A piaci hanyatlás gyöngyszemei: A legjobb vételi stratégiák

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin nemrégiben meredek zuhanásba kezdett, egy nap alatt 661 millió dollárt törölt el, és piaci káoszt okozott.

Ez a váratlan visszaesés elbizonytalanító lehet, de lehetőségeket is rejt magában.

Ebben a zűrzavarban most a megfelelő lehetőség kiszűrése kulcsfontosságúvá válik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez felveti a „Piaci hanyatlás drágakövei” című cikkünk fontosságát, amely stratégiai tippeket ad a zuhanás megvásárlásához ilyen volatilis időkben.

A Step App (FITFI): A fitness és pénzügyek fúziója

Képzelj el egy olyan világot, ahol a napi futás vagy séta nemcsak az egészségedet, hanem a virtuális pénztárcádat is feldobja.

A Step App alkalmazással a rendszeres kocogásod 5 dollár és 50 dollár közötti összeget hozhat neked egy alkalomra!piac

A FitFi úttörőjeként a Step mesterien ötvözi a fizikai fittséget a pénzügyi ismeretekkel, és az egészségrajongók és a kripto rajongók számára egyaránt elérhető.

A Web3-al kapcsolatos tapasztalataitól függetlenül, a bevételeinek kezelése könnyedén megoldható.

Akik pedig növelni szeretnék a bevételüket, azok számára az előfizetések segítségével felerősíthetik a jutalmakat, és személyre szabhatják az alkalmazáson belüli élményt.

A Step App segítségével a lépéseidet kézzelfogható jutalmakká alakíthatod át

A Step-ben a varázslat a FITFI és a KCAL tokenekben rejlik, amelyek az alkalmazás élénk, versennyel teli közösségének és az állandó innovációnak köszönhetően idővel felértékelődhetnek.

Akár az edzéshez szükséges felszerelésed frissítéséről van szó a KCAL segítségével, vagy exkluzív funkciók feloldásáról a FITFI segítségével, ezek a tokenek készen állnak arra, hogy fokozzák a fitnesz utadat.

A Step 2024-ben arra készül, hogy még több izgalmas funkciót és airdrop-ot tárjon fel, biztosítva, hogy mind a közösség, mind a tokenek értéke folyamatosan virágozzék.

Step Up a játék – csatlakozz most!

Az Optimism potenciális felfelé ívelő tendenciái: Piaci elemzés és befektetési szempontok

Az Arbitrum, az Optimism és a Polygon decentralizált fejlesztések elindítása fellendítheti az Optimism (OP) árfolyamát.

A jelenlegi árszintet tekintve a coin potenciálisan figyelemre méltó felfelé ívelhet a legközelebbi 4,32 dolláros ellenállás felé, akár a második ellenállási szintet is elérheti 4,95 dollárnál.

Mivel az MACD indikátor eladási stratégiát sugall, ajánlatos alapos elemzést végezni a befektetés előtt.

Másrészről, az OP jelenlegi ára a mozgóátlag alatt az elmúlt 10 napban lefelé irányuló tendencia lehetőségét jelzi, potenciálisan elérve a legközelebbi 2,95 dolláros támaszvonalat, vagy akár a 2,20 dolláros második támaszszintet.

További Layer 2 megoldások belépése az Ethereum szférába katalizátorként hathat, ami a piaci ármozgásokat okozza.

Szebb napok jöhetnek, amit az elmúlt 100 nap mozgóátlaga is jelez, ami vételi stratégiát sugall.

A Dogecoin rövid távú kockázatai és hosszú távú lehetőségei a Tesla üzletben

Miközben Elon Musk tervei, miszerint elfogadja a Dogecoin-t a Tesla autókért, izgalmakat kelthetnek, fontos figyelembe venni a rövid távú kockázatokat.

A DOGE jelenleg 0,14 dolláron áll, és ugyanezen az értéken van közeli ellenállás, míg 0,17 dollárnál keményebb ellenállás látszik.

A MACD-mutatók és a 10 napos mozgóátlag is eladásra utalnak, ami egyesek szerint potenciálisan stagnáló vagy akár medvés időszakot jelenthet.

Másrészről, hosszú távon a Dogecoin jelenlegi helyzete potenciális lehetőségként is felfogható. A 100 napos mozgóátlag 0,10 dolláros értékénél mozog, és vételi javaslatot tesz.

A legközelebbi támasz 0,08 dollárnál van, ami némi lélegzetvételnyi mozgásteret biztosít. Musk támogatása az érmét a 0,17 dolláros második ellenálláson túlra repítheti, tekintettel az általa gyakorolt jelentős piaci befolyásra.

Következtetés

A jelentős piaci visszaesést követően a „piaci hanyatlás drágaköveire” való összpontosítás stratégiai betekintést nyújt a vásárlási lehetőségekbe.

A Step App (FITFI) egyesíti a fitnesz és a pénzügyet, aktív közösségének és innovatív ütemtervének köszönhetően növekedést ígér.

Az Optimism (OP) a közelmúltbeli technológiai fejlesztéseknek köszönhetően felfelé ívelő mozgásra pozícionálódik, bár az ingadozó mutatók miatt óvatos elemzést javasolnak.

A Dogecoin (DOGE) közvetlen kihívásokkal néz szembe, de a magas profilú támogatóknak köszönhetően felértékelődési potenciállal rendelkezik, ami egyedülálló hosszú távú befektetési lehetőséget kínál.

E kiválasztások megtestesítik az ígéretes eszközök azonosításához szükséges stratégiai mélységet, és a jelenlegi piaci dinamika közepette jelentős nyereség lehetőségét mutatják be.

Webhelyhttps://step.app/

Discordhttps://discord.com/invite/stepappdc

Telegram: https://t.me/stepappchat

Twitterhttps://twitter.com/stepapp_

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!