A Cardano tulajdonosoknak meg kell érteniük ezt az új koncepciót

-

A Cardano (ADA) mindig is élen járt a blokklánc innovációban, és ez alól a legújabb fejlesztések sem jelentenek kivételt.

Az ADA-tulajdonosok és rajongók számára kulcsfontosságú a platform hozam és kötvényplatformként való potenciáljának megértése.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Merüljünk el egy nem technikai illusztrációban, hogy miért vált ki akkora izgalmat a Cardano új koncepciója.

A Cardano egyedülálló megközelítése a dApp-fejlesztés finanszírozására

A decentralizált alkalmazások (dAppok) hagyományosan a kockázati tőkére vagy az első coin-offeringekre támaszkodnak a finanszírozás tekintetében.

A Cardano egy újszerű megközelítést vezet be, az alulbiztosított hiteleket.

Ez így működik:

ISPO és dApp finanszírozás: A Cardano hálózat 3,2%-os kockázatmentes kamatlábat kínál, amely az ISPO (Initial Stake Pool Offering) vagy a fejlesztés alatt álló dApp-ra irányul.

Ez biztosítja, hogy a dApp-ok külső kockázati tőkére való támaszkodás nélkül kapjanak finanszírozást, elősegítve a közösség által vezérelt projekteket.

A folyamat végére a Cardano egy újonnan kifejlesztett dApp-ból profitál, amelyet a közösség finanszíroz, külső kockázati tőke befolyása nélkül.

A hálózat decentralizált marad, és minden résztvevő, beleértve a stakereket is, profitál a lánc megnövekedett aktivitásából.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Miért kiemelkedő a Cardano?

A Cardano megközelítését több jellemző teszi egyedivé:

Alulbiztosított hitelezés: Más platformokkal ellentétben a Cardano lehetővé teszi a hitelezést túlbiztosítás nélkül, csökkentve a hitelfelvevők előtt álló akadályokat.

NFT kötvények: A Cardano bevezeti az NFT kötvények koncepcióját, megnyitva az utat egy potenciálisan óriási másodlagos kötvénypiac előtt.

ISPO: Az Initial Stake Pool Offering egy Cardano exkluzív koncepció, amely lehetővé teszi a projektek decentralizált finanszírozását.

A hálózat biztosítása: A Cardano DeFi tevékenységei nem vonnak el forrásokat a hálózat biztonságától, így biztosítva, hogy a platform robusztus és biztonságos maradjon.

A Cardano innovatív megközelítése a decentralizált alkalmazások (dApp) finanszírozására a 3,2%-os kockázatmentes kamatlábnak az ISPO (Initial Stake Pool Offering) vagy a dApp felé történő irányítását jelenti, biztosítva a közösség által irányított projektek finanszírozását külső kockázati tőke nélkül.

A platformon a hitelfelvevők a kockázatmentes kamatláb feletti összeg befizetésével juthatnak kölcsönhöz, volatilis, de potenciálisan magas hozamú tokeneket kapva.


Olvastad már? Teljesen betiltaná a szerencsejáték-hirdetéseket az ausztrál parlament

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

PEPE (PEPE) technikai elemzés 12.06.

Prémium PEPE A PEPE, az egyik legnépszerűbb mém coin, egy hete emelkedő tendenciát mutat. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) kistestvére kitört a hosszú távú ellenállási...

Még el sem indult a BlackRock Bitcoin ETF, de valaki már bevásárolt belőle

Valaki 100 ezer dollárért vásárolt Bitcoin ETF-et a BlackRock-tól, pedig még nem került nyilvánosságra, hogy a Tőzsdefelügyelet engedélyezte volna a befektetési óriás számára az alap...

Az ING elemzői úgy vélik, fordulat jöhet a Fed kamatpolitikájában

A pénzintézet elemzői szerint a Federal Reserve változtathat a jelenlegi kamatpolitikáján, hiszen az amerikai gazdasági mutatók optimista képet vetítenek előre, tehát nagy enyhülés közeledhet, jelentős...

Mutatjuk, hogy miért lehetesz a WSM-mel a 2024-es bikafutam egyik legnagyobb nyertese

Vendégbejegyzés Nagy a nyüzsgés a Wall Street Memes ($WSM) háza táján. Az ökoszisztéma láthatóan továbbra is növekedik, és az új, kripto alapokkal rendelkező Wall Street Memes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!