Okos befektetési lehetőségek a gyengén teljesítő kriptopiacon

-


Vendégbejegyzés


Miközben a kriptopiac újabb mélyponton lavírozik, az okos pénz befektetői igyekeznek kihasználni a helyzetet.

Érdekes időzítés ez a Bitcoin 4. feleződésének közeledtével, ami egy olyan sarkalatos esemény, amely történelmileg befolyásolja a piac pályáját.

A közelgő feleződés a jelenlegi befektetési trend közepette komoly potenciált rejt magában a kriptopénz befektetések jövőjének alakításában.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


BlastUP előértékesítés: A kiszámíthatóság zászlóshajója az ingatag kriptopénz világában

Az előértékesítési tokenek vásárlása jó ötlet lehet, mivel ezek immunisak a piac vad kilengéseire, mivel az árfolyamuk egy bizonyos szinthez van rögzítve.

A kiszámíthatóság az egyik legfontosabb előnye az olyan előértékesítési projekteknek, mint a BlastUP.

A Blast az első launchpad, az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stablecoinok számára, és az első, amely mindössze egy hónap alatt elérte az elképesztő 1 milliárd dolláros TVL-t.

A BlastUP elkötelezetten támogatja a Blast ökoszisztémával egy erős közösséget, ahol mindenki profitál a kölcsönös növekedésből.

Az AI és a Web3 eszközök kombinálására irányuló ambiciózus tervekkel a BlastUP célja, hogy egy igazán kifizetődő és biztonságos környezetet hozzon létre a DApps zökkenőmentes bevezetéséhez.

A Project Screening funkciója biztosítja, hogy csak magas kaliberű projektek lépjenek be a közösségébe.

A BlastUP token előértékesítése folyamatban van, ami tisztességes esélyt kínál arra, hogy alacsony áron fektessünk be egy ígéretes eszközbe.

A token ára jelenleg 60%-kal alacsonyabb, mint a jövőbeli tőzsdei jegyzési ára, így most a legmegfelelőbb pillanat az előértékesítéshez való csatlakozásra.

>> Ne maradj le! Vásároljon BlastUP tokent 60% kedvezménnyel, mielőtt túl késő lenne <<

Akik ebben a szakaszban vásárolnak BlastUP tokeneket, exkluzív hozzáférést kapnak egy Airdrophoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét. Ezenkívül extra jutalmakat kaphatnak a staking révén, és részt vehetnek a többszintű IDO indításokban.

A BlastUP felemelkedőben van, és kripto startupokat táplál, amelyek középpontjában a közösséget előtérbe helyező hangulat és az innováció áll.

Hamarosan a Blast ökoszisztémájának központjává válik, és 2026-ig nagy tervei vannak az AI-eszközök, a közösségi piactér, az inkubációs program és további, a kölcsönös növekedést elősegítő kezdeményezések felszabadítására.

A BlastUP hamarosan felforgatja a kripto világot, szóval szállj be, mielőtt ez a rakétahordozó nélküled száll fel!

>> Cselekedj gyorsan! A BlastUP tokenek készlete korlátozott – biztosítsa a helyét a BlastUP indulásán! <<

Az Arbitrum fényes kilátásokkal néz szembe a bikás lendület közepette

Az Arbitrum jelenlegi árfolyama 1,85 dolláron éles helyzetben van a jelentős ellenállás és támasz tartományok között.

Az Ethereum egyik területen való felülmúlásától várható nyomatékkal az értékek elérhetik a 2,28 dolláros ellenállási szintet, esetleg tesztelhetik a 2,80 dolláros plafont, ha a bikás lendület fennmarad.

Esély van a nagy növekedésre, tekintettel a preferenciasávon belüli túlszárnyalására.

Néhány mutató mégis differenciált megközelítést javasol. A rövid távú SMA eladási jelzést ad, míg a MACD támogatja, ami azt jelenti, hogy az 1,37 dolláros támaszbázis felé történő visszahúzódás jöhet.

Egy extrémebb medvés elmozdulás tovább nyomhatja az árakat a 0,98 dolláros másodlagos támaszig.

Ha az optimista perspektívát óvatossággal egyensúlyozzuk, akkor az Arbitrum további útja során némi volatilitást láthatunk.

A SEI elkötelezettsége a decentralizált mesterséges intelligenciában a kriptopiaci kockázatok ellenére is felfelé mozdíthatja az árfolyamokat

A SEI nemrégiben történt bevonása a decentralizált mesterséges intelligenciába ígéretes perspektívát kínál, ami esetleg felfelé mozdíthatja az árfolyamot.

A jelenlegi árfolyam 0,85 dollár körül mozog, az ellenállási szintek pedig 0,96 és 1,27 dollárnál vannak, így van lehetőség a felfelé irányuló trendre.

Ennek további erősítését szolgálhatja a MACD „vételi” ajánlása és a 100 napos SMA trendje az eszköz ára felett, 0,52 dollárnál.

Mindazonáltal a helyzetet óvatos megjegyzésekkel tarkították. Az RSI semleges, ami a piac általános határozatlanságát jelzi, a rövid távú 10 napos SMA-val párosulva, amely a jelenlegi 0,9 dolláros árnál magasabb értékkel „eladásra” utal.

Ezenkívül, figyelembe véve, hogy a támogatási szint olyan alacsony, mint 0,25 dollár, a SEI decentralizált AI-ba való belépésében bekövetkező bármilyen előre nem látható csuklás rövid távú kihívásokat jelenthet az eszköz növekedése szempontjából.

Következtetés

Miközben a különböző coinok, mint például az Arbitrum és a SEI mindegyike úgy pozicionálja magát, hogy kihasználja a volatilis kriptoterület előnyeit, a potenciáljuk elhalványul a BlastUP-éhoz képest.

A bevált Blast ökoszisztéma részeként és az AI-t, a Web3 eszközöket és a DApp-indításokat ötvöző, előremutató koncepciójával a BlastUP az előértékesítési szakaszban kifejezetten ígéretesnek tűnik.

A fenntartható kölcsönös növekedést biztosító stratégiára való feliratkozással a projekt szilárdan kiemelkedik, mint elsődleges befektetési lehetőség a jelenlegi kriptodepozícióban.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Michael Saylor: A szenátus akarja a Bitcoint

A SEC vitatott SAB 121 szabályának megsemmisítését célzó határozat elfogadását a kriptopénz-ipar jelentős jogalkotási győzelmeként ünnepelték. A MicroStrategy társalapítója, Michael Saylor az X közösségi oldalon ünnepelte...

A Bitcoin és a Coinbase viszonya – Több mint 1 milliárd dollárnyi BTC költözött és még több…

Egy friss elemzés egy bizonyos tőzsdéről történő Bitcoin-kiáramlás következetes mintázatát azonosította. Ezeket a kiáramlásokat több hónapon keresztül figyelték meg. Ez a mintázat hozzájárult ahhoz, hogy a...

Minden pénzüket visszakaphatják az FTX tőzsde károsultjai, de ennek nem mindenki örül

A friss információk alapján az FTX tőzsde a kintlévőségeinek akár a 118%-át is kifizetheti a károsult ügyfeleknek, de a dolog nem olyan egyszerű, mint amilyennek...

Bika futás napokon belül?! Hogyan kell felkészülni a masszív altcoin szezonra?

Az izgatottság tapintható, mivel a piac jelentős fellendülése az altcoinok növekedési szezonjára utal. A hozzáértő befektetők felfigyelnek, és mivel a 2024-es bikafutás máris címlapokra került, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!