A piac összeomlása ellenére egyre szaporodnak az amerikai bitcoinautomaták

-

A Lux cég gépeivel a Chicagóban található bitcoinautomaták száma lassan eléri a százat.

Olvastad már? Jan Van Eck szerint a bitcoinbefektetők az aranyra is mennek

Az Egyesült Államok ötödik legnépesebb városa egy igazi forró pont a bitcoin térképén. Olyan jelentős tőzsdék is kínálnak már nem fizikailag teljesített BTC-alapú határidős ügyleteket, mint a CME Group és Cboe Global Markets.
A San Franciscó-i székhelyű Coinbase is a közelmúltban nyitott irodát Chicagóban, ezen felül még számos kriptopénzekre alapozó startupnak is otthont ad a város.

A bitcoin testvéri szeretete

Philadelphiában is közel 100 bitcoinautomata üzemel már, ezek közül számos olyan neves helyeken található, mint a Rittenhouse Square, South Philly és Queen Village – mondta Sean Keefe, a philadelphiai Straight Up Capital menedzsere.

Keefe a KYW NewsRadio 1060-nak elmondta, hogy arra számít, egyre több vállalkozás fogad majd el bitcoint, ha egyre gyakoribbak lesznek a bitcoinautomaták.

Ismerd meg a Coinstart

A Coinstar elindította új szolgáltatását, mellyel a felhasználók bitcoint vásárolhatnak egyre növekedő aprópénzgyűjteményükből. Nagyon sokan örömmel fogadták a hírt, azóta azonban kiderült, hogy részletes ügyfélazonosítási ellenőrzés szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez.
Összességében a bitcoinautomatákkal foglalkozó cégek sikerei és a Coinstar új szolgáltatása mindenképp jó hírnek számítanak a kriptopénzek számára.

Az Egyesült Államokban nagyjából 3.000 automata található – több mint bármely másik országban. Mindez a több mint egy éve tartó medve piac ellenére. Ez a szám jelentősen több, mint bármely más országban.
Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Crypto.com Eminemet alkalmazza az NBA rájátszás reklámfilmjéhez

A Crypto.com tőzsde visszatért a mainstream sportreklámokhoz és hírességek támogatását is toborozza. A Crypto.com a híres rapperrel, Eminemmel készített egy új reklámfilmet, amelyet a hétvégi NBA...

A következő generációs kriptók 1000%-os nyereségre készülnek: Amit tudnod kell

A kriptopiacon a 2024-es bikafutás érkeztével egyre forróbb a hangulat. Az új kriptovaluták felemelkedőben vannak, és potenciális lehetőséget kínálnak arra, hogy az egekbe szökjenek az...

Ázsiában nagyon népszerű a blokkláncos játékipar

Az ázsiai régió áll az élén a Web3 játékok terjedésében, és blokkláncos játékok számában. Ez a szektor jelenleg az összesített blokklánc-aktivitás 35%-át teszi ki, olyan...

A szakértő kiválasztott 5 altcoint, ami talán a legnagyobb nyereséget hozhat a jövő héten

Vendégbejegyzés A rohamosan változó piacon a kiemelkedő kriptovaluták pontos meghatározása gyümölcsöző eredményekhez vezethet. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a jövő hét legjobban teljesítő devizapiaci szereplőinek feltárása kritikus fontosságú...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!