Bitcoin (BTC) technikai elemzés 02.28.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin árfolyama továbbra is 59.000 dollár felett tartja magát, és a Relative Strength Index (RSI) felfelé mutatójával további emelkedés várható.

Ez emelkedő lendületet sugall, amelyet az Awesome Oscillator (AO) és a Moving Average Convergence Divergence (MACD) is hangsúlyoz, amelyek mindketten pozitív tartományban maradnak.

A fokozott vásárlási nyomás hatására a Bitcoin árfolyama elérheti a 60.000 dolláros pszichológiai szintet.

Erősen bikás esetben a piaci kapitalizáció szerint vezető kriptopénznek esélye lehet visszavenni a 69.000 dolláros csúcsárfolyamát.

Ennek érdekében a Bitcoin árfolyamának be kell hatolnia a 63.329 és 67.999 dollár közötti kínálati zónába, és a napi idősávban a 65.664 dolláros középvonal fölé kell törnie és zárnia.

Egy ilyen mozgás megerősítené az emelkedő trend folytatását.

A korai profitfelvételek viszont azt eredményezhetik, hogy a Bitcoin árfolyama az 55.000 dolláros küszöb alá esik.

Amennyiben az eladók érvényesülnek, a csökkenés következtében a BTC az 50.000 dolláros szintet tesztelheti.

Figyeljük meg a 3,59-es Spent Output Profit Ratio (SOPR) pozíciót, ami azt mutatja, hogy egy visszahúzás esedékes lehet.

Amikor ez az arány 1 felett van, azt mutatja, hogy a nem realizált nyereségen ülő token-tulajdonosok hajlanak a nyereségük készpénzre váltása felé.

A visszahúzódás feltevését a 70 felett suhanó RSI még jobban kiemeli, ami azt mutatja, hogy bár a BTC nem érett meg az eladásra, a túlvásárolt eszköz utóértékeként nagy a korrekció kockázata.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!