A Binance egymillió dollárt adományoz a japán árvizek károsultainak

-

 

A rossz időjárás okozta károk miatt, a világ legnagyobb kriptováltója, a Binance egy Twitter-kampányba kezdett, hogy pénzt gyűjtsön a japán árvizekben érintett embereknek.

Kripto-emberség

Múlt hétvégén intenzív esőzések árasztották el Japánt. A zord időjárás óriási erővel csapott le; rövid idő alatt több millió liter eső zúdult alá megállás nélkül. Ez rengeteg árvizet okozott, illetve házak, vállalkozások, szociális közlétesítmények, és számos más épületet rongálódott meg, vált hasznavehetetlenné. Japánok ezrei érintettek, sokan közülük elvesztették mindenüket.

Egy Twitter-posztban Changpeng Zhao vezérigazgató azt írta, a Binance kész egymillió dollárt adományozni BNB-ben, BTC-ben és JPY-ben, hogy segítsen a katasztrófában érintett japán lakosoknak.

A bejegyzésben a váltó vezetője más vállalatokat is megkért, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez. A poszt szerint a vezérigazgató adománygyújtó-kampányba is kezdett, hogy kripto-partnerei segítségével további támogatásokat gyűjtsön.

A BBC szerint az intenzív esőzések elsősorban Japán nyugati részein okoztak árvizeket és földcsuszamlásokat. Helyi jelentések szerint a természeti katasztrófának több mint 50 áldozata van, illetve további 45 embert még mindig keresnek. A japán hatóságok több mint másfélmillió lakos evakuálását rendelték el. A nyugati területeken élő több millió ember nagy árat fizetett a katasztrófáért, Changpeng pedig úgy véli, képes megmozdítani a közösséget, hogy segítsen a rászorulóknak. Hozzátette, hogy a Binance bármely fiókját kész díjmentesen felajánlani gyűjtési célokra.

A Binance Ethereum címe

A vállalat azonnal elérhetővé tette Ethereum címét a közösségi hozzájárulások és más adományozások számára. Changpeng azt mondta, a kampány egész folyamata pulton át történik egy egyértelmű folyamat keretein belül, de a vállalat céljai között szerepel, hogy kiépítsen valamilyen rendszert, amelyet hasonló célokra lehetne majd használni.

Japán ismert a heves természeti katasztrófáiról, a hatóságok állítása szerint azonban ez volt az elmúlt két évtized legsúlyosabb csapása. Ezzel a lépéssel a Binance megmutatta elkötelezettségét a társadalom iránt, illetve azt, hogy a kriptopénzek milyen erővel rendelkeznek, ha jótékonyságról van szó.

Bárki, aki támogatni szeretné a kezdeményezést, a hivatalos közleményben közzétett címre küldhet ETH-t, vagy bármilyen más ERC20 alapú tokent.

 

 

Forrás: btcmanager.com

Legfrissebb bejegyzéseink

Hogyan befolyásolhatja az FTX az ETH jövőbeli ármozgásait?

Az Ethereum (ETH) nemrég átlépte a 3200 dolláros határt, optimizmust keltve a tulajdonosok körében. A kedvező lendület mögött azonban potenciális kihívások lappangtak, az adatok olyan érdekes...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 02.27.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) február 26-án 41%-ot emelkedett, és ezzel az árak átléptek egy kulcsfontosságú ellenállási szintet. Decemberben ez az ellenállás visszaverte a bikákat. Emellett 2023...

A legjobb Layer 2-es kriptovaluták amire a bálnák összpontosítanak

Vendégbejegyezés A Pantera Capital, egy vezető blokklánc befektetési cég erős kriptobika piacra számít a következő 18-24 hónapban. Ennek a jóslatnak köszönhetően kulcsfontosságú a Layer 2-es kriptovalutákra összpontosítani,...

Hamis tárcaprogramra figyelmeztetnek a kínaiak

A kínai digitális jüan kezelésére szolgáló tárca-applikcióból felkerült az internetre egy hamisított példány, és az áldozatok minden pénzüket elveszíthetik, ha ezt telepítik az eszközükre. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!