A Solana-hálózat bekerült a Binance Web3 tárcába: még több funkció és dApp vált elérhetővé

-


Vendégbejegyzés


A Solana-hálózat mostantól integráns része a Binance Web3 tárcájának, a két rendszer régen várt integrációja a Binance Web3 tárca legutóbbi frissítésével valósult meg.

A Binance azért szorgalmazta a fejlesztést, hogy tovább tudja növelni a felhasználói élményt a saját platformján, és javítsa a hozzáférést a Web3 ökoszisztémához.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Binance a Solana-hálózat integrációjával a Web3 tárcáját úgy alakította át, hogy az még inkább megfeleljen egy komplex, több láncon is működőképes, önkezelő tárca (más néven nem-ügyféloldali tárca) elvárásainak, amely így jobban ki tudja szolgálni a felhasználók egyre sokrétűbb Web3-igényeit.

Az integráció révén a felhasználók még több blokklánchoz férhetnek hozzá, olyanokhoz, amelyek Bitcoin- vagy EVM-alapúak, illetve a Cosmos hálózatokhoz is.

A Binance Web3 tárca tulajdonosok mostantól még egyszerűbben küldhetnek, fogadhatnak és swapolhatnak tokeneket a Solana-hálózaton, de hozzáférhetnek a Solana-ra épülő, decentralizált applikációkhoz (dApp) is.

binance
Forrás: binance

Tíz Solana-alapú dApp már elérhető a Binance Web3 tárcában: a Drift, a Dual Finance, a Jito, a Jupiter, a Magic Eden, a MarginFi, az Orca, a PsyOptions, a Pyth Network, és a Raydium.

Azzal, hogy ezek a dApp-ok hozzáférhetővé váltak a Binance Web3 tárca felületén, a felhasználóknak lényegesen több lehetőségük lesz más felhasználókkal interakcióba lépni, alkotni és innoválni a Solana ökoszisztémán belül. Idővel további dApp-okat fog a Binance a tárcához hozzáadni.

Az integrációval egyidőben hozta nyilvánosságra a Binance az új „dApp Hub” elindítását is.

Az átfogó UI-átalakítás célja az, hogy az összes népszerű dApp egyetlen helyre kerüljön, ami lényegesen megkönnyíti a felhasználók számára az applikációk biztonságos felfedezését és kipróbálását.

A jól átgondolt design, a Hub funkcionalitása tovább fokozza a felhasználói élményt: a teljes dApp-világ egyetlen, könnyen kezelhető felületen válik elérhetővé.

A Solana-hálózat integrációja jól illeszkedik abba a stratégiába, amelynek részeként a Binance fokozatosan fejleszti a Web3 tárcáját, és felhasználóinak a világ minden pontján még több praktikus szolgáltatást kínál.

Csak az elmúlt két hónapban, a Binance egy sor, a Web3 tárcát érintő fejlesztéssel állt elő. Ezek közül is kiemelkednek az alábbiak:

  • Elindult a Binance Feliratok Piactere (Binance Inscription Market), amely lehetővé teszi a feliratok mintelését, a velük történő kereskedést.
  • Szintén elindult az Inscriptions Accelerator, amely mögött a BTC tranzakciógyorsító áll.
  • Elérhetővé tették az ERC-404 tokenek támogatását, ami azt jelenti, hogy a Binance felhasználói még több tokennel ismerkedhetnek meg, kezdhetnek el velük kereskedni.
  • Számtalan hálózat integrációjára került sor, így például a Blast, a Manta, a ZetaChain, a Metis, Scroll, és zkFair is a Binance Web3 tárca részévé vált, ami jelentősen növelte a tárca funkcionalitását;
  • A Binance tovább bővítette a platformon belül elérhető dApp-ok számát. Csak februárban 24 dApp hozzáadása történt meg, így a Binance felhasználói még több szolgáltatáshoz jutottak hozzá.

A Solana egy rövidesen induló airdroppal ünnepli meg a most bejelentett integrációt, amely mind az új, mind a régi Binance-felhasználók számára nyitott lesz.

A közelgő airdropról bővebb információ a Binance új Web3-tematikájú X oldalán lesz olvasható itt: @Web3WithBinance.


SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Szigorú büntetés várhat az orosz kriptobányászokra

Az orosz hatóságok azt fontolgatják, hogy módosításokat javasoljanak a Közigazgatási Vétségek Törvénykönyvében, amely felelősségre vonja azokat, akik visszaélnek az elektromos áramra vonatkozó szabályozásokkal. A helyi...

A Myro több, mint 6%-ot ugrott előre, de a Sealana előértékesítése is tombol

Vendégbejegyzés A Solana mém érmék ökoszisztémájában igen forró a hangulat, több érme árfolyama is megugrott. Az élbolyban egyértelműen a Myro (MYRO) áll, amely értéke az elmúlt 24...

Ha a Cardano egy „eladási kötelezettség”, a megoldás a RCO Finance (RCOF) lehet?

Vendégbejegyzés Számos kripto rajongó észrevette, hogy a legjobb hozamok gyakran a decentralizált kereskedési platformoktól származnak, mint például az RCO Finance (RCOF). Ezért ahelyett, hogy befektessenek a...

A Bitcoin kimozdul a „veszélyzónából” – végre elindul a bikafutás?

A Bitcoin (BTC), a közelmúltban enyhe bikás jeleket mutatott, a kereskedési árfolyamát a 63.000 dolláros határ fölé tolta, mielőtt 62.013 dollár körül állapodott meg. E mozgás...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!