A Binance coin akár 30%-ot is zuhanhat

-

Az idei év nem kezdődött jól a Binance Coin (BNB) számára. Miután áprilisban még majdnem elérte a 350 dolláros csúcsot, azóta jelentős esésnek indult.

Szemben a szélesebb piaci trenddel, amelyben az altcoinok a tavalyi zűrzavar után visszatértek a növekedés útjára, a BNB egyike volt azon kevés kriptovalutáknak, amelyek az év eleje óta veszteségesek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Azonban úgy tűnik, hogy a BNB még nem szabadult meg problémáitól, és újabb áreséstől kell tartania, hiszen a piaci kapitalizáció alapján negyedik legnagyobb kriptovalutaként fennáll a veszélye, hogy további árzuhanás következik be.

A kriptopiaci elemző, Ali Martinez szerint a legutóbbi esés abban az időszakban következett be, amikor a BNB, sok más altcoinhoz hasonlóan, próbálja megerősíteni a medvés zászló mintázatát, ahogy a szakértő egy augusztus 15-i tweetjében megjegyezte.

Ez az esés a BNB árát több mint 305 dollárról 231 dollárra csökkentette június elején, ami egy 25%-os csökkenést jelent.

Martinez továbbá azt is hozzátette, hogy ha a kriptovaluta nem tudja visszanyerni a kulcsfontosságú 240 dolláros támogatási szintet, akkor újabb jelentős árzuhanásra, akár 20%-30%-os korrekcióra is számíthatunk.

Jelenleg, a cikkírásakor a Binance Coin ára 233.77 dollár, ami 24 óra alatt 2,4%-os esést jelent.

A kriptovaluta az elmúlt héten több mint 4,5%-ot, a hónapban pedig több mint 6,2%-ot veszített értékéből.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Az év eleje óta a BNB egyike azon kevés altcoinoknak, amelyek értéke csökkent, 4,1%-kal.

Ha a BNB nem tudja visszaszerezni a 240 dolláros támogatási szintet, amely jelenleg ellenállásként működik, és Martinez 20%-30%-os korrekciós előrejelzése beigazolódik, akkor az ár akár 187-163 dollárra is lecsökkenhet.

Pozitív oldalról nézve, ha sikerül visszanyerni a 240 dolláros árszintet, az lehetőséget teremthet a BNB számára a következő ellenállási pontok megtámadására, melyek 245 és 250 dollár között találhatóak.


Olvastad már? Hogyan formálhatja a blokklánc a jövőnket?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana: Az FTX legutóbbi lépése hatással lesz a rövid távú árprognózisra?

A Solana (SOL) azóta van a figyelem középpontjában, amióta az FTX bejelentette, hogy tervezi eszközeinek felszámolását. Nemrégiben egy FTX-hez kapcsolódó pénztárca olyan lépést tett, amelyet...

PEPE (PEPE) technikai elemzés 12.06.

Prémium PEPE A PEPE, az egyik legnépszerűbb mém coin, egy hete emelkedő tendenciát mutat. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) kistestvére kitört a hosszú távú ellenállási...

Még el sem indult a BlackRock Bitcoin ETF, de valaki már bevásárolt belőle

Valaki 100 ezer dollárért vásárolt Bitcoin ETF-et a BlackRock-tól, pedig még nem került nyilvánosságra, hogy a Tőzsdefelügyelet engedélyezte volna a befektetési óriás számára az alap...

Az ING elemzői úgy vélik, fordulat jöhet a Fed kamatpolitikájában

A pénzintézet elemzői szerint a Federal Reserve változtathat a jelenlegi kamatpolitikáján, hiszen az amerikai gazdasági mutatók optimista képet vetítenek előre, tehát nagy enyhülés közeledhet, jelentős...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!