Ezzel a web3 platformmal az új PEPE-t is megtalálhatod

-


Vendégbejegyzés


Mostanra átlépte az 1 millió dollárt az izgalmas Launchpad XYZ web3 analitikai platform előértékesítése.

A befektetők ugyanis nagyra értékelik az olyan protokollt, amely forradalmasíthatja a befektetési terepet az újaknak és a tapasztalt kriptohasználóknak is.

A Launchpad XYZ egy mindenre kiterjedő platform, amely a kriptokereskedők, befektetők és más felhasználók számára olyan adatokat és eszközöket biztosít, amelyek hatékonyabbá és jövedelmezőbbé teszik a Web3 világát.

Különböző analitikai betekintéseket és eszközöket kínál majd, beleértve a saját önálló pénztárcát, a decentralizált tőzsdét, az NFT piacteret, a frakcionált eszközöket és a kereskedési terminált.

A Launchpad XYZ a web3 és a kripto különböző felületein való eligazodáshoz magas szintű technikai szakértelemmel és készséggel rendelkezik.

A felhasználóknak egyablakos ügyintézést biztosít, ezzel szeretné felgyorsítani a tömeges elfogadást a kriptotérben.

Keresd meg és kereskedj a következő PEPE-vel!

A Pepe (PEPE) a kriptovilág kedvelt beszédtémája lett, amikor április közepén hirtelen elkezdett emelkedni.

Végül közel 2 milliárd dolláros piaci kapitalizációval ért fel a csúcsra, és egyes befektetők 7000 százalékos nyereséget tudtak elérni.

A PEPE mém érme sikere egy kisebb mém érme bikafutást indított el. Több más projekt (köztük például a WOJAK, a LADYS, a SPONGE és a SNEK) szintén azok között volt, amelyek 10-szeres vagy még annál is nagyobb nyereséget értek el.

pepe

A Launchpad XYZ rendszere lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy megtalálják azokat a tokeneket, amelyek potenciálisan a következő PEPE érmék lehetnek. Vagyis a kínált adatok és eszközök révén ilyen hozamokat ígérnek.

A piac legjobb, új kripto előértékesítéseinek egyike lehet, ami exponenciális nyereséghez is hozzásegítheti a befektetőket, ha persze korán megtalálják a megfelelő projekteket.

Az új platform lehetőséget ad arra is, hogy az előértékesítési tokenek kereséséhez a natív LPX tokent tétbe helyezze a felhasználó.

A projekt kifejlesztette a Launchpad Quotientet is, egy innovatív AI-alapú rangsorolási rendszert, amely 400 élő adatpontot vizsgál.

Ezek alapján a projekteket egyetlen értékre redukálja, és jelzi a kockázat-megtérülés lehetőségét bármely web3 eszköz esetén. Legyen az akár egy kripto token vagy egy NFT.

A Launchpad XYZ emellett több száz érméről nyújt mélyreható elemzést, azonosítja például az arbitrázs lehetőségeket.

Továbbá kereskedési betekintést nyújt a vezető, professzionális kereskedők tevékenységéről, és testreszabott mutatókat kínál a technikai elemzéssel rendelkező eszközökhöz.

Ez egy teljeskörűen felszerelt, API-alapú kereskedési platformból származik, amely akcióképes kereskedési betekintést ad. Valamint egy bevételi modellt is nyújt az ajánlási díjakon, a kereskedési rendszerdíjakon és a jelzési díjakon keresztül.

Saját, beépített decentralizált tőzsdével (DEX) is rendelkezik több száz eszközpár vételére, eladására és kereskedésére.

A későbbi verziókban pedig korlátozott, örökös szerződéseket is tartalmaz majd a kiválasztott párokhoz. A tétes LPX lehetővé teszi a felhasználóknak a díjak csökkentését is.

A Launchpad XYZ saját, egyedi AI nyelvi modellel, az Apollóval is rendelkezik. Ez hatékonyan segíti felhasználókat a következő nagy lehetőség megtalálásában, és egyszerű utasításokból mélyreható keresési eredményeket generál.

Itt megnézheted a Launchpad XYZ előértékesítését

Adatok mindenről – a kriptojátékoktól kezdve a trendi NFT-kig és a metaverzumig

A Launchpad XYZ amellett, hogy eszközöket és adatokat biztosít a kriptotokenek iránt érdeklődőknek, a web3 ökoszisztéma más részeihez is vezető elemzési lehetőségekkel rendelkezik.

Ide tartoznak a kriptojátékok, az NFT-k és a metaverzum, ahol a Launchpad XYZ különböző csomópontokat kínál a más-más játékok és gyűjtemények egyszerű eléréséhez és összehasonlításához.

Az NFT-k esetében például a felhasználók bármelyik piactéren felsorolt minden eszközre rákereshetnek, és valós időben láthatják, hogy melyik a legkeresettebb.

A Launchpad Quotient rangsorolja is az eszközöket, hogy segítsen az új felhasználóknak azonosítani a jó projekteket. A felhasználók továbbá NFT-ket is feltölthetnek, hogy exkluzív ajánlatokat szerezzenek, valamint saját galériát is összeállíthatnak.

A Launchpad XYZ adatokat is szolgáltat, hogy segítsen a felhasználóknak azonosítani, mely új kiadványok rendelkeznek a legnagyobb potenciállal. Megtalálható továbbá egy piactér is, amely zökkenőmentesen teszi lehetővé a peer-to-peer kereskedelmet.

A felhasználók a játszható játékok kiterjedt könyvtárát is böngészhetik, és ismét olyan fontos adatokat láthatnak, mint a potenciális bevétel és az aktív résztvevők, amelyek természetesen releváns hatással lehetnek az árpotenciálra.

A platform azt is lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy mások játékát nézzék, valamint az eredményekre fogadásokat kössenek a felhasználókkal.

A Launchpad XYZ a legjobb metaversenyeket is rangsorolja, valamint kiemeli a márkával kapcsolatos adatokat és egyéb időérzékeny ajánlatokat a térben.

Itt megnézheted a Launchpad XYZ előértékesítését

Az LPX token előértékesítési információi – 1 millió dolláros érték már a 2. lépcsőben

A Launchpad XYZ-t egy doxxolt és sikeres, „web3 bennszülöttekből” álló csapat fejlesztette ki.

Mindenki komoly tapasztalattal rendelkezik a fogyasztói termékek építésében, és ügyfeleik listáján többek között az Apple, a Nike, a Rolls-Royce és az NBA is szerepel.

Az LPX token most érte el az 1 millió dolláros összeget az előértékesítésen, és jelenleg a 10 fázisú előértékesítés 2. szakaszában van, a tokenek 0,0445 dollárért kaphatók.

Mire a tokenek elindulnak a tőzsdéken, a tokenek ára 0,0565 dollár lesz, ami 26,9 százalékos növekedést jelent a jelenlegi árhoz képest.

Az 1 milliárdos, maximális készlet 25 százalékát az előértékesítésre bocsátották rendelkezésre, 40 százaléka a platform fejlesztésére, 15 százaléka a felhasználók megszerzésére, 12,5 százaléka a csapatra, 10 százaléka pedig a piac építésére megy.

Az előértékesítésen kívül kiosztott tokenek azonban mindaddig zárolva lesznek, amíg a Bitcoin bikapiacot élvez és az ára 35 000 dollár fölé emelkedik.

Az 1 százalékot az árnövekedés szerint szabadítják majd fel, és az összes tokent csakis akkor oldják fel, amikor a BTC eléri a 85 000 dollárt.

A projekttel kapcsolatos további információkért érdemes elolvasni a Launchpad XYZ fehér könyvét, vagy csatlakozni a projekt Telegram csoportjához.

Itt megnézheted a Launchpad XYZ előértékesítését

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Hong Kong-i rendőrség négy embert keres a kripto befektető elrablása miatt

Az ügyet ismerő személyek szerint a támadás egy 1,9 millió dolláros kripto befektetési vitához kapcsolódott, amelyben az áldozat érintett volt. A hongkongi rendőrség négy férfit keres,...

Az Ethereum bikák kiszoríthatják a medvéket a piacról?

Az Ethereum (ETH) árfolyama az elmúlt 24 órában 7,30%-kal csökkenhetett, de egy kulcsfontosságú mutató értékelése azt sugallta, hogy a csökkenés hamarosan véget érhet. Az indikátor, amiről...

Top 3 új kriptovaluta 2024-ben | A vadászat az 1000% potenciálért💎

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás soha nem látott izgalmat váltott ki a kriptovaluták piacán, a befektetők pedig a következő nagy dobás után kutatnak. A rengeteg lehetőség közül három...

Worldcoin (WLD) technikai elemzés 05.12.

Prémium Worldcoin (WLD) A Worldcoin (WLD) árfolyama dupla feneket képzett egy kulcsfontosságú támaszszint körül, ami potenciális felhalmozódásra utal. Amennyiben az OpenAI hétfői élő közvetítése pozitív hatással lesz a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!