Miért érdemes szemmel tartani ezt az AI-tokent

-

Az utóbbi egy hónapban a Near (NEAR) a mesterséges intelligenciára (AI) és a nagy adatokra összpontosító kriptoprojektek között a napi fejlesztési aktivitás élharcosává vált – jegyezte meg a Santiment az X-en közzétett bejegyzésében.

A fejlesztési aktivitás, mint láncon belüli mérőszám az egyedi fejlesztési aktivitáshoz hozzájáruló személyek számát, a projekt összes eseményének számlálását és az egyedi GitHub-aktivitáshoz hozzájáruló személyek számát követi nyomon.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez betekintést nyújt egy kriptoprojektnek a működő termék létrehozása iránti elkötelezettségébe és az új funkciók szállításának valószínűségébe.

Amikor egy projekt magas fejlesztési aktivitást rögzít, az gyakran csökkenti annak a lehetőségét, hogy a projekt egy exit scam.

A Santiment szerint a Near fejlesztési aktivitása 188 volt az elmúlt 30 napban. Az Oasis Network (ROSE) és a Golem (GLM) 162, illetve 90 fejlesztési aktivitási pontszámmal lemaradtak.

A Near felhasználói aktivitása csökkent

A Near felhasználóinak aktivitása a hónap elején érte el a csúcspontját, azóta azonban csökkenő tendenciát mutat.

A Proof of Stake (PoS) blokklánc iránti kereslet felmérése azt mutatta, hogy március 1-je óta csökkent a hálózaton létrehozott új címek száma.

A The Block Data szerint március 14-én a Near-en először tranzakcióban megjelenő egyedi címek napi száma 379.000 volt.

Ez a március 1-jén a láncot használó 498.000 új címhez képest 24%-os csökkenést jelentett.

AI
Forrás: The Block

Továbbá, a napi tranzakciószám egy hétnapos mozgóátlag segítségével értékelve ugyanebben az időszakban meredeken zuhant.

Március 6. és 14. között a Near-en végrehajtott tranzakciók napi száma 17%-kal csökkent.

A hálózat keresletének visszaesése miatt a tranzakciós díjak és az azokból származó bevételek is zuhantak.

AI
Forrás: The Block

Az Artemis adatai szerint a napi tranzakciós díjak és a protokoll bevételei 41%-kal, illetve 40%-kal csökkentek március 4. és 11. között.

A protokoll natív érméje, a NEAR az elmúlt hónapban három számjegyű emelkedést könyvelhetett el.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A megjelenéskor 7,21 dolláron cserélt gazdát, az altcoin értéke 113%-kal emelkedett az elmúlt 30 napban.


Olvastad már? A Bitcoint „évtizedekig, nem napokig” kell tartani, mondja a vezérigazgató

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Andrew Tate, a Top G hatalmas bitcoin-befektetést tervez

Andrew Tate, korábbi kickbox bajnok és amerikai vállalkozó, a rajongói körében csak Top G, 100 millió dollárnyi bitcoint vásárolna. Tate egyértelművé tette, hogy elege lett...

Nyilvánosságra került, hogy milyen sok befektetési cég vásárolt Bitcoin ETF-et

Tegnap lejárt a határidő azoknak a befektetési cégeknek, amelyek több mint 100 millió dollár értékű Bitcoin ETF-et kezelnek, hogy nyilatkozzanak a birtokolt mennyiségről. Az adatok azt...

3 kriptó, amivel 100 dollárból 1000-ret csinálhatsz 2024-ben

Vendégbejegyzés Mivel a kriptopénzpiacon mindig bizonytalanság uralkodik, a befektetők időről-időre mérlegelik, hogy az esetleges veszteségek elkerülése érdekében ne-e inkább az eladás mellett döntsenek. Tény, hogy a kriptopiacok...

Michael Saylor: A szenátus akarja a Bitcoint

A SEC vitatott SAB 121 szabályának megsemmisítését célzó határozat elfogadását a kriptopénz-ipar jelentős jogalkotási győzelmeként ünnepelték. A MicroStrategy társalapítója, Michael Saylor az X közösségi oldalon ünnepelte...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!