Így segíthetsz te is a Chimpzeenek az ukrajnai állatok megmentésében

-


Vendégbejegyzés


A Chimpzee (CHMPZ) gyakori téma a befektetők körében, és közülük sokan szeretnék is segíteni a bolygó megsegítésééért végzett munkájában.

A már számos jótékonysági akciót végrehajtott kriptoprojekt az ukrajnai háború által érintett állatok megmentését tűzte ki céljául, és azt sikeresen teljesítette is, amikor a CHMPZ előértékesítése elérte az 1,65 millió dollárt.

Te is segítheted a környezetbarát Chimpzee erőfeszítéseit, mutatjuk hogyan!

Röviden a Chimpzee ukrajnai segítségéről

A csapat a CHMPZ token előértékesítési fázisában mindezidáig több mint 1,7 millió dollárnyi bevételt gyűjtött össze.

Jelenleg a 14. szakaszban jár, és 1 CHMPZ token értéke 0,00125 dollár. A következő szakaszban ezt az árat várhatóan 0,0014 dollárra emelik fel.

A CHMPZ token a tőzsdei bevezetéskor 0,00185 dollárért lesz kapható. Ráadásul most még érvényben van a 4x-es bónusz érme ajánlat, mely 0,00093 dollár alá csökkentheti az árat a befektetők részére.

Az ukrajnai állatokért végzett jótékonysági gyűjtés célja 1,65 millió dollár volt, amelyet a rengeteg csatlakozónak köszönhetően a csapat október 22-én sikeresen el is ért.

A Chimpzee a hátrahagyott vagy elfelejtett állatok megmenekülésében segít az adománnyal, és a befolyt összegből elvégzi az ivartalanításukat is.

Ráadásul október 23-án újabb 1 milliárd tokent égetett el, így a készletét 36 milliárd tokenre csökkentette le.

Az, aki részt vesz az előértékesítésben, meghívót kap egy exkluzív Chimpzee NFT Passport eseményre. Ez később is elérhető lesz (de csak a fehérlistás esemény után), ámde csak korlátozott számban, és emelt áron.

A Chimpzee Diamond NFT-útlevelet tehát csak kiváltságosok szerezhetik meg. A Chimpzee NFT útlevelek CHMPZ érmékkel való megvásárlása elindít egy token égetési mechanizmust, amellyel a forgalomban lévő kínálatból várhatóan 5 milliárd tokent égetnek el.

Látogass el a CHMPZ előértékesítésére még ma

A Chimpzee rengeteg funkcióval fogadja a felhasználókat

chimpzee

A Chimpzee olyan alapvető kihívásokat tekint szívügyének, mint például a vadon élő állatok védelme és az éghajlatváltozás mérséklése.

Ezek támogatására a token-kínálat 10%-át és a nyereség egy bizonyos részét olyan szervezeteknek szánja, akik e problémák megoldásán fáradoznak.

A Chimpzee nagyköveti programja és közösségi tájékoztatója szintén a projekt forrásaiból van finanszírozva.

Ezek során felhívják a figyelmet a természetvédelemmel kapcsolatos kezdeményezésekre és pénzgyűjtés jelentőségére. A Chimpzee mellett olyan szervezetek állnak, mint a The Giving Block, a Rainforest Rescue, a WILD és a One Tree Planted.

A projekt ráadásul egy passzív jövedelemszerzési lehetőséget is felkínál a felhasználók számára.

Miközben hozzájárulnak a projekt átfogó céljaihoz, a Play-to-Earn, Shop-to-Earn és Trade-to-Earn funkciói esélyt adnak jutalomszerzésre is.

chimpzee
Forrás: chimpzee.shop

A Chimpzee ökoszisztémájának része még a Chimpzee shop, az NFT piactér és a Zero Tolerance Game is, amelyek egészen biztosan felhívják magukra a kriptovaluta-rajongók figyelmét.

A Chimpzee shop nem egy hagyományos online piactér, gyakorlatilag a termékek és az áruk központi csomópontja. Ruhakollekcióik, kiegészítőik azt az üzenetet hordozzák, hogy együtt pozitív hatást gyakorolhatunk a világunkra. 

Az NFT piactér arra szolgál, hogy megkönnyítse az NFT-k kereskedelmét, és a platform kereskedési díjaiból való részesedésen keresztül passzív jövedelemhez is juttat.

Chimpzee

A játékos kedvű felhasználók számára pedig ott a környezettudatos Zero Tolerance Game, melyen ha elérjük az egyes mérföldköveket, CHMPZ tokenekkel gazdagodhatunk.

A passzív jövedelem tovább nőhet a Chimpzee NFT útlevelek tulajdonlásával, és természetesen egyéb előnyökkel is jár.  

Ráadásul már a küszöbön áll a Chimpzee AI technológiát tartalmazó mobilalkalmazása is, amellyel a felhasználók személyre szabott Chimpzee AI avatarokat hozhatnak majd létre.

Ez az úttörő mobilalkalmazás megadja annak az élményét, hogy mindenki megteremthesse a saját, egyedi csimpánz avatárját.

Látogass el a CHMPZ előértékesítésére még ma

Következtetés

Biztos lehetsz abban, hogy a Chimpzee különbözik az összes eddig általad ismert mém érmétől.

Befektetőivel folyamatosan tesz új erőfeszítéseket az állatok, a környezet és a világ megsegítésére, és céljait sikeresen meg is valósítja.

Vess te is egy pillantást a CHMPZ előértékesítésre és csatlakozz a jótékonysági csapathoz!

Látogass el a CHMPZ előértékesítésére még ma

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Hong Kong-i rendőrség négy embert keres a kripto befektető elrablása miatt

Az ügyet ismerő személyek szerint a támadás egy 1,9 millió dolláros kripto befektetési vitához kapcsolódott, amelyben az áldozat érintett volt. A hongkongi rendőrség négy férfit keres,...

Az Ethereum bikák kiszoríthatják a medvéket a piacról?

Az Ethereum (ETH) árfolyama az elmúlt 24 órában 7,30%-kal csökkenhetett, de egy kulcsfontosságú mutató értékelése azt sugallta, hogy a csökkenés hamarosan véget érhet. Az indikátor, amiről...

Top 3 új kriptovaluta 2024-ben | A vadászat az 1000% potenciálért💎

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás soha nem látott izgalmat váltott ki a kriptovaluták piacán, a befektetők pedig a következő nagy dobás után kutatnak. A rengeteg lehetőség közül három...

Worldcoin (WLD) technikai elemzés 05.12.

Prémium Worldcoin (WLD) A Worldcoin (WLD) árfolyama dupla feneket képzett egy kulcsfontosságú támaszszint körül, ami potenciális felhalmozódásra utal. Amennyiben az OpenAI hétfői élő közvetítése pozitív hatással lesz a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!