3 érme 3000%-os lehetséges hozammal ebben a bikafutamban

-


Vendégbejegyzés


Miközben a Bitcoin az elképesztő 60.000 dolláros árfolyam felé száguld, a kriptopénzek piaca látványos bikafutásra készül.

A duzzadó hullámok közepette bizonyos altcoinok elképesztő hozamokat érhetnek el.

Fókuszunkban az a néhány kiválasztott érme áll, amelyek bővelkednek a 3000%-os megtérülés lehetőségében ebben az eleve volatilis időszakban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az esemény minden bizonnyal át fogja alakítani a kripto befektetői környezetet.

BlastUP előértékesítése: a feltörekvő csillag, amely folytatja a robbanás forradalmát

A Blast, az egyetlen Layer 2 blokklánc, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stablecoins számára, nemrég nagy port kavart a kriptovilágban a fejest ugrasztó indulásával, és mindössze egy hónap alatt elérte a megdöbbentő 1 milliárd dolláros TVL-t.

érme

A fényes debütálást követően egy új nagy projekt lép a színre, amely ezen a blokkláncon alapul: a BlastUP.

A BlastUP egy korszakalkotó launchpad, amely készen áll arra, hogy a Blast útját kövesse az átütő siker felé vezető úton, és tervei szerint a Web3 eszközöket AI-innovációval erősíti meg a gyors és minőségi startup-indítások érdekében.

Egy átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik belépnek a fedélzetre.

A BlastUP jelenleg az előértékesítését bonyolítja, a BlastUP tokeneket a legalacsonyabb áron kínálva. Aki most 0,05 dollárért vásárolja meg ezeket a tokeneket, az a későbbiekben bőséges, 50%-os kedvezményt kap, mivel a jegyzési ár 0,1 dollárra van beállítva.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív előnyöket a BlastUP előértékesítésből <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a tokeneladásokhoz való allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingen keresztül kamatot szerezhetnek.

A BlastUP egy egyszerű küldetést követve, hogy segítsen a blokklánc startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni, úton van afelé, hogy meghatározó erővé válhasson.

A projekten mögött álló elkötelezett kripto-rajongókból álló csapat mélyen elkötelezett a víziójuk mellett, és ambiciózus tervei vannak, hogy a kriptoterület egyszerű és hatékony robbanásának egyedülálló starthelyévé váljon.

A BlastUP széleskörű útiterve 2026-ig terjed, felvázolva a terveket egy AI IDO szűrő elindítására, a startup csapatokra szabott AI eszközök fejlesztésére és a közösségi piactér létrehozására.

>> Csatlakozzon a BlastUP előértékesítéshez MOST a korai előnyök felszabadításához <<

A SEI által javasolt Ethereum NFT szabvány a volatilitási kockázatok ellenére elindíthatja a bikás trendet

Tekintettel a SEI által az Ethereum NFT-k egységesítésére javasolt szabványra, hihető, hogy ez pozitív árfolyammozgást indíthat el.

A jelenlegi 0,92 dolláros piaci pozíciónak köszönhetően az NFT-k általános elterjedésének előmozdítására tett erőfeszítések katalizálhatják a rallyt a 0,96 dolláros ellenállási szintek felé, sőt, a megnövekedett befektetői érdeklődés és a hosszú távú optimizmus miatt akár az 1,27 dolláros ellenállási szintek felé is.

A MACD potenciális eladási jelzést mutat, de a hosszabb távú mozgóátlagok emelkedő tendenciára utalnak.

Ennek ellenére a beállított javaslat nem mentesíti a SEI-t a potenciális rövid távú volatilitástól vagy kockázattól, kiemelve mind az óvatos, mind az opportunista forgatókönyveket.

Az Ethereum NFT területen belüli jelentős vonzerő elmaradása az árfolyamát terhelheti, potenciálisan tesztelve a 0,45 és 0,25 dolláros támaszszinteket.

A befektetők figyelmét fel kell hívni arra, hogy a mainstream elfogadás vagy a szabályozási akadályok következetlenségei az ígéretes hosszú távú kilátások ellenére potenciális eladásokat válthatnak ki.

Az Optimism (OP) 88 millió dolláros token-feloldás révén kaphat lendületet

A közelgő, több mint 88 millió dollár értékű token-feloldás potenciálisan pozitív változást indíthat el az Optimism árfolyamában.

Főleg hosszú távon, ahol láthatjuk, hogy megkérdőjelezi a 4,92 dolláros ellenállási szintet, amelyet a 100 napos Simple Moving Average 100 napos vételi ajánlás támogat.

Legyünk azonban tudatában annak, hogy az RSI és a Stochastic RSI Fast jelenlegi semleges ajánlásai egy esetlegesen stabil piaci állapotra utalnak.

A másik oldalon a tokenek beáramlása a piacra negatívan érzékelhető, ami rövid távú árfolyamnyomást okozhat.

A MACD és az egyszerű mozgóátlag 10 napos grafikonja eladásra utal, az árfolyam a támaszszintekig eshet, különösen a 2,25 dollárnál.

Nagyon fontos, hogy óvatos maradjunk, és szorosan figyeljük a piaci reakciókat erre a 88 millió dolláros token kibocsátásra.

Következtetés

Miközben a cikkben említett egyéb altcoinok, köztük a SEI és az Optimism, rallyzhatnak és jövedelmező hozamot biztosíthatnak, a BlastUP potenciálja tűnik a legkiemelkedőbbnek.

Az előértékesítésre szánt token potenciális megtérülése hatalmas, és további előnye a nagyobb stabilitás és kiszámíthatóság egy eleve volatilis piacon.

A virágzó Blast ökoszisztéma részeként, valamint az AI és a Web3 eszközök ötvözésére irányuló innovatív kezdeményezések tovább erősítik a BlastUP mellett szóló érveket.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nyilvánosságra került, hogy milyen sok befektetési cég vásárolt Bitcoin ETF-et

Tegnap lejárt a határidő azoknak a befektetési cégeknek, amelyek több mint 100 millió dollár értékű Bitcoin ETF-et kezelnek, hogy nyilatkozzanak a birtokolt mennyiségről. Az adatok azt...

3 kriptó, amivel 100 dollárból 1000-ret csinálhatsz 2024-ben

Vendégbejegyzés Mivel a kriptopénzpiacon mindig bizonytalanság uralkodik, a befektetők időről-időre mérlegelik, hogy az esetleges veszteségek elkerülése érdekében ne-e inkább az eladás mellett döntsenek. Tény, hogy a kriptopiacok...

Michael Saylor: A szenátus akarja a Bitcoint

A SEC vitatott SAB 121 szabályának megsemmisítését célzó határozat elfogadását a kriptopénz-ipar jelentős jogalkotási győzelmeként ünnepelték. A MicroStrategy társalapítója, Michael Saylor az X közösségi oldalon ünnepelte...

A Bitcoin és a Coinbase viszonya – Több mint 1 milliárd dollárnyi BTC költözött és még több…

Egy friss elemzés egy bizonyos tőzsdéről történő Bitcoin-kiáramlás következetes mintázatát azonosította. Ezeket a kiáramlásokat több hónapon keresztül figyelték meg. Ez a mintázat hozzájárult ahhoz, hogy a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!