Bitcoin (BTC) technikai elemzés 08.02.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) rövid távon jelentősen megugrott a 29.000 dolláros szintrőlés újra vissza táncolt.

A Bitcoin kereskedők kíváncsian várják, hogy ez a közelmúltbeli mozgás folytatódik-e feljebb.

Ha a Bitcoin 30.400 dollár fölé tud mászni, és vissza tudja szerezni a 30.600 dolláros támaszt, az megerősítené azt az elképzelést, hogy a BTC a 31.500 dollár felé tart.

Mégis, a Bitcoin 2023-ban bika volt. 24.800 alá kellene esnie ahhoz, hogy ez a heti időkeret előfeszítés medvés irányba forduljon.

A 29.700 dolláros régió egy alsó időkeret konszolidációs zóna volt, és a 4 órás grafikonon medvés rendelési blokk alakult ki.

Az elmúlt 24 órában a 28.800 dollárról való legutóbbi pattanás után a piaci struktúra a bikás átfordulás határán volt.

Az RSI a semleges 50 fölé emelkedett, és a CMF jelentős tőkebeáramlást mutatott az ugrálás során.

Ez mégsem azt mutatja, hogy a bikás hangulat visszatért a piacra.

Lehet, hogy nem indítunk el egy fordulatot, mert a 29.700 dolláros és a 30.300 dolláros régiókban voltak olyan likviditási poolok, amelyek vonzani tudták a BTC árát.

Ezeknek a zónáknak az újratesztelése után a BTC készen állhat arra, hogy elinduljon lefelé.

A napos grafikonon a július 24-i 29.000 dollárra való esés után a struktúra medvés volt.

Ezért az alacsonyabb időkeretbeli visszapattanás ellenére a kereskedők kereshetik a short pozíciók méretének növelését.

Alternatívaként a már short pozícióban lévő kereskedők számára biztonságosabb útvonal lenne megvárni, hogy az árak elérjék az érvénytelenítést, vagy medvésen folytassák a pozíció hozzáadása nélkül.

bitcoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Miért érdemes odafigyelni az Arbitrumra?

Az Arbitrum nagyjából egy hete indította el a saját fejlesztési programját, egyfajta ösztöndíjat, és már most látszik a hálózati változásokból, hogy a kezdeményezés megfelelő útra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!