A legjobb kriptók a következő piaci elemzés szerint fel fognak robbanni

-

A Bitcoin árfolyamának közelmúltbeli esése hatalmas kriptolíziseket váltott ki több mint 660 millió dollár értékben.

Az esemény rávilágított a piac kiszámíthatatlanságára és a magas kockázatú, magas hozamú befektetések lehetőségére.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezzel összefüggésben elemzésünk feltárja a fellendülésre leginkább esélyes kriptókat, és betekintést nyújt a befektetőknek abba, hogy hova tegyék legközelebb a befektetéseiket a folyamatosan fejlődő kriptopiacon.

Step App (FITFI): A fitness és a pénzügyek fúziója

Képzelj el egy olyan világot, ahol a napi futás vagy séta nemcsak az egészségedet, hanem a virtuális pénztárcádat is erősíti.

A Step App segítségével a rendszeres kocogásod 5 dollártól akár 50 dollárig terjedő összeget is hozhat neked edzésenként!

A FitFi területén úttörőként a Step mesterien ötvözi a fizikai fittséget a pénzügyi ismeretekkel, az egészség és a kripto rajongók számára egyaránt.

A Web3-mal kapcsolatos tapasztalataitól függetlenül, a bevételek kezelése könnyedén megoldható.

Akik pedig növelni szeretnék a bevételüket, azok számára az előfizetésekkel felerősíthetik a jutalmakat és személyre szabhatják az alkalmazáson belüli élményt.

A Step App segítségével a lépéseidet kézzelfogható jutalmakká alakíthatod át

A Step-ben a varázslat a FITFI és KCAL tokenekben rejlik, amelyek az alkalmazás élénk, versenyekkel teli közösségének és az állandó innovációnak köszönhetően idővel felértékelődhetnek.

Akár az edzőfelszerelésed frissítéséről van szó a KCAL segítségével, akár exkluzív funkciók feloldásáról a FITFI segítségével, ezek a tokenek készen állnak arra, hogy növeljék a fitneszutadat.

A Step 2024-ben arra készül, hogy még több izgalmas funkciót és airdropot mutasson be, biztosítva, hogy mind a közösség, mind a tokenek értéke folyamatosan virágozzon.

Lépj fel a saját játékoddal – Csatlakozz most!

Cardano: Rövidtávú nyereség vs. hosszú távú veszteség a Grayscale kizárás miatt

A Cardano kizárása az új Grayscale alapból rövid távon tisztességes lehetőséget nyithat a coin tulajdonosai számára.

A jelenlegi 0,7 dolláros árfolyamon, a legközelebbi ellenállási szint 0,75 dollárnál, a második pedig 0,85 dollárnál van, várhatóan ezek felé a számok felé lehet tolódni.

A semleges RSI és Stochastic ajánlással párosítva az ADA jó vétel lehet, amelyet a Simple Moving Average 100 napos vételi indikátorral, amelynek felső határa 0,59 dollárnál van, jó jel lehet.

Hosszabb távon viszont a Cardano kizárása befolyásolhatja az értékét. Mivel pillanatnyilag 0,7 dolláron mozog, és 0,52 és 0,38 dollárnál vannak támaszszintjei, az esések jelentősen tompulhatnak.

Ennek ellenére a MACD és a 10 napos mozgóátlagok tanácsos akciói az eladás felé hajlanak, ami potenciális lefelé irányuló mozgásra utal.

A Cardano esetében a kulcs, mint mindig, a folyamatos megfigyelés az optimizmus és az óvatosság keverékével.

A ShibaSwap Bone tokenje: A piaci bizonytalanság és a potenciális emelkedés

A ShibaSwap’s Bone token a Binance-on való bevezetése miatt a közelmúltban támogatást szerzett.

Figyelembe véve a jelenlegi 0,88 dolláros árfolyamot, egy optimista nézőpont egy potenciális hullámzást jelezhet a második ellenállási szint felé, 0,88 dollárnál.

Ugyanakkor a MACD tevékenység eladási tanácsot jelez, a rövid távú ingadozások a legközelebbi ellenállási szint közelében, 0,78 dollárnál állapodhatnak meg.

A 100 napos Simple Moving Average, amely vásárlásra utal, egy hosszú távú reményteljes forgatókönyvet mutat.

A Bone azonban kockázatoknak nézhet elébe, különösen akkor, ha nem sikerül a legközelebbi, 0,56 dolláros támaszszint felett tartani.

Ha tovább esik az árfolyam, akkor találkozhat a 0,44 dolláros második támasszal. Az RSI és a sztochasztikus RSI semlegesen maradó cselekvései általános piaci bizonytalanságot ábrázolnak.

A lehetséges bika szakasz jelentős hozamot ígér a Bonk befektetőknek

A Bonk legutóbbi ígérete szerint a bika szakasza a legközelebbi ellenálláson, a 0,0000286 dolláron túljutva akár a második ellenállási szintig, a 0,0000351 dollárig is eljuthat.

Tekintve a jelenlegi árfolyamát, amely éppen 0,0000296 dollár felett van, egy ilyen mozgás jelentős hozamot kínálna a befektetőknek.

Ellenben a rövid távú mutatók, mint például a MACD és a 10 napos egyszerű mozgóátlag eladásra utalnak, utalva a lehetséges rövid távú volatilitásra.

Másrészt a 100 napos Simple Moving Average 100 napon túli értéke vételre utal, ami a hosszú távú növekedés lehetőségét jelzi.

Érdemes megjegyezni, hogy a jelenlegi árfolyam jóval a legközelebbi, 0,0000125 dolláros támaszszint felett van, ami alátámasztja a Bonk erős alapvonalát.

A befektetők a tagadhatatlan hosszú távú potenciál miatt, a rövid távon fenyegető kockázatok ellenére, óvatos optimizmust kell fenntartaniuk.

Következtetés

A kriptovaluták összetett világában a FITFI kiemelkedik nagy potenciáljával és innovatív koncepciójával.

Bár a Cardano, a ShibaSwap Bone tokenje és a Bonk némi potenciált mutat, a FITFI integrációja a Step ökoszisztémába és annak küldetésébe tűnik a legígéretesebbnek.

Az elkötelezett lelkes csapat és az átfogó ütemterv által fenntartott FITFI ideális befektetési választás lehet azok számára, akik a kriptopiac következő nagy dobására tesznek fogadásokat.

Webhelyhttps://step.app/

Discordhttps://discord.com/invite/stepappdc

Telegram: https://t.me/stepappchat

Twitterhttps://twitter.com/stepapp_

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hogyan alakul az Ethereum jövője?

Az Ethereum alapítója, Vitalik Buterin számos fejlesztést javasolt a hálózat javítása érdekében, és a javasolt változtatások célja olyan problémák kezelése, mint a blokkjutalom kérdése, a...

A 5thScape előértékesítése hamarosan megérinti a 6 millió dollárt

A szakértők szerint ez a kriptó hozhatja el számodra a következő 100-szoros megtérülést. A 5thScape a virtuális szórakoztatás világának egyik legjobb újdonsága. Ez a szokatlan kezdeményezés...

A Solana 91 millió napi tranzakcióval vezet, megelőzi az Ethereum-ot

A Solana bebizonyította, hogy a nagy blokkláncok közül a leggyorsabb, egyetlen nap alatt elképesztő 91 millió tranzakciót dolgozott fel. A CoinGecko frissítése szerint április 6-án a...

Itt az altcoin-szezon: Legjobb tippek a robbanásszerű növekedéshez

Vendégbejegyzés A piac forrong a különböző kriptopénzek számára ígéretes időszak beköszöntével. A 2024-es bikafutás beindulásával a figyelem az ígéretes altcoinok felé fordul, amelyek jelentős növekedést könyvelhetnek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!