Az Axie Infinity 2021-es sikerének megkoronázására készül

-


Vendégbejegyzés


Az Axie Infinity, egy kiemelkedő play-to-earn token, jelentős ingadozásokat tapasztalt az elmúlt években.

A játék natív tokenje, az AXS eredetileg jelentős izgalmakkal indult 2020 végén, majd 2021-ben az NFT-őrület és a metaverse-lelkesedés hatására az értéke 100 dollár fölé szökött.

A környezet azonban 2022-ben drámaian megváltozott, a token meredek zuhanást szenvedett el a szélesebb piaci zavarok közepette, amit a főbb kriptotőzsdékkel szembeni szabályozási intézkedések súlyosbítottak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Mindezek ellenére az Axie Infinity a rugalmasság jeleit mutatta, az olyan új fejlesztésekkel, mint az Axie Evolution, amelyek célja, hogy deflációs mechanizmusokat vezessenek be a játék gazdaságába.

2024 elejére az AXS-re vonatkozó árelőrejelzések óvatosan optimisták, ami potenciális fellendülésre utal, bár a token továbbra is ki van téve a kriptopiac volatilitásának és a játék- és metaverse-szektoron belüli szélesebb körű elfogadási trendeknek.

Az Axie Infinity (AXS) 2021-es sikeréről még sokáig beszélni fognak. A játék mindössze 30 nap alatt meghaladta a 780 millió dollárt, és ezzel az év legnépszerűbb online játékává vált.

2024-ben számos olyan ígéretes projekt van, amely szinte arra látszik hivatottnak, hogy megismételje, vagy talán még túl is szárnyalja ezt a sikert. Ezek között van egy erős feltörekvő kedvenc, amelyet az alábbiakban fogunk ismertetni.

ScapesMania: A potenciálisan jövedelmező utazás

A ScapesMania útja figyelemre méltó volt. A rekordot döntő nyilvános eladástól kezdve a több mint 6.000.000 dollár összegyűjtéséig a projekt jelentős figyelmet kapott, és több mint 60.000 rajongóból álló, erős közösséggel büszkélkedhet.

A PancakeSwap listázása a láthatáron van, és a pontos dátumot a legutóbbi Ask Me Anything ülésen leplezték le.

Axie Infinity

A megtérülési lehetőségek felszabadítása

Az casual játékok virágzó piacán a ScapesMania ígéretesen ragyog. Az előrejelzés szerint az iparág 2027-re meghaladja a 19,12 milliárd dollárt, ami jövedelmező lehetőséget jelent a ScapesMania számára, hogy kihasználja azt.

Az casual gaming iparágban az év végére 9%-os növekedést prognosztizálnak, ezért a projekt felkéri a Web3 rajongóit, hogy a DAO és más innovatív megoldások segítségével ragadják meg a növekedési lehetőségeket.

A figyelemre méltó tervek, beleértve a tokenégetést, a stakinget és a visszavásárlást, új magasságokba repítik a projektet a tőzsdei bevezetés után.

Ezenkívül a vezérigazgató nemrégiben tartott AMA-ja rávilágított a blokklánc-szerencsejáték ökoszisztéma kiépítésének aprólékos stratégiájára, amely a koncepciótól a kivitelezésig minden követ megmozgat.

Miért érdemes a ScapesMania-t választani?

A ScapesMania csábító előnyeit figyelembe véve mind a rövid, mind a hosszú távú hozamok előnyösek lehetnek.

Íme, miért:

  • Kiegyensúlyozott tokenomika: A gondosan felépített átruházási ütemtervek megakadályozzák a token dömpinget, fenntartva az egyensúlyt a kereslet és a kínálat között.
  • Stratégiai visszavásárlási és égetési mechanizmusok: A forgalomban lévő kínálatot a token visszavásárlási és égetési mechanizmusok fogják korlátozni.
  • DAO irányítás: A tulajdonosok a DAO irányításán keresztül befolyást gyakorolnak a projektfejlesztésre.
  • Bővülő hasznosság: A ScapesMania aktívan fejleszti a token hasznossági funkcióit.
  • Fejlődő ökoszisztéma: A projekt új szerencsejáték-vállalkozásokat vezet be a bővülő ökoszisztémába.
  • Robusztus marketingstratégia: A jól meghatározott, tőzsdei bevezetés utáni marketingstratégia biztosítja a fenntartható láthatóságot a kriptomédia platformokon és a befolyásos személyiségek jóváhagyását.
  • Auditált intelligens szerződés: A BlockSafu auditja validálta a projekt intelligens szerződését, biztosítva a biztonságot és megbízhatóságot.

Maradj az élen a listázási értesítésekkel

Ne hagyd, hogy elszalassza az esélyt az előnyben maradásra. Iratkozz fel a tőzsdei értesítésekre, hogy elsőként használhasd ki a tőzsdei bevezetés utáni lehetőségeket, potenciálisan jövedelmező törekvéseket, amelyek jelentősen növelhetik a hozamodat.

>>> IRATKOZZON FEL A HIRDETÉSEKRE – LÉGY MINDIG KÉPBEN <<<

Az Axie Infinity (AXS) potenciális fellendülésre készül a fejlődő Play-to-Earn környezet mellett

A kriptopénzek folyamatosan fejlődő világában az Axie Infinity (AXS) kiemelkedik a játékosok és a befektetők számára egyaránt. Amint belemerülünk a legfrissebb információkba és előrejelzésekbe, egyértelmű, hogy az Axie Infinity (AXS) a fellendülés és a növekedés útjára lépett, és izgalmas utazást ígér.

Az Axie Infinity (AXS), a kedvelt play-to-earn platform átvészelte a piaci ingadozások és a szabályozási kihívások viharát, hogy megerősödve kerüljön ki belőle.

Az Axie Infinity (AXS) innovatív ökoszisztémájával és hűséges közösségével jelentős fellendülésre készül. A CCN.com és a CryptoNewsZ friss elemzései szerint a jövő fényesnek tűnik az Axie Infinity (AXS) tulajdonosai számára.

A közeljövőben az Axie Infinity (AXS) árfolyama várhatóan szerény mértékben emelkedik. Elemzői előrejelzések szerint az árfolyam enyhén 8,13 dollárra esik vissza, majd 2024 március közepére 8,23 dollárra emelkedik. Ez a piacon bikás hangulatot jelez, amelyet a pozitív technikai mutatók többsége támogat.

A távolabbi jövőt tekintve az előrejelzések még optimistábbak. Az elemzők 2024 végére 22,72 dollárra történő potenciális emelkedést emelnek ki, a bikás hosszú távú előrejelzés pedig 2025-re akár 30,83 dollárig is eljuthat.

Az elemzők alátámasztják ezt a pozitív kilátást, és 2024-re fokozatos emelkedést javasolnak 14,79 dollárra, 2030-ra pedig lenyűgöző ugrást 59,51 dollárra.

A szakértők és az elemzők visszafogottan optimisták az Axie Infinity (AXS) jövőjét illetően. Az Axie Evolution bevezetése és az Axie Infinity (AXS) ökoszisztéma folyamatos fejlesztése kulcsfontosságú tényezők, amelyek a pozitív hangulatot erősítik.

E fejlesztések várhatóan deflációs nyomást gyakorolnak az Axie Infinity (AXS) populációjára, ami tovább növeli a token értékét.

Az Axie Infinity (AXS) vonzó belépési pontot jelent a befektetők számára. Az előre jelzett növekedési ütemek jelentős hozamot sugallnak azok számára, akik hajlandóak hosszú távon megtartani befektetéseiket.

Ugyanakkor, mint minden kriptopénz befektetésnél, a potenciális befektetőknek is ajánlott alapos kutatást végezniük, és figyelembe venniük a piaci volatilitást.

Az Axie Infinity (AXS) a növekedés és innováció új korszakának csúcsán áll. Az Axie Infinity (AXS) erős alapjaival és előremutató fejlesztéseivel nem csak egy token a játékosok számára, hanem egy életképes befektetés a jövőre nézve.

A digitális környezet fejlődésével az Axie Infinity (AXS) jó helyzetben van ahhoz, hogy kihasználja a play-to-earn platformok és a szélesebb körű NFT és metaverse piacok iránti növekvő érdeklődést.

A befektetőknek és a rajongóknak egyaránt érdemes figyelniük az Axie Infinity (AXS) vállalatot, ahogyan az 2024-ig és azon túl halad.

Az Axie Infinity (AXS) útja a blokklánc-alapú szerencsejátékok rugalmasságát és potenciálját bizonyítja, a szórakozás és a befektetési lehetőségek egyedülálló keverékét kínálva.

Következtetés

Az Axie Infinity (AXS) jövőbeli előrejelzései bonyolult képet mutatnak.

A projekt jövőbeli becsült árfolyammozgásai számos tényezőtől függenek, ami a jelenlegi tulajdonosokat a potenciális alternatívák keresésére készteti.

A ScapesMania, egy relatív újonc, talán a vártnál sokkal nagyobb potenciállal rendelkezik. Egyes előrejelzések szerint még az Axie Infinity (AXS) 2021-es hőstetteit is felül fogja múlni.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Hong Kong-i rendőrség négy embert keres a kripto befektető elrablása miatt

Az ügyet ismerő személyek szerint a támadás egy 1,9 millió dolláros kripto befektetési vitához kapcsolódott, amelyben az áldozat érintett volt. A hongkongi rendőrség négy férfit keres,...

Az Ethereum bikák kiszoríthatják a medvéket a piacról?

Az Ethereum (ETH) árfolyama az elmúlt 24 órában 7,30%-kal csökkenhetett, de egy kulcsfontosságú mutató értékelése azt sugallta, hogy a csökkenés hamarosan véget érhet. Az indikátor, amiről...

Top 3 új kriptovaluta 2024-ben | A vadászat az 1000% potenciálért💎

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás soha nem látott izgalmat váltott ki a kriptovaluták piacán, a befektetők pedig a következő nagy dobás után kutatnak. A rengeteg lehetőség közül három...

Worldcoin (WLD) technikai elemzés 05.12.

Prémium Worldcoin (WLD) A Worldcoin (WLD) árfolyama dupla feneket képzett egy kulcsfontosságú támaszszint körül, ami potenciális felhalmozódásra utal. Amennyiben az OpenAI hétfői élő közvetítése pozitív hatással lesz a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!