Hogyan befolyásolhatja a Polygon Foundation a MATIC növekedését?

-

A Polygon Foundation 9 millió Matic tokent küldött a Binance (BNB) tőzsdére a Spot On Chain friss kimutatása szerint.

Az on-chain nyomkövető platform szerint ez volt a második alkalom az elmúlt öt napban, hogy a Polygon eladta a MATIC-ot.

Az első tranzakció egy 13,2 millió dolláros átutalás volt ugyanerre a tőzsdére.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A legutóbbi tranzakció értéke 7,75 millió dollár volt. A MATIC árfolyama a tranzakciók után, és észrevettük, hogy a 0,88 dolláros csúcsról 0,85 dollárra esett utána.

A CoinMarketCap adatai szerint azonban a cikkírás idején adatok azt mutatták, hogy a token helyreállt.

Az eladások nem tudják megállítani a vevőket

Általában, amikor ilyen nagy átutalások történnek, a kriptopénz árfolyama az eladási nyomás miatt esik.

A MATIC gyors talpra állása ezért azt jelezte, hogy a vételi nyomás felülmúlta az eladók bármit is tettek. Ha ez így volt, akkor ez azt jelenti, hogy más dolgok is történtek a láncon.

Ez arra ösztönzött minket, hogy ellenőrizzük a Polygon volumenét. A Santiment adatait használva észrevettük, hogy a volumen megemelkedett. A cikkírás idején a mérőszám 361,49 millióra nőtt.

Ha az árfolyam-akció mellé helyezzük, az emelkedő volumen az irányt erősítheti.

matic
Forrás: Santiment

A Polygon 0,88 dolláros árfolyama azt jelentette, hogy az értéke ismét felfelé mutat. Így az emelkedő volumen és az emelkedő ár újabb ugrást válthat ki.

Amennyiben ez így történik, a MATIC újabb 10%-os nyereséget adhatna hozzá. Ha ez így lesz, akkor a MATIC-ot az elkövetkező napokban 0,96 dollár körül láthatjuk kereskedni.

Ha azonban a mennyiség növekszik, miközben az ár emelkedik, az emelkedő trend gyengévé válhat. Ilyen helyzetben a MATIC árfolyama visszahúzódhat, és a 0,80 dollárig való csúszás is szóba jöhet.

Ha azonban a jelenlegi piaci hangulatot vesszük alapul, akkor a bullish bias látszik, hogy érvényesülhet.

Bizakodás a MATIC potenciális emelkedése iránt

Eltekintve a rövid távú kilátásoktól, a MATIC-tulajdonosok teljes mennyiségénél. Január 14-én a MATIC-tulajdonosok száma 63,71 millió volt.

Valentin-napra azonban ez a szám 67,47 millióra nőtt. Egy ilyen mértékű növekedés arra utal, hogy több piaci szereplő meg van győződve arról, hogy a token hosszú távon jól teljesít majd.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Weighted Sentiment azonban -0,688 volt. A Weighted Sentiment az egyedi társadalmi mennyiséget használja egy projekt körüli megítélés meghatározásához.

A negatív érték tehát arra utal, hogy a piaci szereplők úgy érezték, hogy a MATIC emelkedő trendje nem tarthat sokáig – legalábbis a viták és a kommentek alapján.

matic
Forrás: Santiment

A MATIC árfolyama a jövőben akár 0,90 dollár fölé is emelkedhet. Amennyiben a Polygon Foundation részéről több tőzsdei átutalás jelenik meg, az érték csökkenhet.

Ugyanakkor a tőzsdei beáramlás csökkenése növelheti a MATIC esélyét arra, hogy elérje az 1 dolláros szintet.

Olvastad már? A Solana telefonja az oka a SOL 18%-os növekedésének?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A világ egyik legnagyobb hagyományos tőzsdéje bevezetné a bitcoin-kereskedést

A Financial Times arról számolt be, hogy a növekvő intézményi érdeklődésnek köszönhetően a világ egyik legnagyobb tőzsdéje saját bitcoin-kereskedelmi részleget akar indítani. A Wall Street...

Polygon (MATIC) technikai elemzés 05.17.

Prémium Polygon (MATIC) A Polygon (MATIC) azonban, megkülönböztetve a zavart piaci hangulatot, többé-kevésbé stagnáló piaci viselkedést tartott fenn. Noha az előre meghatározott ellenállási és támaszszinteken belül kereskedett, a...

Sui (SUI) árfolyam elemzés 05.17.

Prémium SUI A SUI árfolyama körülbelül 3%-os ugrást mutatott 267,202 millió dollár (+11,24%) kereskedési volumen mellett az elmúlt 24 órában, miután az elmúlt 30 napban 15,30%-os, az...

Andrew Tate, a Top G hatalmas bitcoin-befektetést tervez

Andrew Tate, korábbi kickbox bajnok és amerikai vállalkozó, a rajongói körében csak Top G, 100 millió dollárnyi bitcoint vásárolna. Tate egyértelművé tette, hogy elege lett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!