el

A Blastot Tieshun „Pacman” Roquerre, aki egyben a Blur nevű, non-fungible token (NFT) piactér alapítója is, ezen a héten hétfőn indította el.

A hálózat mögött álló csapat X posztja szerint a tervek szerint a Blast lesz az első Ethereum layer 2 platform, amely beépített hozammodellt vezet be.

A projekt mintegy 20 millió dolláros kezdeti finanszírozást gyűjtött össze, és az indulás után néhány órán belül tovább folytatódott az 55 millió dollárt meghaladó on-chain befektetés.

Az Ethereum-alapú Layer 2 hálózatok, mint a Blast, egyre népszerűbbé váltak az elmúlt években, részben a megnövekedett tranzakciós díjaknak és az Ethereum alaprétegen lassabb tranzakciós sebességnek köszönhetően.

A Messari blockchain intelligence cég múlt havi jelentése szerint a Layer 2 hálózatok ma már az összes Ethereum tranzakció közel kétharmadát teszik ki.

Kunal Goel, a Messari kutatási elemzője szerint a Layer 2 hálózatok megnövekedett elfogadottsága az idei harmadik negyedévben nagyrészt a Coinbase Layer 2 Network Base növekvő elfogadásának köszönhető.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Base augusztusi indulása óta beváltotta a hozzá fűzött reményeket: a tranzakciók és a felhasználási esetek száma nőtt, és egy ponton átmenetileg több aktivitást regisztrált, mint az Ethereum fő hálózata.

Olvastad már? A Dogecoin (DOGE) bálnák ébredeznek: Rally következik?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!