Cardano (ADA) technikai elemzés 02.28.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano (ADA)

Az elmúlt 24 órában a Cardano (ADA) 2,9%-kal emelkedett. Habár ez az emelkedés látszólag a Bitcoin közelmúltbeli rallyjához kötődik, az elmúlt hetek mélyebb elemzése árnyaltabb képet fest.

Az ADA árfolyama január 22. óta jelentős rallyt produkált, ami jelentős, 40%-os növekedést jelent.

E teljesítmény következetes tendenciát mutatott, magasabb csúcsokkal és magasabb mélypontokkal, ami potenciális fenntarthatóságra utal.

Amennyiben az ADA sikeresen visszateszteli a 0,641-es ellenállást, lehetőség van arra, hogy a fellendülés tovább terjedjen.

A Relatív Erősség Index (RSI) az ADA esetében a szerkesztés idején elérte a 66-os értéket, ami növekvő erőt jelez. Ez a kereskedők és a befektetők körében pozitív hangulatot jelenthet.

A Chaikin Money Flow (CMF) azonban az írás időpontjában 0,34-ről 0,14-re csökkent, ami a pénzáramlás és a likviditás lehetséges elmozdulására utal, ami aggodalmakat vet fel az ADA jelenlegi trendjének fenntarthatóságával kapcsolatban.

A cikk megjelenésének időpontjában az ADA 0,6376 dolláron kereskedett, és a forgalom, amellyel kereskedett, 93,48%-kal nőtt.

Azonban néhány tényező akadályozhatja az ADA potenciális növekedését.

Az ADA sebessége, amely a kereskedés gyakoriságát jelzi, csökkenést mutatott, ami csökkent aktivitásra utal.

Az alacsonyabb sebesség csökkent érdeklődést vagy elkötelezettséget jelezhet, ami negatívan befolyásolhatja az ADA rövid távú árdinamikáját.

Emellett kismértékben csökkent az ADA-t felhalmozó tulajdonosok száma is. Noha a csökkenés nem drasztikus, a tulajdonosok felhalmozásának bármilyen csökkenése hatással lehet az ADA ellenálló képességére a piaci ingadozásokkal szemben.

A Cardano hálózati aktivitásának vizsgálata vegyes jelzéseket adott. A hálózat napi felhasználóinak száma csökkent, a tranzakciók összességében mégis megugrottak.

Ez az ellentmondás azt sugallta, hogy bár a felhasználói bázis csökkent, a hálózatban még mindig aktív a részvétel. A Cardano Total Value Locked (TVL) is emelkedett.

A növekedés ellenére azonban a Cardano decentralizált tőzsdei (DEX) volumene csökkent, ami a kereskedési preferenciák vagy a piaci dinamika változására utalhat.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!