Bitcoin (BTC) technikai elemzés 01.13.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

Szombattól kezdve a Bitcoin (BTC) technikai mutatói továbbra is óvatosságot sugallnak a kereskedők számára.

A kriptopénz forgáspontja továbbra is 44.300 dollárnál van, és közvetlen ellenállással szembesül 45.175 dollárnál, 45.950 dollárnál és még jelentősebben 47.250 dollárnál.

A támaszoldalon a kulcsfontosságú szintek 42.642 dollárnál figyelhetők meg, majd 41.470 dollár és 40.570 dollár következik.

A Relative Strength Index (RSI) 30 körül mozog, ami tovább utal arra, hogy a Bitcoin túladott állapotba kerülhet.

A 4 órás grafikonon a legutóbbi trendek a 45.000 dollár közelében lévő felfelé irányuló csatorna megtörését mutatják, ami megerősíti a csökkenő tendenciát.

A Bitcoin árfolyama jelenleg e kritikus szint alatt tartózkodik, ami fokozza a medvés kilátásokat.

Az esetleges helyreállás vagy további csökkenés szempontjából kulcsfontosságú szint 42.600 dollár körül van.

Az 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) 44.870 dolláron áll, ami a Bitcoin jelenlegi árfolyama felett van, ami tovább erősíti az uralkodó medvés hangulatot.

Ezen technikai megfigyelések alapján a Bitcoin rövid távú kilátásai a medvés irányba hajlanak, és a fő hangsúlyt arra kell helyezni, hogy az árfolyam képes lesz-e átlépni a 42.600 dolláros küszöböt.

A befektetőknek és a kereskedőknek ajánlatos szorosan figyelemmel kísérniük ezeket a szinteket, mivel ezek jelezhetik a trend esetleges elmozdulását, akár a fellendülés, akár a további csökkenő pálya felé.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!