A Binance betör a japán piacra

-

Néhány hónappal ezelőtt a kriptopiac a szabályozási bizonytalanság mélyére nézett.

A Binance (BNB) gyors terjeszkedése miatt került a célkeresztbe, és számos országban betiltották a működését.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Japán azon országok közé tartozott, amelyek szigorú szabályozási akadályokat vezettek be és tiltásokat rendeltek el a Binance-hez hasonlókkal szemben. A szabályozási környezet azonban fokozatosan javul, és ez a legutóbbi fejleményekből is látszik.

A Binance most jelentette be, hogy újraindította működését Japánban. A tőzsde a SAKURA Exchange Bitcoin, Inc. (SEBC) nevű helyi tőzsde felvásárlásával biztosította helyét a japán piacon.

A Binance tőzsde új japán leányvállalata (mostantól Binance Japan néven) lehetővé teszi a Binance számára, hogy hozzáférjen a keleti likviditáshoz.

Japán Ázsia egyik legnagyobb gazdasági központja, ezért figyelemre méltó a Binance új eredménye a SEBC-vel. Az indítás más országokat is arra ösztönözhet, hogy felkarolják a Binance-t.

Eközben a Binance Japan a hírek szerint 34 kriptovalutát fog listázni, amelyek elérhetőek lesznek a japán felhasználók számára.

Ezek között lesz néhány a legnépszerűbb digitális eszközök közül, mint a Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE) és BNB.

Vagyis ezek a kriptovaluták új likviditás beáramlását élvezhetik Japánból.

A japán ügyfelek az azonnali piacon keresztül férnek majd hozzá ezekhez a digitális eszközökhöz.

Ez azt jelenti, hogy a likviditás nagymértékű beáramlása jelentős hatással lehet a piaci árakra.

Ez azonban attól függ, hogy elegendő likviditást tud-e biztosítani ahhoz, hogy jelentős hatást váltson ki.

Azt lehet mondani, hogy ez a fejlemény tovább bővíti azon kedvező eredmények listáját, amelyek a kriptopiac javulása felé mutatnak.

Vajon a fejlemény megerősíti a BNB pozícióját?

Ahogy korábban említettük, a BNB azon digitális eszközök között lesz, amelyek elérhetőek lesznek a Binance Japan-on.

De hogyan sikerült a kriptovaluta párosítása? Nos, nemrégiben július utolsó napját az elmúlt négy hét legnagyobb volumenű emelkedésével zárta.

binance
Forrás: Santiment

Továbbá, a BNB árfolyamának értékelése azt mutatta, hogy a volumennövekedés bikás aktivitás lehetett.

A kriptopénz az elmúlt hét napban a bikák felé hajlott. A cikk írásakor 245 dolláron kereskedtek vele, miután visszatért az 50 napos mozgóátlag fölé.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A BNB Money Flow Index (MFI) azt jelezte, hogy a kriptopénzbe likviditás áramlott.

Az a tény azonban, hogy alig lépett ki a legutóbbi alacsony tartományból, azt jelzi, hogy az uralkodó kereslet még mindig viszonylag alacsony.

Mindazonáltal ez némileg pozitív reakciót tükröz a Binance japán piacra való visszatérésére.

Olvastad már? Nem alkalmazzák a Ripple ítéletét a Terraform Labs ügyében

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!