Peter Schiff kigúnyolja a Grayscale-t, a Bitcoin ára tovább zuhan

-

Peter Schiff közgazdász nyíltan kritizálta a Grayscale Bitcoin Trust stratégiáját, mivel a Bitcoin ára továbbra is zuhanórepülésben van

A neves közgazdász és pénzügyi kommentátor, Peter Schiff nemrég az X-en fejezte ki szkepticizmusát a Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) fenntarthatóságával kapcsolatban a Bitcoin árfolyamának összeomlása közepette.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kriptovaluta kriálya az elmúlt 24 órában közel 7%-ot esett, és a 43.000 dolláros szint alá zuhant.

Schiff, a Bitcoin és más kriptovaluták egyik régi kritikusa, megkérdőjelezte, hogy a GBTC meddig tudja folytatni a nagy reklámkiadásokat, mivel a Bitcoin-állományuk nettó eszközértéke (NAV) a csökkenő Bitcoin-árak miatt várhatóan meredeken zuhanni fog.

Ez egy olyan időszakban történik, amikor a konkurens Bitcoin ETF-ek az alacsonyabb díjak miatt egyre népszerűbbek, ami a részvényesek esetleges elvándorlásával kapcsolatos aggodalmakhoz vezet.

Schiff győzelmi köre

Schiff számos posztban úgy tűnt, hogy győzelmi köröket fut, rámutatva a Bitcoin, a Bitcoin ETF-ek és a kapcsolódó részvények szabályos eladására.

Spekulált a jövőbeni agresszívabb eladások lehetőségére.

Schiff kritizálta azokat a befektetőket is, akik a spot Bitcoin ETF-ek jóváhagyására is spekuláltak. Szerinte ők most értékesítik pozícióikat.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A spot Bitcoin ETF-ek nagy port kavarnak

A spot Bitcoin ETF-ek debütálása az amerikai piacon jelentős volt, a Bitwise Invest, a Fidelity és a BlackRock ajánlatai 625,8 millió dollár nettó beáramlást hoztak.

A Grayscale Bitcoin Trust azonban 95 millió dolláros kiáramlást tapasztalt.

Ez a teljesítménybeli eltérés kérdéseket vet fel a befektetői preferenciákról és a Grayscale magas díjstruktúrájának fenntarthatóságáról.

A jelentések szerint a Grayscale jelentős mennyiségű bitcoint küldött egy Coinbase Prime letéti címre, ami valószínűleg a befektetői eszközök más ETF-ekbe történő átcsoportosítását vagy rendszeres eladási tevékenységét jelzi.


Olvastad már? A BlackRock főnöke Ethereum ETF-el kecsegtet

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Hong Kong-i rendőrség négy embert keres a kripto befektető elrablása miatt

Az ügyet ismerő személyek szerint a támadás egy 1,9 millió dolláros kripto befektetési vitához kapcsolódott, amelyben az áldozat érintett volt. A hongkongi rendőrség négy férfit keres,...

Az Ethereum bikák kiszoríthatják a medvéket a piacról?

Az Ethereum (ETH) árfolyama az elmúlt 24 órában 7,30%-kal csökkenhetett, de egy kulcsfontosságú mutató értékelése azt sugallta, hogy a csökkenés hamarosan véget érhet. Az indikátor, amiről...

Top 3 új kriptovaluta 2024-ben | A vadászat az 1000% potenciálért💎

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás soha nem látott izgalmat váltott ki a kriptovaluták piacán, a befektetők pedig a következő nagy dobás után kutatnak. A rengeteg lehetőség közül három...

Worldcoin (WLD) technikai elemzés 05.12.

Prémium Worldcoin (WLD) A Worldcoin (WLD) árfolyama dupla feneket képzett egy kulcsfontosságú támaszszint körül, ami potenciális felhalmozódásra utal. Amennyiben az OpenAI hétfői élő közvetítése pozitív hatással lesz a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!