A Binance a világ egyik legnagyobb kriptotőzsdéje. Egy ideje mégis próbára teszik követőik türelmét: nemrég a második képet osztották meg a Twitteren a titokzatos Binance 2.0-ról.

A Binance már a második képet osztja meg a rejtélyes Binance 2.0-ról de még mindig nem árulta el a titkát.

Míg a váltó közösségének tagjai próbálják kitalálni, hogy pontosan mit jelenthet a „Binance 2.0”, a binance coin (BNB) árfolyama folyamatos mozgásban van. A cikk írásakor 33,66 dolláron áll, az elmúlt 24 órában pedig 1,06%-ot növekedett.

Az elmúlt 24 órában 571 218 636 dollár volt a forgalma, az összpiaci értéke 4 751 855 224 dolláron áll, amellyel jelenleg a hetedik legnagyobb kriptopénz.

Múlt héten a BNB árfolyama újabb csúcson volt, emellett a kereskedelmi forgalma is rekordokat döntött.

Ezek mind az első rejtélyes Twitter-üzenetnek volt köszönhető, melyet május 21-én közöltek, és nagy port kavart a kriptoközösségben:

Mi lehet a Binance 2.0

Az világos, hogy ha nem áll rendelkezésre elég információ, akkor az emberek találgatni kezdenek.

Sokszor tévednek, és nagyon sok pletyka születik ebből,. Azt azonban be kell ismernünk, hogy a Binance remekül ért ahhoz, hogyan kell valamire felhívnia a figyelmet.

Alexandre Dreyfus, a Chiliz blokkláncplatform vezérigazgatója elmondta, hogy „ez nagyobb teaser mint a Game of Thrones nyolcadik évadja.”

Az első Twitter-üzenet után sokan arra gyanakodtak, hogy Binance DEX, marginkereskedés vagy valamilyen egyéb új szolgáltatás indulhat.

A legtöbb jel arra mutat, hogy marginkereskedés elstartolása lesz a nyerő elmélet.

Említésre méltó, hogy május elején a Binance átesett egy jelentős hackertámadáson. Több mint 7000 bitcoint, azaz mintegy 40 millió dollárt veszítettek el. Mindezek ellenére elmondható, hogy a BNB nagyon jól teljesített.

Zhao Changpeng (CZ) egy „kérdezz-felelek” során elmondta, hogy a támadást követően nagyon sok kérdés érkezett arról, hogy mik a terveik a terjeszkedésre. Egy ilyen esemény közben mást nem tudott tenni, mint megválaszolni, hogy sok újdonságot terveznek indítani – köztük a bitcoinnal, illetve egyéb népszerű digitális eszközökkel történő marginkereskedést.

CZ szerint a mérnökeik már tesztelik az új szolgáltatást, és hamarosan sok nagy kereskedő számára teszik azt elérhetővé.

Kaptunk még egy megerősítést. Korábban kiderült, hogy a Binance API-ban kilenc kereskedési párra lesz engedélyezve az „isMarginTradingAllowed” logikai változó.

Ezek a következők: BTC-USDT, BNB-BTC, ETH-BTC, TRX-BTC és az XRP-BTC.

Az igazságra hamarosan fény derül – ha pedig minket követtek, Ti sem maradhattok le semmiről.

Olvastad már? Szerezz MicroCoint hozzászólásokért – Kriptoworld – MicroCoin együttműködés

Forrás: coinspeaker.com

Kiemelt kép: james bond


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂

Kezdőlap Fórumok A Binance 2.0 már 90%-ban készen áll az indulásra

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Mészáros András 4 hónapja, 2 hete telt el.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.